כ בוני - ידיעה הפניני 4 - סקס אדיר

בוני - ידיעה הפניני 4

7
אכן כל מה שנאמר על בוני הוא נכון, הבחורה קלילה ודי סחבקית, נראה שכבר היא שחוקה לאללה,
בפעם האחרונה שזיינתי אותה זה היה לפני 4-5 שנים, אבל הדיווח פה היה נכון בעבר, ונשאר נכון לפי דברי רובי 23.

בוני - ידיעה הפניני 4

8
היי חבר'ה, הייתי אצל בוני השבוע. השעה היתה 18:30, תחילה נסעתי להר ציון 38ב, הידוע לשימצה, חשבתי אולי יהיה נס ובמקרה אתקל בנטשה, אבל היא מזמן נעלמה מהסצנה. לצערי הרב.

אז אחרי שקראתי את המודעה הזו, החלטתי לפקוד את ידיעה הפניני 4. בעבר הלכתי למקום ולא נכנסתי עם אף אחת. הפעם הלכתי נטול תקווה למצוא משהו טוב ובכל זאת הבאתי למקום צ'אנס. נכנסתי פנימה ופתחה לי את הדלת שחרחורת גבוהה וחברמנית. אמרה לי כנס לאיזה חדר שאתה רוצה.

נכנסתי לחדר שנראה לי יותר מעניין והיא התחילה לספר לי על הפרטים ונראיתה די שמחה מכל העניין. לבסוף שאלתי את שמה ואמרה בוני. מייד הרגשתי שאפשר לנקנק אותה, די שווה ודי חברמנית. אבל רק לשם בדיקה ביקשתי לבדוק את האחרות... 3 הגיעו, שום דבר ששווה שורה, מלבד האחרונה, בלונדינית, מעט שמנמנה, שיער מתולתל, דווקא נראתה די טוב, אבל ויתרתי כי היא נתנה תחושה שאין לה שום חשק. ביקשתי את בוני.

בוני נכנסה מייד, ביקשה את הכסף ואמרה לי להתפשט. נתתי לה מאה ג'ובות והיא אמרה שהיא מייד חוזרת. 2 דקות עברו וחזרה ובינתיים אני נותרתי עם תחתונים. היא מייד חייכה ואמרה שהזין שלי רוצה קצת אוויר וכדאי שאתן לו חחח.

היא התפשטה במהירות והחלה במלכת החירמון. החלה ללקק לי את הפיטמות בצורה איטית ועגולה, מייד הייתי במלוא הדרי למטה, היא החלה מחליקה את החזה שלה על האיבר שלי באיטיות. בינתיים אני ליטפתי את שדייה המופלאים. הפיטמות שלה היו זקורות לחלוטין. אני כמעט השתגעתי. לבסוף היא השחילה את הקונדום, בצבע אדום, בטעם תות והחלה ללקק את החבר. ליקוקים וליטופים בעוד אני בעדינות מוחץ את החזה שלה ואתה העכוז היפהפה שלה.

היא קלטה שאני כבר חם ברמות היסטריות ושאלה מה אני רוצה. אמרתי לה שתשב עליו. היא התרוממה והדגדגן שלה ניגלה לפניי, במילה אחת וואו! בעוד מילה, פשוט מדהים! היא החלה לשבת עליו ולגנוח בעוד החזה שלה בתוך הפה שלי. אני מלקק את פיטמותיה, אוחז בעכוז הענק שלה ומתחמם עוד ועוד ועוד. אחרי מספר דקות היא מרגישה שאני כבר בדרך לגמור, אז היא נעצרת מייד בכדי שלא אגמור. היא מביטה אלי ואומרת לי שאני חרמן. אני מחייך וממשיך לשאוב את הפיטמות שלה עוד כמה דקות בעוד היא באיטיות לוהטת ממשיכה להתנוענע בעוד החבריקו עומד בתוכה, גם היא חמה. לבסוף, שינינו כיוון, חשבתי על דוגי בגלל התחת הפשוט מדהים שלה, אבל בסוף הלכתי על מסיונרית. היא שכבה ופתחה את הרגליים הארוכות שלה, אני לקחתי אותן ושמתי על הכתפיים שלי, כל איבר המין שלה היה פתוח לחלוטין בעוד אני דוחף אותו פנימה. ולפני שהספיקה לומר "אקרובטיקה" כבר התחלתי במלאכה. מכניס אותו עד הסוף ומוציא ומביט לשדיים המדהימות שלה ולפיטמות הזקורות והחמימות. לאחר מספר דקות כבר לא יכלתי, התחלתי דופק אותה בדרך לגמירה. גמרתי באופן די חזק. היא חייכת בסקסיות וביקשה שאחזור. הסתכלתי שוב על הגוף שלה לפני שהיא בורחת והיא עוד הספיקה לומר לי תודה ולהציע לי כוס מים.

שם: בוני
מקום: ידיעה הפניני 4
שעות: אמרה שעובדת בין השעות 17-23 בכל יום. ובשישי מ11-17.
מחיר: 100 ש"ח
חזה: בינוני, פיטמות גדולות.
עכוז: תחת סקסי ביותר.
פלוסים: גבוהה, שיער שחור, חברמנית מאד יש מצב שתזרום לכל מיני אקסטרות, לדעתי אמרה שאפשר 2 גמירות במחיר של 150 ש"ח, אבל לא סגור על זה.
טלפון: לא התקשרתי, פשוט מאד הגעתי.
דיסקרטיות: לא המקום הכי דיסקרטי בעולם.
האם אחזור?: בהחלט.

לסיכום: בהחלט שווה את המאה זוזים. מומלץ ביותר.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”