[QUOTE=לירן מאמן כושר] חחחח קראתי חלק מהתגובות וחייב להגיד כאן קצת.
קודם כל אני מצדיק את ליאור ברוב הדברים,
וזה שכתב "את עושה כסף קל 300 שח בשעה"
אחי אתה חי בסרט. הכסף רחוק מלהיות קל שבחורה צריכה לשבת רוב היום בקרבת הבית. לוותר על חלק מהחיים גם אם בחרה בשביל עבודה. לקבל סיכונים של אנשים זרים שלא כולם סימפטיים!
להכנס למיטה ולתת מגע מין עם סגנונות שונים של גילאים ושל מראה חיצוני וריחות. אם לך זה נראה כסף קל תעשה הסבת מקצוע ותתחיל לעבוד בטוח לא.תחזיק יום.
אני הלכתי כמה פעמים וביטלתי בחורות כי לא היו נראות בדיוק מה שחיפשתי אז לחשוב שהייתי צריך להכנס למיטה עם חלק מהם גם אם תשלם לי 1000 שח לא נוגע בהן!
אז ליאור אני איתך בקטע הזה והכסף.שאת עושה מגיע לך שקל בשקל ולבנות שעובדות.
פשוט וקל לא מתאים לכם אל תכנסו חחח לא קרה לי שהתאכזבתי כי לא התפשרתי! אהבתי נכנסתי ואם באמצע מנסה לתקתק אותי שואל פעם אחת שנפסיק אם לא זורם לך?? לא רוצה להפסיק זורמין לא מבין איפה הבעיות האלו שאתם מדברים
[/QUOTE]
לירן נראה לי שאתה גם חיי בסרט משלך.
רובנו כאן קמים כל בוקר נוסעים לעבודה הלוך וחזור בפקקים ובתנועה עמוסה עובדים 8-9 שעות לפחות ולפעמים אפילו הרבה יותר מזה, לא ממש יכולים לזוז לכל מיני מקומות או לשבת שעות בבתי קפה, לנסוע לחופשות ולחו"ל מתי שבא לנו. הבוס יושב לנו על הווריד, המזכירה מחרפנת אותנו. משכורת מקבלים פעם בחודש שאינה מתקרבת ל300-400 ₪ לשעת עבודה וכמובן משלמים עליה מסים ושאר ירקות כחוק.
ואם במקרה אתה עצמאי בעל עסק אז הקליינטים לוחצים עליך העובדים מחרפנים אותך והתשלום מגיע שוטף +90/60/30 או מתי שבזין של הקליינט לשלם, אם בכלל.
זה ככה קצת בקטנה, אבל יום אחד תצא מהסרט שאתה חי בו לחיים האמיתיים ואז תבין למה החברה/ידידה שלך ליאור מעצבנת פה הרבה אנשים.
זאת העבודה שהבחורה בחרה לה שלא תתלונן