כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 56 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

555
[QUOTE=אוליגופול] לא ממש ענית לי על השאלה. האם ניתן להיות לבד עם הבחורה שתיארת כשחומה על חזה ענק?[/QUOTE]
זוהי מישל: לא עונה לאף אחד
לדעתי מדובר בסימפטום של השירות הניתן, כך שהרווח הוא שלנו: אין טעם אפילו להגיע או להתקשר, אם היא לא עונה לשאלות פשוטות בפורום.
כבר הייתי עם מישהי בסגנון - בחורה ישראלית, סטודנטית למשפטים שפשוט מצאה דרך קלה ומהירה לממן את הלימודים. השירות היה בהתאם.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

556
בעניין הדיון המלומד האם מישל שווה או לא שווה 600
אז ברור שלא!!!
לא היא ולא אף אחת אחרת שמקבלת ל45 דקות או אפילו לשעה .
בשבוע שעבר חוויתי מעט מטעמו של גן עדן.
המקום: פרנקפורט
המוסד: ארוס סנטר בפיקוח העירייה ומשרד הבריאות
הגברת - נסיכה מאקוודור מולטית גבוהה שופעת יפהפיה חייכנית מלטפת כמשק כנפי מלאך שפתיה כדבש של ראש השנה
בקיצור לידה מישל היא צמח בר שצומח בצל לילך מלכותי.

ועכשיו לפואנטה סוף סוף
ביקשה 25 יורו התצילנה אוזניכם ? כמאה שקלים !!!!

עשתה עבודתה לא על הצד הטוב ביותר -אלא על כל הצדדים וכולם לא טובים אלא מופלאים !!

קיבלה טיפ נאה והודתה בחיוך ובקידה.
אז מי שמשלם למישל ולקולגות שלה 600 שקל שזה בדיוק פי שש מאשר לגב מאקוודור הוא או תמים או חרמן שדעתו שובשה מחמת עודף הורמונים.
אה כן והאקוודורית משלמת 150 יורו ליום על שכירת החדר אז תעשו לבד את החשבון
סליחה מישל, בטח את קוראת את זה ומתבאסת אבל מהאמת אי אפשר לברוח גם אם יש לך רגליים ממש ארוכות

557
[QUOTE=אוליגופול]לא ממש ענית לי על השאלה. האם ניתן להיות לבד עם הבחורה שתיארת כשחומה על חזה ענק?[/QUOTE]

לבעל ניסיון כמוך, צריך להיות ברור שהחברה לא עובדת לבד.
אחרת היתה אומרת, אחרת היתה מפרסמת.
אולי עם הזמן... אולי לא....
זה דומה למקרה של שחר השפחה והחברה שלה. בהתחלה רק ביחד, אח"כ עצמאית, אח"כ נעלמה...
וגם איב, ש'נותנת' הופעות עם חברה, אבל החברה לא עובדת לבדה..

אבל תשובה בפורום - צריך לתת.

המגביה עוף - ירחיק ראות

558
[QUOTE=החפוז המכני]
זוהי מישל: לא עונה לאף אחד

לדעתי מדובר בסימפטום של השירות הניתן, כך שהרווח הוא שלנו: אין טעם אפילו להגיע או להתקשר, אם היא לא עונה לשאלות פשוטות בפורום.

כבר הייתי עם מישהי בסגנון - בחורה ישראלית, סטודנטית למשפטים שפשוט מצאה דרך קלה ומהירה לממן את הלימודים. השירות היה בהתאם.[/QUOTE]

חפוזי, השרות של מישל די טוב...
המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”