האחיות ליסה וכריסטינה
402[QUOTE=ערבה אנושית]
[/QUOTE]
במקור
השירות היה בסדר גמור... כלומר אני אוהב
|
הכוונה לעמוק וחזק....
זה מה שאני מחפש... אם אתה מכיר עוד בנות שיכולות לעמוד בזה אשמח לדעת עליהן. |
שאלתי את ליסה אם היא מוכנה לאורלי עמוק וחזק כמו כריסטינה והיא ענתה שכן.
ממליץ לך לקחת את שתיהן ביחד
ובהקשר לפלקים - ליסה לא תסכים לעולם, אבל ישנה יוליה שמקבלת באותה מלונית והיא מאוד בקטע
[/QUOTE]
אפשר פרטים של יוליה?
האחיות ליסה וכריסטינה
403[QUOTE=Shrek]
[QUOTE=ערבה אנושית]
[/QUOTE]
[QUOTE=ערבה אנושית]
במקור
השירות היה בסדר גמור... כלומר אני אוהב
|
הכוונה לעמוק וחזק....
זה מה שאני מחפש... אם אתה מכיר עוד בנות שיכולות לעמוד בזה אשמח לדעת עליהן. |
שאלתי את ליסה אם היא מוכנה לאורלי עמוק וחזק כמו כריסטינה והיא ענתה שכן.
ממליץ לך לקחת את שתיהן ביחד
ובהקשר לפלקים - ליסה לא תסכים לעולם, אבל ישנה יוליה שמקבלת באותה מלונית והיא מאוד בקטע
[/QUOTE]
אפשר פרטים של יוליה?
[/QUOTE]
אענה בפרטי. יש דברים ששהיא עושה ללקוחות מסוימים ולאחרים לא (גם לי יש דברים שלא
). אז אני לא יכול לתת תמונה מחייבת. היא וכריסטינה גם עושות מפגש לסבי קל.

האחיות ליסה וכריסטינה
404כריסטינה בנוסף לשירות של שעה עבור 400 שקל כולל החדר, מתחילה לתת גם שירות של 40 דקות תמורת 300 שקל כולל החדר.
גם ליסה נותנת שירות של 30 דקות תמורת 350 שקל כולל החדר
האחיות ליסה וכריסטינה
405[QUOTE=ערבה אנושית]
[QUOTE=Shrek]
[QUOTE=ערבה אנושית
[/QUOTE]
[QUOTE=Shrek]
[QUOTE=ערבה אנושית
אענה בפרטי. יש דברים ששהיא עושה ללקוחות מסוימים ולאחרים לא (גם לי יש דברים שלא
). אז אני לא יכול לתת תמונה מחייבת. היא וכריסטינה גם עושות מפגש לסבי קל.

[/QUOTE]
אתה יכול בבקשה לפרט יותר לגבי המפגש הלסבי של כריסטינה ויוליה (עלות, זמן, מה הן עושות ביחד ולחוד)?
האחיות ליסה וכריסטינה
406לפני כשבוע ביקרתי את כריסטינה.
לאחר תיאום מוקדם כיוונה אותי למקום, (די רעוע ).
כריסטינה בחורה נחמדה וחייכנית כמו שתוארה כאן, אבל....
המפגש היה די מאכזב בלשון המעטה, היא הייתה מאד פסיבית (על גבול ה"גופה"), והייתה הרגשה כאילו היא במקום אחר לגמרי !!
שילמתי לשעה והתאדתי משם כעבור 30 דקות !!
בקיצור "אכזבה"
האחיות ליסה וכריסטינה
408האם כריסטנה מקבלת רק בבת ים ?
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
האחיות ליסה וכריסטינה
409זאת פעם ראשונה שלי עם ליסה, בדרך כלל אני נפגש עם אחותה כריסטינה היא בהחלט אישה מיוחדת ויש לי חיבור טוב איתה והגמירות שלה אמיתיות וחזקות והיא נותנת שירות מעולה אבל לצערי כריסטינה בחו"ל לחודש הקרוב אז החלטתי לנסות את אחותה הצעירה.
ליסה היא אשת שיחה מעניינת בת 25 (נראת הרבה פחות) ונותנת שירות מלא לא כולל אנאלי.
