שמנמנה ישראלית בחולון
43מודעה חדשה, האם מדובר בה: 

אמנם במודעה היא קוראת לעצמה מאיה, אך בחיפוש של המספר בגוגל,
מגיעים להרבה תוצאות לגבי מעסה בשם חני (כולל יד 2).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שמנמנה ישראלית בחולון
44מישהו כתב לי בה"פ שבשרשור הזה למעשה מדובר על 2 בחורות שונות. זאת:
קישקשתא 2012-12-15 01:10:28
וזאת:
שמנמנה וסקסית עם חזה ענק ליהודים בלבד!! | 054-9774981 (ענבל, זאת שאני הייתי אצלה)
(שתיהן החלו לפרסם באתר השבוע, בהפרש של יום האחת מהשניה).
המאפיינים החיצוניים של שתי הבחורות דומים והן מקבלות באותו רחוב ובסמיכות אחת לשניה
(מה שמקבל חיזוק מדבריו של סאני קפואלה):
[QUOTE=סאני קפואלה]
מסרה טלפון (לפי חוקי הפורום לא יפורסם פה, מוזמנים להודעות פרטיות בכדי לקבל). שלחה תמונה עם טישטוש פנים.
בטלפון מסרה את הכתובת שממש צמוד למחלף הוז בחולון.
עכשיו, שימו לב: היא בעצמה אמרה ש"לא להתבלבל עם מאיה המעסה שגרה בדיוק ממול".
אין בניהן שום קשר.
[/QUOTE]אני הייתי עם ענבל (כנראה שעליה מדובר בדיווח של סאני).
היא טוענת שהתמונות במודעה שלה אמיתיות - לא יודע, יכול להיות - בכל מקרה, כך היא נראית פחות או יותר.
המיקום די דיסקרטי - היא מקבלת בדירה בה היא חיה - הכל נקי, מצוחצח ומטופח.
היא שמנה עם חזה גדול מאד (אהבתי) - הפנים ממש לא משהו.
בחורה מאד נקיה.
היא בחורה מאד עממית (לא מתחבר).
אגב - העלתה את המחיר ל - 350 ש"ח לשעה.
קצת חופרת ומזיינת את השכל.
החלה במציצה (סתמית) ואז התחילו ההצגות הכי מגוחכות בהן נתקלתי מאז ומעולם:
היא מתחילה למצוץ ואז היא נאנחת כאילו עוד שניה היא גומרת והיא מתחילה לדקלם (בקול אעלק סקסי):
'oh my god' 'איזה זין' ' איזה גודל' (והוא בכלל עוד לא עומד).
והיא לא סותמת את הפה והיא ממשיכה וממשיכה בהצגות מפגרות ובדיבור אעלק מלוכלך.
ואני מנסה להתנתק מזיוני השכל שלה, מהקשקושים ומההצגות המפגרות שלה וזה לא נגמר.
הכי פתטי בעולם - אין turnoff יותר גדול מזה בעולם (לפחות עבורי).
אחרי המציצה היא אומרת לי: 'בוא נעשה פרפר' נשכבה על המיטה והתחלתי לשפשף לה בין השדיים.
ההצגות המפגרות נמשכו - האנחות המטומטמות כאילו עוד שניה היא גומרת ו - 'איזה זין' 'איזה ביצים גדולות'
פשוט נורא! 

אמרתי לה שאני רוצה לעבור לזיון, שמה לי כובעון ועברנו למיסיונרית. (מצטער אפשטיין). 

