מישל תמיד הייתה אחת הפייבוריטיות הגדולות ביותר שלי

עוד מפגישתי הראשונה איתה לפני כשנתיים וחצי. עברו כמעט שנתיים מאז פגישתנו האחרונה, ומשום מה נתקפתי געגועים
שהלכו וגברו לסקסית הגבוהה והמתוקה הזאת
.
כך יצא שתיאמתי איתה פגישה, כשאני מוודא טלפונית שהיא פנויה לפני. מישל לא ממש זכרה אותי לפי הקול

(בכל זאת, כבר עברו שנתיים כמעט)
אך מהר מאוד נזכרה ושמחה מאוד שאני בא אחרי כלללל הזמן הארוך שלא התראינו
.
תראו, כבר דיווחתי על הבחורה המדהימה הזאת

במספר הזדמנויות. כולל שלישייה ואורגיה אחת. ובכל זאת אני מרגיש צורך שוב לדווח על
היהלום
הזה,
שתמיד תמיד אני ממנה יוצא עם חיוך ענק
וטעם של עוד
.
טוב. אז עד כאן זיוני השכל להיום ו... יאללה בלאגן!!!
כבר על ההתחלה נצמדתי אליה בחוזקה והתחלתי לנשק ולמזמז את הסקסית המטריפה הזאת

לקול צחוקה

, והיא מצידה הובילה אותי לחדרה תוך שהיא מתיישבת על המיטה ושנינו משוחחים ארוכות על מה שעבר על שנינו במשך כל הזמן שלא התראנו+ההתפתחויות האחרונות בפורום וכמובן העלאת זיכרונות מהעבר המשותף והפורה בינינו

. החמיאה לי גם על הבושם

ותוך כדי לא יכולתי לעצור את עצמי

-
במיוחד שהפצצה יושבת מולי בשמלה צמודה מחמיאה שחושפת את רגליה הארוכות ושדיה השופעים
- ושלחתי לעברה ידיים שוב ושוב תוך שאני מנשק וממזמז אותה בלי סוף(נו, התגעגעתי

... מה לעשות...

). מישל שמה לב שאני חרמן היום אפילו יותר מבד"כ

והציעה לי לעשות מקלחת זריזה ולהיכנס למספר אחד כדי שאירגע קצת

.
נכנסתי להתקלח כשמישל מוסרת לי מגבת. יצאתי, התנגבתי והלכתי לחדרה כשהיא שוכבת על המיטה עדיין בשמלה המאוד מחמיאה שלה

. שוב חזרו המזמוזים הפראיים והנשיקות העמוקות והחושניות

,
מישל כמו תמיד זרמה איתי בכיף ובחיוך
עם המון תשוקה מצד שנינו
, ולאט לאט הסרתי את שמלתה כשאני שוכב מעליה ומחרמן אותה ללא היכר, כשהיא מצידה שולחת לי יד ארוכה לביצים ולזין שכבר התקשה(איך לא?

). לאט לאט ירדתי לשדיה היפים כשאני מלקק ומנשק כל פינה בצוווארה, בפניה, ובפיטמותיה הזקורות

, עד שהתהפכנו ומישל החלה נצמדת, מנשקת וממזמזת אותי מלמעלה.
לאט לאט התחככה בי וירדה לכיוון הזין כשהיא מתחילה במציצה איטית, עמוקה ומושקעת ואף מוסיפה משחקי ביצים ואצבע בישבני. התחשק לי למזמז מקרוב את התחת המגרה בטירוף שלה

והפכתי אותה ל-69. מישל המשיכה במציצה המושקעת ואילו אני ירדתי לה על שני החורים+אצבעות בכוס וגירוי הדגדגן(לאצבע בישבן היא לא מוכנה וכמובן שאני מכבד זאת

).
אוחחח!!!
פשוט תענוג למזמז וללקק מקרוב את התחת העגול והמזמין בטירוף שלה!!!
המשכנו כך עוד מספר ד', עד שביקשתי קונדום ומישל הלבישה אותו עם פיה והחלה לרכב עליי.
חזרתי והתחלנו שוב לשוחח ו'להשלים פערים'

שנוצרו לאורך כל הזמן הזה שלא התראינו

. מהר מאוד התחלתי שוב למזמז ולחרמן אותה, שוב עברנו ל-69 כשהיא מוצצת ומשחקת באשכיי+אצבע בישבן ואילו אני מלקק היטב את כל
הישבן הסקסי והמזמין בטירוף
שלה. מישל עברה מולי והמשיכה במציצה המושקעת+פרוסטטה קצרה(שמה קונדום ומשחה לשם כך), מיצינו והיא שוב עלתה עליי לרכיבה שתפסה קצב מהיר, תוך שבשלבים מסויימים אני אוחז באחוריה בחוזקה ומזיין אותה בעוצמה מלמטה.
מיצינו שוב,
והפכתי אותה למיסיונרית תוך שאני נצמד אליה בנשיקות עמוקות וחושניות כמו שאני אוהב
, ומישל מצידה משנה זויות עם רגליה ומדי פעם מנחיתה כאפות עידוד על ישבני כדי להמריץ אץ הזיון(כאילו שלא היה מספיק נמרץ ואנרגטי גם כך