על ההתחלה כשראיתי אותה מאוד הופתעתי (והתאהבתי ממבט ראשון) וכשראיתי את הגוף שלה (המושלם) נשארתי בשוק שלא הצליח לעבור לאורך כל המפגש. לא ידעתי מה לעשות פשוט קפאתי ולא הצלחתי לזרום הלאה. היופי והמושלמות של הגף הפרופורציאונלי שלה..... הבנתי שהיא עשתה מתיחת חזה או הרמה בכל מקרה זה נראה מדהים רגע פקפקתי אם החזה בכלל אמיתי. קשה לי למצוא מילים לתאר אותה במדויק, אני בחור קצת גדול והיא התגשמות החלום שתמיד היה לי. מישהיא קטנה (נמוכה 1.60,רזה,עם חזה מכובד וגם שומרת על כושר) חשבתי שאני הסתדר אבל פחדתי כי היא קטנה ואמרתי לה את זה כל פעם בהפתעה והיא צחקה חחח.
מיהרתי יותר מידי לאזור הקדוש למטה ולא יודע למה לא הצלחתי להרטיב אותה (גם אשמתי באתי קצת יבש והאוויר בחדר יבש אותי עוד יותר היא הדליקה מזגן) כשראיתי שזה לא עובד עברנו למציצה היא מוצצת די טוב ועד הסוף במיוחד כשעברנו ל 69 שזאת התנוחה המושלמת עם ליסה מכיוון והיא מאוד קומפקטית והתחת הקטן והשובב שלה והכוס היפיפה היא גם התחילה להגביר את הקצב של המציצה שלה ביחד איתי שזה מצויין היה קשה להתאפק אבל הצלחתי. עוד פעם בגלל שהייתי יבש היה קשה להרטיב אותה אפילו עם אצבעות (שאגב שמחתי שהיא נותנת להכניס שלא כמו כריסטינה). לאחר ה 69 עברנו לרכיבה עם הפנים אלי. ממראה כזה מושלם קשה היה שלא לגמור די מהר ואכן גמרתי בתוכה קצת חבל שלא יצא לי לנסות בכמה תנוחות אבל זה משאיר רק טעם לפעם הבאה שתהייה הרבה יותר טובה בזאת אני בטוח. אותו סיפור היה לי עם אחותה פעם אחת לא מספיקה צריך לחזור ולהכיר אחד את השנייה ושעה בהחלט זה לא מספיק.
האחיות ליסה וכריסטינה
410כריסטינה חזרה מחו"ל סוף סוף והיא זמינה למי שמעוניין. כמובן שדבר ראשון קבעתי איתה ונפגשנו להלן ההתרשמות. האמת יצאתי בהרגשה מעורבת :( היא קצת השתנתה מהפעם האחרונה אני חושב שהיא הוסיפה קצת משקל (בקטנה) היא לא התנשקה באותו להט כמו בעבר נשיקות שטחיות בלבד המציצה שלה הייתה מאוד מאוד חלשה ולא מושקעת. היא עשתה עבודה מצויינת בליקוקים וכו אבל היא כל הזמן נתקעה על הכיפה של הזין בעדינות ולאט זה פשוט לא עשה לי כלום. כשביקשתי כבר שתבלע את כולו (ואין לי ענק אלה ממוצע סטנדרטי) היא התחמקה וחבל אמרה שהפה שלה קטן :( לבסוף עברנו לרכיבה וזה נגמר באופן מפתיעה די מהר איבדתי ריכוז :( בכל מקרה אלה הדברים הפחות טובים שדי הפריעו וחבל. אבל הדבר הכי טוב שקרה הוא כשירדתי לה בעדינות בעדינות לקח זמן מה אבל זה היה שווה הגענו למצב כזה שהיא ביקשה ממני להכניס אצבע הגמירה שלה היתה פשוט מדהימה כל כך חזקה והנוזל הדביק שיצא לה מהכוס כל כך טעים רציתי רק להמשיך עוד ועוד ועוד ולטעם את הנוזל הטעים שלה אבל היא מעוצמת הגמירה נהייתה די רגישה ולכן פשוט המשכנו הלאה.
דבר פחות חיובי נוסף שאני חייב לציין התקשרו אליה לפחות 3 פעמים פעמים אחותה ופעם אחת כניראה לקוח אחר שקבע ממש אחרי והיא כמובן עצרה וענתה לנייד. זה די מוריד את החשק וחבל מאוד :(