(לא רציתי לרדת לה - כי ידעתי שאם כך היו ההצגות בזמן המציצה, בזמן הירידה הן יהיו פשוט בלתי נסבלות).
מתחילים להזדיין במיסיונרית (לא חתרתי ל - gfe בגלל האנטגוניזם שיצרו ההצגות המפגרות שלה אצלי).
וההצגות המפגרות ממשיכות ומתגברות והופכות להיות יותר ויותר פתטיות.
ואין בכלל סיכוי בעולם שהיא נהנית, אני לא מזיין אותה טוב, אין סינכרון, הכל מאולץ, אני רק מכניס ומוציא.
אני סובל וכעוס בעקבות ההצגות המפגרות - אני רק מבצע תנועות שיביאו אותי לגמירה (ולגמור את הסיוט).
הפכתי אותה לדוגי (לפחות לא לראות אותה) וההצגות כרגיל ממשיכות.
בכל כוחי ניסיתי להתרכז ולנתק עצמי מלשמוע אותה - בסוף איכשהו הצלחתי לגמור.
אם את קוראת את זה (ואני מאמין שכן) - יש כאלה שמזייפות (וזה לגיטימי).
אבל מה שאת עושה - זה פשוט נורא ואיום!
את חושבת שאנו עד כדי כך מטומטמים? את חייבת להפסיק עם זה, את יוצאת הכי פתטית בעולם! פשוט נורא!!! 

בקיצור - חוויה מיותרת, מעצבנת, מתסכלת וסתמית - בזבוז של זמן וכסף (עם אופציה לכאב ראש).
* אפשטיין - לא היה לק בכלל (לא בידיים ולא ברגליים).
** almoni2009 - הדיווח מוקדש לך (באיחור מסוים). 

*** הקטעים המודגשים בכתום הם לינקים.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שמנמנה ישראלית בחולון
45שלום לכולם , ונעים מאוד. אני חדש פה ומקווה להתאקלם במהרה, לאחר רפרוף בהודעות משכה את עיניי מודעה של ענבל בחורה שמנמנה בת 30 מחולון , טילפנתי אלייה והיא הבטיחה פינוק של שעה של הכל כולל הכל, החרמנות הייתה בשיאה ונסעתי לחולון הדירה ממוקמת ברח דב הוז , בעיית חנייה , מקום שופע אנשים, וחנויות. עליתי לדירה פתחה לי את הדלת
בחורה שלפי הערכתי בת 30+ שמנה מאוד , אממה החרמנות בשיאה , ליוותה אותי לחדר בדירה , חדר מסודר נקי , יש לציין שהבחורה נקייה יצאה מהמקלחת 5 דקות לפניי שבאתי . הייתה נחמדה מאוד . חיבקה אותי 350₪ החליפו ידיים . השכיבה אותי על הגב חשפה חזק ענק, והתחילה במציצה לא מקונדמת , תוך כדיי המציצה שאלה אם זה טוב ועשתה קולות של הנאה שלא עשו עליי רושם . לאחר 3 דקות הלבישה את הכובעון ועברנו למיסיונרית אחריי כמה דקות רצתה להחליף תנוחה עברנו לדוגי ושאלה אותי אם זה טוב ואני קרוב לגמירה , למרות שהבטיחה שעה אחריי 10 דקות התחילה התיקתוקיה , לבסוף שמה את שמוליק בין החזה שלה עד לגמירה המיוחדת . לסיום אכזבה גדולה תקתקנית שלא שווה סכום של 350₪ , למי שלא אוהב שמנות לא להתקרב , בקיצור לא מומלץ .
בחורה שלפי הערכתי בת 30+ שמנה מאוד , אממה החרמנות בשיאה , ליוותה אותי לחדר בדירה , חדר מסודר נקי , יש לציין שהבחורה נקייה יצאה מהמקלחת 5 דקות לפניי שבאתי . הייתה נחמדה מאוד . חיבקה אותי 350₪ החליפו ידיים . השכיבה אותי על הגב חשפה חזק ענק, והתחילה במציצה לא מקונדמת , תוך כדיי המציצה שאלה אם זה טוב ועשתה קולות של הנאה שלא עשו עליי רושם . לאחר 3 דקות הלבישה את הכובעון ועברנו למיסיונרית אחריי כמה דקות רצתה להחליף תנוחה עברנו לדוגי ושאלה אותי אם זה טוב ואני קרוב לגמירה , למרות שהבטיחה שעה אחריי 10 דקות התחילה התיקתוקיה , לבסוף שמה את שמוליק בין החזה שלה עד לגמירה המיוחדת . לסיום אכזבה גדולה תקתקנית שלא שווה סכום של 350₪ , למי שלא אוהב שמנות לא להתקרב , בקיצור לא מומלץ .
שמנמנה ישראלית בחולון
46בדיוק עכשיו פתחתי שרשור עלייה, אכזבה ענקית, תקתקנית, והגניחות וההצגות שלה פתטיות ומעצבנות . ממש ממש לא מומלץ . ו..... שמנה מאוד.
שמנמנה ישראלית בחולון
47יפה, 10 דקות 350 ש"ח.
gunner 2012-12-16 21:33:15

