הדיון צונזר ומושהה עקב יחצנות יתר / שרון
82טירון ירוק
ההצעה שלך בכלל לא לעניין . ביקשתי שמי שניסה את ה500 אצלה שיתן דיווח אובייקטיבי כי אני לא רוצה לתת 500 וזאת תהיה נפילה למה אני מחפש משהו טוב
ופה אתה בא עם ההצעה שך שאני יעביר לך 500 לחשבון. נו באמת
חבר'ה תהיו רציניים!!! רוצה דיווח אוביקטיבי ממי שניסה
83לשמואל:
אין לנו תשובה משופרת לתשובה לעיל שקיבלת
נשמע לך הגיוני שנרוץ לזיין את כל מי שתבקשו ולדווח ?
כבר הוחלט שלפחות שניים מאיתנו יצאו להכיר את השטח ולגבש תבנית דיווח אחידה שתהיה מדד מקובל על כולם.
הוחלט שאנחנו נצא לשטח לזיין ולספר אבל לא נקפוץ לכל אחת שתבקשו,
אלא כשנשאל/נתייעץ איתכם או נחליט עצמאית.
[QUOTE=19LOLx8][QUOTE=שמואל]
לזה שמנהל פה את העניינים:
נו תירא מה קורא פה עם ההרשמה הזאת שאלתי שאלה ואף אחד לא עונה לי כי אנשים לא רוצים להרשם
[/QUOTE]
אין מה לעשות !!
כששלחת את שאלתך הנושא גם קפץ לתחילת הפורום המרכזי...
אם אנשים לא ענו זה יכול להיות מכמה סיבות ...
1. אנשים לא רוצים לתת תשובה בעיניין שלה כדי שהיא לא תוצף (אגואיסטיות ? )
2. אנשים שקראו את השאלה לא יודעים את התשובה
3. אנשים לא מעוניינים להירשם כחברים לפורום למרות שהרישום לא מחייב פרטים כמו אימייל וזה אומר דרשני עליהם
השרשור הזה הועבר בכוונה למדור הפרסומי כדי שבעלי אינטרס שמחליפים זהויות לא ישפיעו עליך בתגובות נלהבות שיגרמו לך ללכת ולהוציא 500 שקלים ובסוף תתאכזב ותרגיש מרומה או נדפק.
עכשיו תחשב את הסיכויים.
כנראה שכדי לקבל את התשובה זה הולך לעלות לך 500 ש"ח ובבקשה אל תחזור לכאן עם תלונות שבגלל שלא קיבלת דיווח כאן בפורום התעופפו 500 שקלים ללא הצדקה
אבל אם תלך אליה ותחזור לספר כולם יוכלו ללמוד מהנסיון שלך זה מה שחברי הקהילה אמורים לעשות.
בהצלחה ומקווים שתהנה !!!
[/QUOTE]
פעם אחרונה שהסוגיה הזו שלך מקפיצה את הדיון !
84טוב אז הייתי אצלה עכשיו . לא רק שהיא באמת צעירה בת 20 גג ונראת חבל על הזמן יענו כוסית כוסית אלא גם יודעת למצוץ. כבר מזמן לא יצא לי לקבל כזאת מציצה טובה.
85להנהלת הפורום
אם אתם מחפשים מתנדב לצורך בדיקת השטח - מצאתם !
ולשמואל - אמנם זה לא תפקידי אבל אם 'שלמת' 500 ש"ח וכל מה שיש לך לספר זה מציצה אז משהו פה לא בסדר, או אצלה או אצלך - והמבין יבין .
86טירון קבל ח"ח
[QUOTE=טירון ירוק]
להנהלת הפורום
אם אתם מחפשים מתנדב לצורך בדיקת השטח - מצאתם !
ולשמואל - אמנם זה לא תפקידי אבל אם 'שלמת' 500 ש"ח וכל מה שיש לך לספר זה מציצה אז משהו פה לא בסדר, או אצלה או אצלך - והמבין יבין .
[/QUOTE]
נו קדימה... צא לשטח זיין ושגול ובוא לספר - אתה לא צריך אישור מאיתנו בשביל לעשות זאת
87רציתי מציצה בלי גומי ולגמור לה בפה לכן שילמתי 500 ועשיתי 2 גמירות
כשאני ירצה זיון אני ישלם 300 ויזיין אותה
88הייתי אצלה השבוע ורציתי לשתף בחוויה שהייתה לי איתה.כשהגעתי אליה פגשה אותי יחפה ומיד ראיתי את הכפות הרגליים המטופחות הקטנות שלה עם הלק האדום שפשוט הטריפו אותי. שילמתי 300 ונכנסתי להתרחץ .אחרי המקלחת נכנסתי לחדר שינה ורצתה לעשות לי מסג' אבל אמרתי שנשאיר אותו לאחר- כך כי אני רוצה קודם להשתחרר. זיינתי אותה בדוגי כשאני מפנטז על האצבעות שלה עם הלק האדום . עשתה לי מסג' ואחר- כך וכשהגיע הזמן לעשות פעם שניה כבר לא יכלתי להתאפק וביקשתי ממנה שתאונן לי עם הכפות הרגליים . שאלתי אותה עם היא מופתעת אבל היא ענתה לי שלא כי יש לה מישהו שבא רק בשביל זה . שמה לי שמן והתחילה לעשות לי עם הכפות הרגליים שלה כאשר מדי פעם היא שמה את הראש של הזין בין העגודל לבין האצבע שלידו ועושה שיפשוף חזק. עצרתי אותה מדי פעם וביקשתי שתלטף לי את הביצים עם אצבעות הרגליים כדי להרגע ואחר-כך היא שוב המשיכה . בשלב מסויים כבר לא יכלתי להתאפק יותר וגמרתי בהתפוצצות.