כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 8 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

72
מזה זמן שלא דיווחתי, הפעם החלטתי שהמפגש עם מישל שווה דיווח.
נפגשתי עם מישל בפעם השניה תוך מס' חודשים, המפגש היה מאוד מהנה ומעניין, מבלי להיכנס לתיאורים פלסטיים, אומר שבמישל יש הכל, אשת שיחה מעניינת, שירותית מאוד, עושה הכל כדי שתבוא על סיפוקך, תענוג לשהות במחיצתה, אין ספק שהיא אחת הטובות כיום .
מישל היה לי נורא כיף.
שבת שלום
ysysys

73
מזה זמן שלא דיווחתי, הפעם החלטתי שהמפגש עם מישל שווה דיווח.
נפגשתי עם מישל בפעם השניה תוך מס' חודשים, המפגש היה מאוד מהנה ומעניין, מבלי להיכנס לתיאורים פלסטיים, אומר שבמישל יש הכל, אשת שיחה מעניינת, שירותית מאוד, עושה הכל כדי שתבוא על סיפוקך, תענוג לשהות במחיצתה, אין ספק שהיא אחת הטובות כיום .
מישל היה לי נורא כיף.
ysysys

75
שלום חברים,
עקב לא מעט נפילות שהיו לי לאחרונה והמראה והגוף הבאמת נהדר של מישל החלטתי לחזור אליה.

לא אפרט בתאורים, אבל היה מצוין.

כמה דברים חשובים:

1. מישל לא זכרה אותי (לזכותה יאמר שלא ניסתה לשקר), ולא ידעה שכבר דייוחתי עליה בפורום.

2. הפינוק היה מצוין, בדר"כ כלל אני לא חוזר לביקור שני, הפעם היה הרבה יותר טוב מהראשון, נראה לי שמישל פשוט

מרגישה בנוח יותר עם לקוחות חוזרים/קבועים, ורואים שחשוב לה שתצא מרוצה.

3. גוף מהמם.

אני בהחלט יחזור למישל.

מומלצת מאוד

76

מישל תמיד הייתה אחת הפייבוריטיות הגדולות ביותר שליStarStarאצבע למעלה עוד מפגישתי הראשונה איתה לפני כשנתיים וחצי. עברו כמעט שנתיים מאז פגישתנו האחרונה, ומשום מה נתקפתי געגועיםEmbarrassed שהלכו וגברו לסקסית הגבוהה והמתוקה הזאתTongue.

חשבתי כבר מזמן לקפוץ אליה לביקור לאחר כל הזמן הרב שלא התראנו(פגישתנו האחרונה הייתה באורגיה המטורפת עם מובחרות הפורום+אנטוני פרקר) אך מה שסגר אותי סופית בכיוון שלה הייתה הודעה שקיבלתי ממנה לפני שבוע שבה היא שאלה מתי היא רואה אותיTongue... או אם לצטט אותה:"מתי אני רואה לך קצת?"EmbarrassedTongueפצצה

כך יצא שתיאמתי איתה פגישה, כשאני מוודא טלפונית שהיא פנויה לפני. מישל לא ממש זכרה אותי לפי הקולמבולבלצחוק(בכל זאת, כבר עברו שנתיים כמעט) אך מהר מאוד נזכרה ושמחה מאוד שאני בא אחרי כלללל הזמן הארוך שלא התראינוחיוך גדול.

תראו, כבר דיווחתי על הבחורה המדהימה הזאתStar במספר הזדמנויות. כולל שלישייה ואורגיה אחת. ובכל זאת אני מרגיש צורך שוב לדווח על היהלוםStar הזה, שתמיד תמיד אני ממנה יוצא עם חיוך ענקחיוך גדול וטעם של עודTongue.

טוב. אז עד כאן זיוני השכל להיום ו... יאללה בלאגן!!!

