כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 61 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

605
[QUOTE=rd06] חברים מדובר באחת הבנות שעינגה המון גברים מהפורום !! אני מבקש מעט כבוד בהתייחסות אליה !! 
אל תשכחו שאתם לא קונים את הגב׳ רק שעה מזמנה !! 
מקלחת לפני , גילוח , בושם טוב וחיוך -זה הסוד לקבל שרות טוב !!!
[/QUOTE]
[QUOTE=אחים של גברות] Rd06
להלחם בתחנות קמח יותר קל מאשר להסביר דרך ארץ.
או שחונכת או שלא.
חבל על האנרגיות שלך
[/QUOTE]
אני חש חובה להגיב על כך. מה יש לכם? מה, בכל פעם שמישהו מעוניין בתמורה נאה עבור האגרה הוא חזיר מזלזל ולא מנומס ? אולי מספיק עם התגובות הפבלוביות האלה? אם אני לא מוכן לשלם יותר מ-500 זה הופך אותי אוטומטית לקמצן שלא מכבד את הבחורה? מאיפה אתם יודעים איך חברים אחרים מתנהגים לבחורה כזו או אחרת? ולא פחות חשוב: כמו שכבר נאמר פה אבל בכיוון ההפוך - כבוד הוא לא חד סטרי! אולי יש מי שלא מכבד את הבחורה - כי היא לא מכבדת אותו??? כי היא רק רואה בו ארנק מהלך? וכן, כשבחורה נותנת חרא שירות וגובה עבורו מחיר מופקע (ו-500 זה מופקע; ודאי וודאי שגם 600) - זה לא לכבד! זה זלזול! טלו קורה מבין עיניכם ופינכם!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

606
תפוז מכאני.
.אתה אף פעם לא תבין.
מצד שני אני מקנא בך שאתה לא מבין.זה כייף שלא לוקחים אותך ברצינות.
תכניס לראש שלך.
אשה זו אשה .
וגבר גם שמקבל סטירה מאישה לא מחזיר.ואם היא לא נתנה שירות טוב.
זכותך להגיב ,אבל בגנטלמניות.
תדמיין סיטואציה .גבר מקבל סטירה באמצע רחוב מאישה . ולא מגיב והולך.
והשני צועק מקלל ומחזיר לה .
מי אתה בינהם....ניחשתי אתה ה"גבר "שמחזיר.
נשים הן לא חפץ

607
[QUOTE=אחים של גברות] תפוז מכאני.
.אתה אף פעם לא תבין.
מצד שני אני מקנא בך שאתה לא מבין.זה כייף שלא לוקחים אותך ברצינות.
תכניס לראש שלך.
אשה זו אשה .
וגבר גם שמקבל סטירה מאישה לא מחזיר.ואם היא לא נתנה שירות טוב.
זכותך להגיב ,אבל בגנטלמניות.
תדמיין סיטואציה .גבר מקבל סטירה באמצע רחוב  מאישה . ולא מגיב והולך.
והשני צועק מקלל ומחזיר לה .
מי אתה בינהם....ניחשתי אתה ה"גבר "שמחזיר.
[/QUOTE]
חחחח, אתה דמגוג לא קטן. קודם כל, האנלוגיה שלך שגויה מיסודה - עקב חשיבה צרה שהביאה למיעוט אפשרויות: אני לא הייתי מחזיר, אני הייתי הולך; אך בפורום יש מי שהיה חוזר. שוב. ושוב. ד"א, מהרטוריקה האלימה, המתלהמת והמאיימת שלך (כמו גם מתיאוריך החיצוניים את עצמך), עושה רושם שאתה דווקא היית צועק, מקלל - ומחזיר מנה אחת אפיים. כתבת להגיב "בג'נטלמניות" - אבל ברגע שמישהו כותב כאן משהו שלא לרוחך אתה משתלח בו ומאיים (ככה, בשליפה: אוליגופול, צ'אק נוריס אותו/ה כינית "מזדיין בתחת"). שוב, טול קורה.
אשה זו אכן אשה. וגבר זה גבר. שניהם בני אדם. כפי שמישהו ציטט פה בפורום: אני משתדל לכבד אדם באשר הוא אדם. גבר או אשה. העובדה שאשה היא אשה - לא מקנה לה את הזכות לזלזל בי - גבר - או בכל אחד אחר. אבל כאמור, יחס גורר יחס.

609
[QUOTE=אחים של גברות] טתה חתיכת בן זונה מניאק ,אוכל בתחת.
[/QUOTE]
ואתה מופת של סובלנות. כן, הכינוי שואב השראה בין היתר מהסרט הנ"ל. עם חיווט מנטלי ראוי - תבין שהוא גם רלוונטי למהות הפורום.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”