עדיין לא פסו פראיירים מן הארץ.
יש כאן מספר לא קטן של אנשים שזו משכורתם היומית.
תודה על האזהרות חבריה.
ענבל - את בטח קוראת כאן.
הקטר שלך ירד מהפסים אם לא שמת לב, ואיתו כל הרכבת.
חבל, היה לך פוטנציאל להפוך לכוכבת.
נשמור את החרמנות למי שיודעת לכבד אותנו ולהעניק משהו בתמורה.
I fart in your general direction
שמנמנה ישראלית בחולון
48תאמינו לי אני לא מכיר את קישקשתא אבל לא ראיתי בחיים מישהו עם כזה פרצוף עצבני ומבואס מזייון כזה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
שמנמנה ישראלית בחולון
49גם אני הייתי אצלה וגם אני התאכזבתי...
momi25 2013-01-19 15:45:38
הבחורה שמנה מאוד עם פנים לא משהו אך אני דווקא נדלקתי מהחזה הגדול עם הפטמות הגדולות והחומות. (עושה לי את זה)
הבחורה מזרחית בכל רמ"ח אביריה. (אפופת ערסיות)
מדברת הרבה (ממש) וזה דווקא באיזשהוא שלב מוריד לך ממנה.
המציצה לא הייתה יותר מבסדר.
בשלב הגמירה עוד השמיעה קולות של "כן, אני ילדה רעה, תגמור עליי, מגיע לי עונש"
שזה יותר מצחיק מאשר מחרמן.
בשורה התחתונה היא לא שווה את 350 ש"ח. (היא מתאימה יותר לאיזור ה-200 ש"ח)
אולי זה ישתפר בהמשך ואולי יהיה יותר גרוע, מי יודע...
אני עדיין מתלבט...
"ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." אלברט איינשטיין
שמנמנה ישראלית בחולון
50שלום...זהו דיווח ראשון שלי פה אז אם חסרים פרטים אז תבקשו ואסיף...
מדובר בבחורה גדולה, מלאה אבל בצורה סקסית, שחומה, מבט סקסי בעיניים וחזה גדול, אפילו גדול מאוד. פשוט חתולת מין.
מארחת בדירה פרטית בדב הוז בחולון... פותחת את הדלת עם כותונת סקסית שנשארת עליה כל האקט... דווקא מצא חן בעיניי.
מדובר בבחורה גדולה, מלאה אבל בצורה סקסית, שחומה, מבט סקסי בעיניים וחזה גדול, אפילו גדול מאוד. פשוט חתולת מין.
מארחת בדירה פרטית בדב הוז בחולון... פותחת את הדלת עם כותונת סקסית שנשארת עליה כל האקט... דווקא מצא חן בעיניי.
נכנסתי והייתה מאוד אדיבה, הציעה כוס מים וכיוונה לחדר. נשכבת לצידך ומתחילה ללטף, מנשקת סביב הזין, מציצה מעולה בלי קונדום, כולל ליקוקי ביצים מטריפים... עשתה רושם שהיא נקיה ולכן הצעתי גם לרדת לה, צדקתי, הייתה נקיה ומריחה טוב... לאחר הירידה מצצה לי עוד קצת, הלבישה קונדום והזדיינו במגוון תנוחות... בלי תקתוק, בלי לחץ פשוט נהדר... הייתי שם שעה ובהחלט אחזור. החיסרון היחיד הוא שלא מציעה מקלחת... מחיר 350 ש"ח...לא בדקתי לגבי אקט נוסף.
ענבל- 0549774981
ענבל- 0549774981
אוהב סקס