כ יוליה תאגיד בת ים - סקס אדיר

יוליה תאגיד בת ים

2
יש ראש מיוחד עבור ברקטים למברשות השיניים החשמליות של אוראל-בי שפותר חלק ניכר מבעיות ההגיינה...
יעילות הטיפול טובה גם בגיל מבוגר.

[QUOTE=herkule]ביג דדי - הבעיה שלי עם ברקטים (לא גשר ) אצל זונה היא שנושא היגיינת הפה בעיתי ביותר. שאריות האוכל נשארות בתוך הקיבוע שמחזיק אותם. כמעט ולא ניתן לצחצח את זה כמו שצריך ומה שקורה שם אחרי 3 שנים... יש גם מה להגיד על יעילות הטיפול בגיל מבוגר אבל זה פחות מעניין אותי במקרה הזה:) [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

יוליה תאגיד בת ים

3
אני לא רוצה להפוך את העניין לפורום רפוא בנושא שיניים, אבל היגיינת הפה לא קשורה לבריקטים וביחד נקרא גשר שיניים, הצחצוח הוא אותו צחצוח רק לוקח יותר זמן והמתכת לא סופגת ריח רק שאריות אוכל, ריח אם יש כזה מגיע מהקיבה או הלשון.
מי שיש לו בריקטים מודע לבעיה ומצחצח יותר מבן אדם רגיל, וכמובן מתחזק את הפה יותר מהרגיל, ועל כמה וכמה זונה שצריכה להתנשק עם לקוחות.

הדבר היחיד שזה יכול להפריע זה בזמן רימינג כאשר יש סיכוי למגע עם השיניים ואולי במציצה, כאשר המוצצת לא יודעת מה היא עושה.

אני אישית לא הייתי פוסל בחורה על כך, היו חוויות טובות עם בחורות שהיה להם גשר בגיל מבוגר.

.You so need a Daddy, little girl

יוליה תאגיד בת ים

4
לא אתווכח איתך על הקטע הרפואי אבל בכלל לא פסלתי אותה , להיפך מימנתי לה איזו החלפת גומיות חיוך היו מקרים שלא פסלתי על דברים הרבה יותר רציניים כמו אי שפיות אז בטח שלא אפסול על ברקטים.

יוליה תאגיד בת ים

6
היצירתיות של רוני גולן עוברת כל גבול:
טלנובלות ספרדיות רק בלי התרגום", הקטע עם הבריכה.
רוני - אתה גדול.
עולם הספרות מפספס אותך משום מה.
אם תוציא ספר - אני הקונה הראשון...

יוליה תאגיד בת ים

7
משתמשים מאוד פעילים, יש לי שאלה אשמח אם תוכלו לענות לי בבקשה.
כיצד אתם נזהרים ממחלות מין כדוגמת HIV?
הרי שאם הולכים לכ בערך 50 זונות בשנה בממוצע הסיכון גדל פי כמה וכמה...

יוליה תאגיד בת ים

8
ידידי oren 100 לפני שנים רבות היה אדם אחד או אוליי יותר
שהמציא את הגומי ששמו בישראל ובעולם כולו ״קונדום״
זה דרכנו וזה דרכם של הנזהרים , אז הינה לך קצת תוכנית היזהרות ,
נ.ב - לדעתי 50 זה מעט בשנה
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”