). הקצב שוב הוגבר למקסימום, כל המיטה רעדה

, והפכתי אותה לדוגי.
שוב נגלה אליי התחת העגול המטריף שלה

, מראה שרק הוסיף שמן למדורה(
לא שהיה חסר גם כך שמן כן?
חחחחחח
) החרמנית
הבוערת
שלי, וחדרתי אליה במהירות תוך שהזיון שוב נהיה פראי ונמרץ אפילו יותר ממקודם

. זיינתי אותה בעוצמה שרק הלכה וגברה, היא מצידה שוב שיחקה באשכיי להגברת האפקט, הוספתי כאפות עידוד בתחת המזמין שלה,
אבל החלטתי שהפעם אני גומר כשהיא על ביטנה
.
השכבתי אותה על הבטן, וחדרתי אליה במהירות תוך שאני נצמד אליה מאחור. הזיון שוב נהיה חזק ועמוק כמו שאני אוהב

לקול גניחותיה של מישל,
ולאחר מספר דק' של פימפום מאסיבי השפרצתי מטען כבד נוסף לתוך הגומי.
קמנו ומישל הורידה לי את הגומי, והלכתי לשטוף את עצמי מהפעילות הענפה בחדר השינה

. יצאתי מהמקלחת ושוב התיישבתי לשוחח בכיף עם מישל,
שהשיחות מקבלות לאט לאט פן נוסף וחרמני

כשאני מתחיל למזמז את הסקסית הזאת שהייתה עטופה במגבת לצידי

. רציתי מספר נוסף(
פשוט לא הספיק לי ממנה מרוב שהיא מגרה
) אך מישל אמרה שגם ככה חרגנו מהזמן(תכל'ס באמת חרגנו) ויש עוד לקוח שצריך לבוא אחריי... חשבתי להוסיף עוד למספר נוסף אך מישל אמרה שגם ככה היא צריכה לנוח אחריי

, ושאם נעשה עוד מספר היא תצטרך לנוח עוד יותר מהאנרגיות שלי

. נו... סבבה. בקטנה.
אז יישאר עוד לפעם הבאה
.
אבל היה לי קשה לשלוט בעצמי

לנוכח המדהימה בטירוף שיושבת מולי על המיטה עטופה במגבת

ושוב התחלתי למזמז ולנשק אותה כשמישל צוחקת ואומרת:
"נו, תשמע אני לא רוצה שתתחרמן עוד פעם
... גם ככה אני צריכה קצת לנוח אחריך שתהיה בריא
" חחחחחחח

טוב. התרגנתי ליציאה ונפרדתי בהמון חום ונשיקות מ
מישל
המהממת, תוך הבטחות למפגשים נוספים שעוד יגיעו.
סה"כ הייתי שם קצת יותר משעה ורבע של הנאה צרופה עם המהממת הזאת

.
לסיכום: הייתה ונשארה אחת הגדולות והמועדפות עליי. מפנקת, סקסית מאודדדד, סבלנית, מתוקה, חייכנית ומקסימה בדיוק כמו שזכרתי אותה. מלבד זאת שהמראה שלה מאוד לטעמי, והיא גם אשת שיחה איכותית ומעניינת שאפשר לדבר איתה בכיף על כל נושא שבעולם. כל האירוח שלה נותר מפנק ולבבי בדיוק כמו שזכרתי אותו
. כרגיל נהניתי איתה וממנה בטירוף, וכרגיל היא השאירה אותי עם חיוך ענק על הפנים, וטעם של עוד. פשוט מדהימה! מומלצת בחום לאוהבי הגבוהות והשופעות. תהנו ותשמרו על היהלום הזה.
למישל המתוקה: התגעגעתי מאוד(ובטח שמת לב לזה בפגישתנו) וכמו תמיד נהניתי איתך בטירוף. תודה על עוד חוויה כיפית, ולמרות שנישקתי אותך
בלי סוף במפגש אני שולח לך
נשיקות
גם מכאן. מת עלייך! היית מדהימה כמו תמיד! שוב תודה על הכל ואני לבטח עוד אחזור אלייך מהממת.
השיר הבא מוקדש ל
מישל
, במיוחד השורה
"אני חם עלייך נשמה, חם לך על כל הגזרה
"(גם יש כוסיות מענטזות בקליפ להנאתכם חברים

):
לאחר מכן הלכתי לעדן. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
לקסר2011-07-20 04:56:48