מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם
574קודם כל ברוך שובך , אחרי הרבה זמן .
תמיד עניין אותי מה הילדות הרעות עושות בזמן שהטובות כותבות יומן ...

אגב , יש עכשיו מחאת מחירים , בה כל אחד שמתקשר ואומר אני חבר בפורום ולא משלם יותר מ400 שח ...
מה את אומרת ? זה יעבוד ???
גם אם לא ... נשיקות , ויש לנו המון פערים לסגור ...
575מישל חמודה
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
577חברים יקרים
אני הייתי לוקח את ההודעה של מישל לתשומת ליבי
א. מפני שהיא מאד חכמה
ב. מפני שבמילים יפות היא אומרת לנו שכולנו זונות ונשארה רק שאלת המחיר (גו'רג' ברנארד שואו )
בהצלחה למי שילך ולא ישאר בחוץ

578כמו שכתב החבר טירון ירוק לפניי - מישל היא בחורה אינטילגנטית ומנוסה שכדאי להקשיב לה.
בכל מקרה אני כבר מתכנן זמן רב לבקר אותה שוב(התגעגעתי
. מודה
) ואף לצרף את חברתה לשלישייה. בהזדמנות.
תמיד טוב לשמוע ממך מהממת!
בכל מקרה אני כבר מתכנן זמן רב לבקר אותה שוב(התגעגעתי

תמיד טוב לשמוע ממך מהממת!

zooz
579[QUOTE=מישל] וואי לא יודעת
לדעתי רוב הלקוחות לא מגיעים מהפורום אלה מהפירסום.
יש מצב שבחורות יסכימו לקבל בפחות כסף את חברי הפורום אבל יעדיפו לקבל מישהו שמגיע לא מהפורום
ומשלם מחיר רגיל, מה שלדעתי יהיה זה שחבר פורום שמתקשר וקובע לעוד חצי שעה בפחות כסף וכמה דקות אחריו
מתקשר לקוח וקובע לעוד חצי שעה במחיר רגיל, הבחורה תעדיף לקבל את הלקוח השני כמובן.
ואז מה שיהיה זה שהלקוח יגיע והבחורה לא תענה לפון או שהוא יקבל פחות זמן שירות.
דעתי האישית בילבד
שיהיה בהצלחה ❤❤❤[/QUOTE]
מישל, בייבי, קחי בחשבון שהשירות היום זה לא מה שהיה פעם... היום אנחנו מתבקשים לנקוב בשעה מדויקת, להתקשר חצי שעה לפני כדי לוודא הגעה - ולפעמים אף להזדהות
עברו הימים בהם מי שהגיע ראשון נכנס. בנוסף, אם חברי הפורום אכן יקבלו את ההנחה המדוברת (קבל נקבל!), יהיה בכך משום אישור לכוחו של הפורום, ואז עמיתותייך לא ימהרו לספק לנו שירות פחות טוב ("לתקתק") - אם כבר להיפך!

לדעתי רוב הלקוחות לא מגיעים מהפורום אלה מהפירסום.
יש מצב שבחורות יסכימו לקבל בפחות כסף את חברי הפורום אבל יעדיפו לקבל מישהו שמגיע לא מהפורום
ומשלם מחיר רגיל, מה שלדעתי יהיה זה שחבר פורום שמתקשר וקובע לעוד חצי שעה בפחות כסף וכמה דקות אחריו
מתקשר לקוח וקובע לעוד חצי שעה במחיר רגיל, הבחורה תעדיף לקבל את הלקוח השני כמובן.
ואז מה שיהיה זה שהלקוח יגיע והבחורה לא תענה לפון או שהוא יקבל פחות זמן שירות.
דעתי האישית בילבד

שיהיה בהצלחה ❤❤❤[/QUOTE]
מישל, בייבי, קחי בחשבון שהשירות היום זה לא מה שהיה פעם... היום אנחנו מתבקשים לנקוב בשעה מדויקת, להתקשר חצי שעה לפני כדי לוודא הגעה - ולפעמים אף להזדהות

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?