אז ככה: לאחר תיאום טלפוני הגעתי לדירתה החדשה של מישל(כבר לא מארחת ביורדי הסירה אלא באיזור אחר הסמוך לדיזנגוף). מישל פותחת לי את הדלת כשהיא על פלטפורמות שרק מוסיפות לגובה הרם ממילא שלהצחוק, סקסית מאודדדד, שופעת וחייכנית בדיוק כמו שזכרתי אותה!Starחיוך גדולHug רק שפתאום שמתי לב שצבעה לבלונד. אמרתי לה שלדעתי שחור מתאים לה יותר, אבל בתכל'ס לא משנה צבע שיערה - היא פשוט פ-צ-צ-ה בעיניי!!!פצצה מאוד לטעמי!!!Star חולהההה על בחורות כאלה!חיוך גדול

כבר על ההתחלה נצמדתי אליה בחוזקה והתחלתי לנשק ולמזמז את הסקסית המטריפה הזאתTongue לקול צחוקהצחוק, והיא מצידה הובילה אותי לחדרה תוך שהיא מתיישבת על המיטה ושנינו משוחחים ארוכות על מה שעבר על שנינו במשך כל הזמן שלא התראנו+ההתפתחויות האחרונות בפורום וכמובן העלאת זיכרונות מהעבר המשותף והפורה בינינוקריצהחיוך. החמיאה לי גם על הבושםEmbarrassed ותוך כדי לא יכולתי לעצור את עצמיצחוק - במיוחד שהפצצה יושבת מולי בשמלה צמודה מחמיאה שחושפת את רגליה הארוכות ושדיה השופעיםTongue - ושלחתי לעברה ידיים שוב ושוב תוך שאני מנשק וממזמז אותה בלי סוף(נו, התגעגעתיEmbarrassed... מה לעשות...צחוק). מישל שמה לב שאני חרמן היום אפילו יותר מבד"כצחוק והציעה לי לעשות מקלחת זריזה ולהיכנס למספר אחד כדי שאירגע קצתצחוק.

נכנסתי להתקלח כשמישל מוסרת לי מגבת. יצאתי, התנגבתי והלכתי לחדרה כשהיא שוכבת על המיטה עדיין בשמלה המאוד מחמיאה שלהTongue. שוב חזרו המזמוזים הפראיים והנשיקות העמוקות והחושניותEmbarrassed, מישל כמו תמיד זרמה איתי בכיף ובחיוךאצבע למעלה עם המון תשוקה מצד שנינוStar, ולאט לאט הסרתי את שמלתה כשאני שוכב מעליה ומחרמן אותה ללא היכר, כשהיא מצידה שולחת לי יד ארוכה לביצים ולזין שכבר התקשה(איך לא?צחוק). לאט לאט ירדתי לשדיה היפים כשאני מלקק ומנשק כל פינה בצוווארה, בפניה, ובפיטמותיה הזקורותקריצה, עד שהתהפכנו ומישל החלה נצמדת, מנשקת וממזמזת אותי מלמעלה.

לאט לאט התחככה בי וירדה לכיוון הזין כשהיא מתחילה במציצה איטית, עמוקה ומושקעת ואף מוסיפה משחקי ביצים ואצבע בישבני. התחשק לי למזמז מקרוב את התחת המגרה בטירוף שלהTongue והפכתי אותה ל-69. מישל המשיכה במציצה המושקעת ואילו אני ירדתי לה על שני החורים+אצבעות בכוס וגירוי הדגדגן(לאצבע בישבן היא לא מוכנה וכמובן שאני מכבד זאתApprove). אוחחח!!!Tongue פשוט תענוג למזמז וללקק מקרוב את התחת העגול והמזמין בטירוף שלה!!!פצצה המשכנו כך עוד מספר ד', עד שביקשתי קונדום ומישל הלבישה אותו עם פיה והחלה לרכב עליי.

לראות את החזה היפה והשופע שלה מקפץ מעליי כשהיא רוכבת זה מחזה שמאודדדד שמחתי לראות שוב!!!חיוך גדול לאחר רכיבה קצרה כשאני מדיי פעם מכופף אותה אליי לנשיקה+ליקוקים לפיטמות הפכתי אותה למיסיונרית. חדרתי אליה בתנוחה זו, כשהיא מקפלת את רגליה ואוחזת בישבני+כאפות עידוד ואילו אני נצמד אליה ומנשק אותה צרפתיות עמוקותEmbarrassed מלוות בהמון להט ותשוקהStar, כשקצב הופך ליותר ויותר פראי ואינטנסיביTongueפצצה. מכיוון שלמישל נתונים פיזיים מרשימים היא לא התקשתה מעולם להתמודד עם הזיון האנרגטי והחזק שליEmbarrassed וזאת עוד אחת הסיבות שתמיד החשבתי אותה לאחת הגדולות שליStar, בנוסף לשאר מעלותיה הרבותאצבע למעלה ואופיה הכיפי והמפנקחיוך גדול. בשלב מסויים הרמתי את רגליה על כתפיי וזיינתי אותה עמוק יותר לקול גניחותיה עד שהחלטתי להפוך אותה לדוגי.

