כ כמה הערות לחלק מהלקוחות - דף 6 - סקס אדיר

כמה הערות לחלק מהלקוחות

51
[QUOTE=לירן מאמן כושר]חחחח קראתי חלק מהתגובות וחייב להגיד כאן קצת.

קודם כל אני מצדיק את ליאור ברוב הדברים,
וזה שכתב "את עושה כסף קל 300 שח בשעה"
אחי אתה חי בסרט. הכסף רחוק מלהיות קל שבחורה צריכה לשבת רוב היום בקרבת הבית. לוותר על חלק מהחיים גם אם בחרה בשביל עבודה. לקבל סיכונים של אנשים זרים שלא כולם סימפטיים!
להכנס למיטה ולתת מגע מין עם סגנונות שונים של גילאים ושל מראה חיצוני וריחות. אם לך זה נראה כסף קל תעשה הסבת מקצוע ותתחיל לעבוד בטוח לא.תחזיק יום.
אני הלכתי כמה פעמים וביטלתי בחורות כי לא היו נראות בדיוק מה שחיפשתי אז לחשוב שהייתי צריך להכנס למיטה עם חלק מהם גם אם תשלם לי 1000 שח לא נוגע בהן!
אז ליאור אני איתך בקטע הזה והכסף.שאת עושה מגיע לך שקל בשקל ולבנות שעובדות.
פשוט וקל לא מתאים לכם אל תכנסו חחח לא קרה לי שהתאכזבתי כי לא התפשרתי! אהבתי נכנסתי ואם באמצע מנסה לתקתק אותי שואל פעם אחת שנפסיק אם לא זורם לך?? לא רוצה להפסיק זורמין לא מבין איפה הבעיות האלו שאתם מדברים
[/QUOTE]

טוב מה שתגידי ליאור או אליאן מי שפתח את המשתמש הזה....

כמה הערות לחלק מהלקוחות

53
[QUOTE=Liorkoks] אין לי כאן חברים ולא ביקשתי שיגנו עליי
רק תבינו משהו- אין דבר כזה פירסום שלילי
תראו איזה עניין עוררתי בין לטוב או לרע.
כמה משתמשים חדשים נוספו לאחרונה בעקבות השרשור(בנות ולקוחות)
קל לשפוט אחרים לפני שאנו שופטים עצמנו.
הדיון היה צריך להיות ברוח טובה וסטינו לגמרי מהרעיון המרכזי.
בדיוק כמו שרשמו ״מילון ללקוח המתחיל״ ובו קרעתם את הבנות רציתי להעיר שגם אצלכם לא הכל מושלם. שקלתי מילים ופניתי לחלקכם ואתם ישר השתוללתם כאילו פניתי אליכם אישית.
תבקשו מקלחת ותודיעו שאתם לא מחוקנים ואל תשקרו שניקתם מקודם.
אם הייתה אחת הבנות לא מחוקנת אז אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה לה כאן.
חלקכם התלוננו על רמת הנקיון של הדירה אז למה שבנות לא יתלוננו על הגיינה?
יד רוחצת יד או במקרים מסויימים את כולכם.בנות שמוכנות להתנשק ולמצוץ ואף להיחדר בלי גומי לא אומר שהיא טובה יותר אלא מלאה מחלות יותר.
אירוח זה מותרות וכל אחת שתגבה כמה שבא לה ואתם יכולים להחליט אם מתאים לכם או לא
אל תתלוננו כמה אנחנו מרוויחות בדיוק כמו שאתם לא נכנסים לעסקים ומתווכחים איתם על הרווחים שלהם. עסק זה עסק.
אל תבואו כמו רובוטים ואל תנסו להשוות בין בנות כי הכל זה עניין של טעם.
אתם מתאכזבים כי אתם מצפים לאותה חוויה מכולן אבל זה לא יקרה כי אנחנו בני אדם.
קחו הכל בפרופורציה ותהנו.
אם אין לכם משהו חכם להגיד אל תאמרו.
יום טוב.
[/QUOTE]
האמת סתם ציטטתי את ההודעה האחרונה שלך, זה קצת מצחיק אותי שאת ננעלת על משפטים ולוקחת אותם בצורה כל כך מילולית כאילו מישהו כתב אותם בספר החיים ועכשיו הם עובד, תפעילי קצת שיקול דעת - הקשר למשפט הוא חשוב באותה מידה כמו המשפט. פרסום שלילי קיים ובמיוחד בתחום שלך, מספיק שאני רושם בגוגל את הכינוי/מספר הפלאפון/פרט מזהה אחר ומקבל פוסט כזה אני ישר מוותר על הבחורה, וכמוני הרוב המוחלט של הלקוחות (לא כולם יודעים להשתמש בגוגל אני מניח).
משהו אחרון: רשמת כמה פעמים שאנחנו מכלילים את כל הטרנסיות אז למה את רושמת שכולם פה פח? דיברת עם כולם או שאתה פשוט צבועה?
ותפסיקי לרשום עברייני מקלדת זה פשוט מביך
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”