כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 6 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

51
לא כתבתי כלום בפוסט לאחר תגובותי לפתיחתו ועד היום כדי שלא יחשבו שאני מקפיץ אותו.
(גם לא בקשתי מאוהב סבתות לכתובקריצה)

כמובן שלא אענה להשמצות שנובעות מדחפים אישיים, אבל לידידי קשקשתא - הערה קטנה.

אתה אולי צודק שאני מתלהב מאחיות, אבל אני מתלהב מהן כבחורות לא כמו מוכרות שירותי מין (גם בזה הן נהדרות אבל לא הוספתי כלום למה שכתבו אחרים בפוסט הישן שלהן).

זכותי לדווח אל חוויות אישיות שלי, כי לדעתי מי שבאה לבחורה רק לזיין ללא צורך במגע (נעזוב מחסום השפה, אני מדבר יקרוני ועל זה בדיוק דיברנו הבוקר ארוקות אנכי וליה (אש"ג אחי איך אני מפנים דבריך?) מפסיד הרבה.

אז אותי למשל מקסים חוש הומר של כריסטי. (לא חושב שבזה אני מקדם אותה אלה אם כן ידידי סופרלטיב שגם הוא בעל חוש הומר מבריק יזמין אותי כמתרגם מפגש בינו לכריסטי, כי למרות שעברית שלה בסדר גמור, אבל ההומור בעברית כבר מעל יכולתה)

אז אני מספר סיפורים אנושיים לא קשורים לזיון.

בקשתי מכריסטי אישור שאני אכנס עם סנדרה, גם היא מקבלת באותה מלונית. התשובה של כריסטי היתה קצרה ותחליטית: לא, רק עם ליסה.

לא, אז לא. המשכנו במעשינו. אז אנחנו מדברים בין החדירות שלי.

ספרתי לה שזכיתי לכבוד (אני רציני) לשתות קפה עם ליה, דבר מאוד נדיר אצל בנות שירות.

כריסטי צחקה וענתה: את הקפה אתה כן יכול לשתות עם סנדרה.

אני מביא קונדומים שלי, יותר איכותיים ואני משתמש כול פעם בחדש בחדירה חדשה.

אמרתי לה בצחוק שאני אוריד עלות הקונדומים שהתשלום. גם פה כריסטי צחקה: אין בעיה, אני אלביש לך אותו קונדום 5-6 פעמים, נראה אותך.
ערבה אנושית2011-12-09 14:38:03

האחיות ליסה וכריסטינה

52
חבל שאתן לא עושות מבצע אם נכנסים עם שתיכן ביחד
לפי דעתי הרבה יבואו אליכן אם יהיה כזה מבצע, אני רק מציע.
תורידו את המחיר קצת, או שתשאירו אותו ותתנו למשל שעה וחצי ב800 עם שתיכן, משהו בסגנון.

שוב, אני רק מציע, הייתי רוצה להגיע, אבל רק עם שתיכן ביחד והסיפור לא זול.

האחיות ליסה וכריסטינה

59
חברים - 600 ש"ח לשעה עם שתיהן זה הדיל הכי הגיוני וראוי באזור המרכז! הבנות הללו יקבלו מדליה,
לדעתי אם הבנות יסכימו אנחנו יכולים למלא אצלם יומן מלא ולהשכיר חדר קבוע במלון אצבע למעלה

בנות - עבודה ללא הפסקה כל עוד אתן רוצות וגם פחות קשה מאחת לבד...

גם תעבדו פחות קשה ויהיה יותר כח ליותר שעות ואנחנו מבטיחים לספק את שתיכן!

רק תגידו כן ואני ראשון בתור!

מי קונה לבנות פרחים ראשון לפני שיחליטו? Hug

העיקר והכי חשוב להישאר בריאים - לא כדאי למות משטויות

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”