המראה של התחת המפתה שלה שפרוש מוליפצצה היה אפילו יותר מלבב מלראות אותה רוכבת עליי!StarTongue אחזתי בישבנה וזיינתי אותה בקצב חזק עוד יותר ממקודם, מישל הוסיפה משחקי ביצים מלמטה, אני הוספתי כאפות עידוד מלמעלה, הזיון תפס קצב מטורף עוד יותר עד להתפוצצות הארוכה שלי בקונדוםTongue.

קמנו , מישל הורידה לי את הקונדום, והתחלתי כמעט מיידית למזמז ולנשק אותה כהכנה למספר הבא. מישל אמרה:"שתהיה בריא. כבר עובר לעוד אחד?Shocked אין מנוחה איתך"צחוק.... חחחחחחחצחוק איזו מתוקה!Approveמוחא כפייה ביקשה ממני לנוח קצת ולהירגעצחוק, אז בינתיים הלכתי לשטוף את עצמי.

חזרתי והתחלנו שוב לשוחח ו'להשלים פערים'צחוק שנוצרו לאורך כל הזמן הזה שלא התראינוקריצה. מהר מאוד התחלתי שוב למזמז ולחרמן אותה, שוב עברנו ל-69 כשהיא מוצצת ומשחקת באשכיי+אצבע בישבן ואילו אני מלקק היטב את כל הישבן הסקסי והמזמין בטירוףTongue שלה. מישל עברה מולי והמשיכה במציצה המושקעת+פרוסטטה קצרה(שמה קונדום ומשחה לשם כך), מיצינו והיא שוב עלתה עליי לרכיבה שתפסה קצב מהיר, תוך שבשלבים מסויימים אני אוחז באחוריה בחוזקה ומזיין אותה בעוצמה מלמטה.

מיצינו שוב, והפכתי אותה למיסיונרית תוך שאני נצמד אליה בנשיקות עמוקות וחושניות כמו שאני אוהבEmbarrassed, ומישל מצידה משנה זויות עם רגליה ומדי פעם מנחיתה כאפות עידוד על ישבני כדי להמריץ אץ הזיון(כאילו שלא היה מספיק נמרץ ואנרגטי גם כךצחוק). הקצב שוב הוגבר למקסימום, כל המיטה רעדהצחוק, והפכתי אותה לדוגי.

שוב נגלה אליי התחת העגול המטריף שלהStar, מראה שרק הוסיף שמן למדורה(לא שהיה חסר גם כך שמן כן?קריצה חחחחחחצחוק) החרמנית הבוערתפצצה שלי, וחדרתי אליה במהירות תוך שהזיון שוב נהיה פראי ונמרץ אפילו יותר ממקודםקריצה. זיינתי אותה בעוצמה שרק הלכה וגברה, היא מצידה שוב שיחקה באשכיי להגברת האפקט, הוספתי כאפות עידוד בתחת המזמין שלה, אבל החלטתי שהפעם אני גומר כשהיא על ביטנהApprove.

השכבתי אותה על הבטן, וחדרתי אליה במהירות תוך שאני נצמד אליה מאחור. הזיון שוב נהיה חזק ועמוק כמו שאני אוהבEmbarrassed לקול גניחותיה של מישל, ולאחר מספר דק' של פימפום מאסיבי השפרצתי מטען כבד נוסף לתוך הגומי.

קמנו ומישל הורידה לי את הגומי, והלכתי לשטוף את עצמי מהפעילות הענפה בחדר השינהקריצה. יצאתי מהמקלחת ושוב התיישבתי לשוחח בכיף עם מישל, שהשיחות מקבלות לאט לאט פן נוסף וחרמניצחוקקריצה כשאני מתחיל למזמז את הסקסית הזאת שהייתה עטופה במגבת לצידיTongue. רציתי מספר נוסף(פשוט לא הספיק לי ממנה מרוב שהיא מגרהTongue) אך מישל אמרה שגם ככה חרגנו מהזמן(תכל'ס באמת חרגנו) ויש עוד לקוח שצריך לבוא אחריי... חשבתי להוסיף עוד למספר נוסף אך מישל אמרה שגם ככה היא צריכה לנוח אחרייצחוק, ושאם נעשה עוד מספר היא תצטרך לנוח עוד יותר מהאנרגיות שליצחוקEmbarrassed. נו... סבבה. בקטנה. אז יישאר עוד לפעם הבאהApprove.

