כ כמה הערות לחלק מהלקוחות - דף 5 - סקס אדיר

כמה הערות לחלק מהלקוחות

42
חברים אומנם סופיות הדיון הוכרזה, אבל לא היה טוב יותר שבמקום ליפול עליהן תשמחו שיש דו שיח ככה באמת לכולם יהיה טוב, הרי שהן כותבות את הבעיות שיש להן עם הלקוחות זה אומר שיש צדיקות בסדום, עכשיו גם נדע מהן הדרישות שלהן ספציפית ומי שלא מתאים לו שינסה להמר על מודעות חדשות ישנות שברוב המקרים באמת תתחרטו שלא הלכתם לאלה שכן הגיבו כאן והייתם יכולים להנות, ומצד שני אני בטוח שבדיון ענייני גם נותנות השירות היו שמות לב להערות ענייניות ובמקום שיכולות היו משתפרות. במקום זה נוצר מלחמה ומלחמה זו היא פספוס כי זה מראה להן שגם אם הם ינשקו לכם את הנעליים תמיד הממורמר התורן ימצא חסרונות וחסרונות זה מה זה קל למצוא.
לי ספציפית זה עזר כי נותנות השירות שהגיבו מבחינתי אני ילך עכשיו אליהן כי ברור לי שתקתוק שם לא יהיה, "המתקתקות" לא טורחות להעיר הערות בזמן הזה הן עובדת על עוד עשר לקוחות ומחליפות את התמונות ומספרי הטלפון.
ועוד דבר קטן כמו שאליאן אמרה ואני מזדהה עם כל מילה ואפילו שזו לא טענה לוגית ומחייבת אבל הלו מה אין לכם לב? תזכרו שהמקצוע הזה הוא מוצא אחרון אפילו שאנחנו משלמים אבל כסף בא וכסף הולך ומחר שכחנו שהוצאנו ואפילו אם התבאסנו, אצליהן זה נשאר כי בסוף אצל אף אחד זה לא חלום ילדות שאני יהיה גדול/ה אני יהיה....

כמה הערות לחלק מהלקוחות

44
חייב להגיב לליאור קוקס.
דיברנו המון בארטף ושידרת לי בחורה מאד משכילה עם חוכמת חיים.
ענית לשאלות בסבלנות ובשיא הכנות אמרתי שאגיע.
מה שדחה את ההגעה הוא תגובות שקראתי עלייך שאת אגרסיבית, ובאמת מהתגובות כאן נראה שאת כזו.
לדעתי את עושה טעות עם התגובות הללו ועדיף לך לענות בצורה רגועה יותר.
דעתי בלבד כמובן

כמה הערות לחלק מהלקוחות

48
[QUOTE=לירן מאמן כושר] חחחח קראתי חלק מהתגובות וחייב להגיד כאן קצת.
קודם כל אני מצדיק את ליאור ברוב הדברים,
וזה שכתב "את עושה כסף קל 300 שח בשעה"
אחי אתה חי בסרט. הכסף רחוק מלהיות קל שבחורה צריכה לשבת רוב היום בקרבת הבית. לוותר על חלק מהחיים גם אם בחרה בשביל עבודה. לקבל סיכונים של אנשים זרים שלא כולם סימפטיים! 
להכנס למיטה ולתת מגע מין עם סגנונות שונים של גילאים ושל מראה חיצוני וריחות. אם לך זה נראה כסף קל תעשה הסבת מקצוע ותתחיל לעבוד בטוח לא.תחזיק יום. 
אני הלכתי כמה פעמים וביטלתי בחורות כי לא היו נראות בדיוק מה שחיפשתי אז לחשוב שהייתי צריך להכנס למיטה עם חלק מהם גם אם תשלם לי 1000 שח לא נוגע בהן! 
אז ליאור אני איתך בקטע הזה והכסף.שאת עושה מגיע לך שקל בשקל ולבנות שעובדות. 
פשוט וקל לא מתאים לכם אל תכנסו חחח לא קרה לי שהתאכזבתי כי לא התפשרתי! אהבתי נכנסתי ואם באמצע מנסה לתקתק אותי שואל פעם אחת שנפסיק אם לא זורם לך?? לא רוצה להפסיק זורמין לא מבין איפה הבעיות האלו שאתם מדברים
[/QUOTE]

לירן נראה לי שאתה גם חיי בסרט משלך.

רובנו כאן קמים כל בוקר נוסעים לעבודה הלוך וחזור בפקקים ובתנועה עמוסה עובדים 8-9 שעות לפחות ולפעמים אפילו הרבה יותר מזה, לא ממש יכולים לזוז לכל מיני מקומות או לשבת שעות בבתי קפה, לנסוע לחופשות ולחו"ל מתי שבא לנו. הבוס יושב לנו על הווריד, המזכירה מחרפנת אותנו. משכורת מקבלים פעם בחודש שאינה מתקרבת ל300-400 ₪ לשעת עבודה וכמובן משלמים עליה מסים ושאר ירקות כחוק.
ואם במקרה אתה עצמאי בעל עסק אז הקליינטים לוחצים עליך העובדים מחרפנים אותך והתשלום מגיע שוטף +90/60/30 או מתי שבזין של הקליינט לשלם, אם בכלל.
זה ככה קצת בקטנה, אבל יום אחד תצא מהסרט שאתה חי בו לחיים האמיתיים ואז תבין למה החברה/ידידה שלך ליאור מעצבנת פה הרבה אנשים.

זאת העבודה שהבחורה בחרה לה שלא תתלונן
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

כמה הערות לחלק מהלקוחות

49
אין לי כאן חברים ולא ביקשתי שיגנו עליי
רק תבינו משהו- אין דבר כזה פירסום שלילי
תראו איזה עניין עוררתי בין לטוב או לרע.
כמה משתמשים חדשים נוספו לאחרונה בעקבות השרשור(בנות ולקוחות)
קל לשפוט אחרים לפני שאנו שופטים עצמנו.
הדיון היה צריך להיות ברוח טובה וסטינו לגמרי מהרעיון המרכזי.
בדיוק כמו שרשמו ״מילון ללקוח המתחיל״ ובו קרעתם את הבנות רציתי להעיר שגם אצלכם לא הכל מושלם. שקלתי מילים ופניתי לחלקכם ואתם ישר השתוללתם כאילו פניתי אליכם אישית.
תבקשו מקלחת ותודיעו שאתם לא מחוקנים ואל תשקרו שניקתם מקודם.
אם הייתה אחת הבנות לא מחוקנת אז אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה לה כאן.
חלקכם התלוננו על רמת הנקיון של הדירה אז למה שבנות לא יתלוננו על הגיינה?
יד רוחצת יד או במקרים מסויימים את כולכם.בנות שמוכנות להתנשק ולמצוץ ואף להיחדר בלי גומי לא אומר שהיא טובה יותר אלא מלאה מחלות יותר.
אירוח זה מותרות וכל אחת שתגבה כמה שבא לה ואתם יכולים להחליט אם מתאים לכם או לא
אל תתלוננו כמה אנחנו מרוויחות בדיוק כמו שאתם לא נכנסים לעסקים ומתווכחים איתם על הרווחים שלהם. עסק זה עסק.
אל תבואו כמו רובוטים ואל תנסו להשוות בין בנות כי הכל זה עניין של טעם.
אתם מתאכזבים כי אתם מצפים לאותה חוויה מכולן אבל זה לא יקרה כי אנחנו בני אדם.
קחו הכל בפרופורציה ותהנו.
אם אין לכם משהו חכם להגיד אל תאמרו.
יום טוב.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”