כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 39 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

381
[QUOTE=Yon]אהלן חברים,

האם מישהו יודע מה קורה עם כריסטינה??

אני מנסה להתקשר אליה כבר מס' שבועות, ללא הצלחה....

[/QUOTE]

כריסטינה עובדת כול יום. לפעמים בגלל הסידורים לא עונה. משום מה היום היא לא עונה ולא התקשרה (אנחנו מדברים כול יום). מקווה שהכול בסדר.

האחיות ליסה וכריסטינה

382
[QUOTE=ערבה אנושית]
[QUOTE=miki2233]האם יש מגבלת גיל עם ליסה? מישהו אמר פה שהן לא מקבלות צעירים... בנוסף, הכוס של ליסה צר?

[/QUOTE]
בפועל גם ליסה וגם כריסטינה מקבלות צעירים. שלשום שיצאתי מהן החליף אותי בחור מאוד צעיר. גם לפי סיפוריהן היו לא מעט צעירים 
הכוס של ליסה לא צר רגיל.  דווקא אצל כריסטינה שהיא יותר מבוגרת הכוס מאוד מאוד צר
[/QUOTE]
אני מעדיף את ליסה מאחר והיא צעירה יותר. ותגיד, אפשר לגמור עם הקונדום בכוס?

האחיות ליסה וכריסטינה

384
[QUOTE=ערבה אנושית]
[QUOTE=miki2233]האם יש מגבלת גיל עם ליסה? מישהו אמר פה שהן לא מקבלות צעירים... בנוסף, הכוס של ליסה צר?

[/QUOTE]

בפועל גם ליסה וגם כריסטינה מקבלות צעירים. שלשום שיצאתי מהן החליף אותי בחור מאוד צעיר. גם לפי סיפוריהן היו לא מעט צעירים
הכוס של ליסה לא צר רגיל. דווקא אצל כריסטינה שהיא יותר מבוגרת הכוס מאוד מאוד צר
[/QUOTE]

לא הבנתי, ששאלתי אותך תשאלה הזאתי אמרת לי שהן לא מקבלות בכלל צעירים ועכשיו אתה אומר שהן מקבלות.
לפני שאתה עונה תשובה גורלית, תבדוק עם שניהן אם מקבלות צעירים.

האחיות ליסה וכריסטינה

386
[QUOTE=sex_master]
[QUOTE=ערבה אנושית]

[/QUOTE]

הכוס של ליסה לא צר רגיל. דווקא אצל כריסטינה שהיא יותר מבוגרת הכוס מאוד מאוד צר
[/QUOTE]

לא הבנתי, ששאלתי אותך תשאלה הזאתי אמרת לי שהן לא מקבלות בכלל צעירים ועכשיו אתה אומר שהן מקבלות.
לפני שאתה עונה תשובה גורלית, תבדוק עם שניהן אם מקבלות צעירים.

[/QUOTE]

אתה לא מבין מה ההבדל בין עיקרון לבפועל?
עיקרונית הן לא מקבלות. מסיבות חברתיות. אם ישאלו אותך מה גילך כמובן שאסור לשקר. אבל אם לא ישאלו אז תבוא ויקבלו אותך מכול הלב.
עכשיו הבנת? הכול בהנחה שאתה מעל 20 כמובן

האחיות ליסה וכריסטינה

389
[QUOTE=alonilock]פגשתי סוף סוף את כריסטינה, טוב כל מה שאמרו אליה נכון היא קצת מלכולית אבל נהדרת בפינוק בעלת גוף קומפקטי וחמוד, מוצצת מדהים היה תענוג.
מעניין איך יהיה עם שתיהן יחד המממ
[/QUOTE]

כריסטינה בדרך כלל לא מלנכולית, אבל לפעמים יש לה כאבי ראש שגורמות לעצבות. בימים כסדרם, בנוסף לשירות מעולה היא מקרינה המון אנרגיות חיוביות שהופכות המפגש להוואיה ארוטית יוצאת מין הכלל.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”