אבל היה לי קשה לשלוט בעצמיEmbarrassedצחוק לנוכח המדהימה בטירוף שיושבת מולי על המיטה עטופה במגבתStarTongue ושוב התחלתי למזמז ולנשק אותה כשמישל צוחקת ואומרת:"נו, תשמע אני לא רוצה שתתחרמן עוד פעםצחוק... גם ככה אני צריכה קצת לנוח אחריך שתהיה בריאצחוק" חחחחחחחצחוק טוב. התרגנתי ליציאה ונפרדתי בהמון חום ונשיקות ממישלStar המהממת, תוך הבטחות למפגשים נוספים שעוד יגיעו.

סה"כ הייתי שם קצת יותר משעה ורבע של הנאה צרופה עם המהממת הזאתStar.

לסיכום: הייתה ונשארה אחת הגדולות והמועדפות עליי. מפנקת, סקסית מאודדדד, סבלנית, מתוקה, חייכנית ומקסימה בדיוק כמו שזכרתי אותה. מלבד זאת שהמראה שלה מאוד לטעמי, והיא גם אשת שיחה איכותית ומעניינת שאפשר לדבר איתה בכיף על כל נושא שבעולם. כל האירוח שלה נותר מפנק ולבבי בדיוק כמו שזכרתי אותוStar. כרגיל נהניתי איתה וממנה בטירוף, וכרגיל היא השאירה אותי עם חיוך ענק על הפנים, וטעם של עוד. פשוט מדהימה! מומלצת בחום לאוהבי הגבוהות והשופעות. תהנו ותשמרו על היהלום הזה.

למישל המתוקה: התגעגעתי מאוד(ובטח שמת לב לזה בפגישתנו) וכמו תמיד נהניתי איתך בטירוף. תודה על עוד חוויה כיפית, ולמרות שנישקתי אותךEmbarrassedTongue בלי סוף במפגש אני שולח לך StarנשיקותStar גם מכאן. מת עלייך! היית מדהימה כמו תמיד! שוב תודה על הכל ואני לבטח עוד אחזור אלייך מהממת.

השיר הבא מוקדש למישלStar, במיוחד השורה "אני חם עלייך נשמה, חם לך על כל הגזרהפצצה"(גם יש כוסיות מענטזות בקליפ להנאתכם חבריםקריצה):

לאחר מכן הלכתי לעדן. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

לקסר2011-07-20 04:56:48
zooz

77
ביקרתי את מישל לפני כחודש אני לא נימצא הרבה פה בארץ(על קו מזרח אירופה כמקור פרנסה )אבל מידי חודש יוצא לי להיפגש עם מקומית בתשלום אבל מראש אציין שאני בררן מאד כמו כן דיסקרטיות והגיינה זה משהו שמאד חשוב לי ולכן לא מבקר במכונים ובדירות המשויכות "לתעשיה"Ouch בקיצור מישל חמודה להפליא!מתוקה עם גוף מפרגן וחזה בגודל ובצורה שדורשים התייחסותקריצהניפגשתי איתה עוד בדירה הישנה אז לא היה מזגן (מקווה שזה טופל במעבר לדירה חדשה) נעימה למגע פתוחה לריגושים בקיצור אחת ששווה ביקור.
כנראה שאבקר שוב כי יש כמה פרטים שלא בדקתי כמו לצרף אליה עוד מישהי ועוד כמה פ נ ט ז י ו תכועס בקיצור נהניתי ואחזור שוב!
שבוע טוב לכוווווווווווווווווולם!!!
סחבק גמיש אבל עם סטנדרט גבוה ;-)

79
ברור שמדובר בשני מדווחים שונים,שאחד פשוט העתיק קצת מהשני
הרי בשורה התחתונה אחד יצא מרוצה והשני לא כל כך
רק תיזהרו שהמורה לא תתפוס אתכם מעתיקים,או מישהי שמחופשת למורהקריצה
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”