לותיקי לסל 9 , אלה שהיו אצל סמדר. 1 על ידי admonymouse לכל אלה שביקרו את סמדר בעלת החזה הגדול .האם למישהו יש המלצה למישהיא כמוההאני מתכוון לאותו גודל חזה , + תמיד חיוך על השפתייםסבלנות ואדיבות , וניקיוןאויי כמה שסמדר חסרה לייחידה בדורה ציטוט 02 מאי 2015, 10:18
לותיקי לסל 9 , אלה שהיו אצל סמדר. 2 על ידי pinnochio למה חסרה? היא עדיין עובדת. דיברתי איתה שבוע שעבר. --- כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד. אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות. כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית. ציטוט 03 מאי 2015, 15:54
לותיקי לסל 9 , אלה שהיו אצל סמדר. 3 על ידי אחים של גברות גם אני דיברתי איתה'אבל לא בצורה חיוביתהסברתי לה שאני לא מחכה ל"חג שמח כפרה"שלה כשאני ליד אישתי. מה שאני מחכה זה לזיון איתה. נשים הן לא חפץ ציטוט 03 מאי 2015, 16:06
לותיקי לסל 9 , אלה שהיו אצל סמדר. 6 על ידי jack.black היא עדיין עובדת?כי היא לא עונה... כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר ציטוט 10 מאי 2015, 15:56
לותיקי לסל 9 , אלה שהיו אצל סמדר. 7 על ידי אחים של גברות סמדר אכן עושה סקס,לא בפעם הראשונה ולא השניה.כשהיא יצרה קשר מצידה ,אז אמרתי לה שאני מחפש קצת יותר.......אז היא אמרה לי תבוא יהייה בסדר.בקיצור מציצה טובה סקס עם גופה שמנה.אבל .....כשדופקים אותה במסיונרית השדיים שלה מקבלים חיים משלהם וזזים כמו ספינה בים סוער לכל הכיוונים. נשים הן לא חפץ ציטוט 13 מאי 2015, 07:41