כ LEANA מאתר דייט69 - סקס אדיר

LEANA מאתר דייט69

1
מפרסמת באתר עם התמונה הבאה:

פניתי לגברת וקיבלתי עוד תמונה בפרטי והבטחה לשירות ליברלי ללא גבולות.

הבחורה דורשת 3000 שקל!! הראתי לחבר בפורום וצחקנו על זה קצת ודיי ברור שאפ אחת לא שווה סכום כזה או אפילו
את המשא ומתן לכיוון מחיר ריאלי.
והנה באותו יום אני רואה את הפוסט של מלך הנשים שמחפש מישהי ב 6000:

אמרתי לעצמי שמצא מין את מינו, מפרסם את התמונה שלה ומציע לו לפנות אליי בפרטי אם הוא מעוניין.
כמובן שהוא פנה אליי, בנוסף לעוד חבר שרצה את הפרטים:

הודעה פרטית
פורום סקסנושא: היי
נשלח: 23/-06-/2015 בשעה 13:59
נשלח על ידי:
קבוצה: משתמש חדש בפורום סקס משתמש חדש בפורום סקס
היי
שלום גבר כבר קרה שפירגנת לי ולא פעם אחת במספריי טלפון ועל זה תודה , אבל ראיתי את התמונה שהעלת ואני חייב
אבל חייב להשחיל אותה ולא משנה המחיר!!! רק מה תיתן לי עליה מידע תודה מראש

עניתי לו שיעזוב ושהיא רוצה 3000 ובמחיר הזה הוא מביא לפחות שש בנות, אבל הוא התעקש וכתב לי:

"מר פינוקיו היקר ראשית אני הולך לנשים מאוד איכותיות שלא וסליחה על הביטוי מוצצות כל זרג שאפשר פינס
כרוביתיס נמאס מהתאגיד הבתימי שהרים את המחירים לשמים או מכל בחורה כאן שנראת קצת טוב ואתה משקיע
ממייטב כספף והולך אליה אבל מקבל פתיחת רגליים מבול עץ שמתקתק אותך"

העברתי לו את המספר שלה תוך כדי אזהרה שאני לא הייתי איתה כך שאין לי מושג לגביה.

אחרי יום יומיים חזר אליי:

הודעה פרטית
פורום סקסנושא: ליאנה
נשלח: 25/-06-/2015 בשעה 15:39
נשלח על ידי:
ליאנה
ידידי היקר כמה דברים ראשית ליאנה ישר הורדה מ3000 ל1500 למרות שזה ממש יקר אבל בשביל איכות לפעמים משלמים
אצלה בבית בכיכר המדינה עושה רושם שניא אישה אינטיליגנטית בת 34 רווקה בלי זוגיות שנה שאוהבת ומתה לזיין ואני
בכל מקרה לאחר דיבור בהודעות הפטיש שלה זה אנאלי ויא חביבי איזה חור של תחת יש לה לפי התמונות שהיא שלחה לי יותר נקי מהתחת של האפיפיור.

האינסטינקט שלי אמר לי שמשהו פה חשוד, בחורה שנראית כך בדרך כלל לא תתפאר בחור של התחת,
אז שלחתי לו הודעה:

"בחורה שמתהדרת כך בהיותה אנאלית, אני הייתי נזהר שלא מדובר בגבר.
אני יודע שנשמע הזוי, אבל אין לדעת, שים לב טוב לפני שאתה משלם.
נקודה למחשבה ממני.
וכמובן אשמח אם תעדכן, לטוב ולרע."

הודעה פרטית
פורום סקסנושא: RE: ליאנה
נשלח: 25/-06-/2015 בשעה 17:05
נשלח על ידי:
RE: ליאנה

תודה שהערת את תשומת ליבי אך לפי התמונות שהיא שלחה לי יש לה את אחד המנושים היפים והמושלמין ביותר שראיתי
אי פעם אבל נבדוק את העיניין לעומק תודה חבר

-- הודעה פרטית קודמת --
נשלח על ידי : pinnochio
נשלח : 25/-06-/2015 בשעה 16:14

עוד דבר.
בחורה שמתהדרת כך בהיותה אנאלית, אני הייתי נזהר שלא מדובר בגבר.
אני יודע שנשמע הזוי, אבל אין לדעת, שים לב טוב לפני שאתה משלם.
נקודה למחשבה ממני.

וכמובן אשמח אם תעדכן, לטוב ולרע.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

LEANA מאתר דייט69

2
אתמול קיבלתי ממנו את ההודעה הבאה:

הודעה פרטית
פורום סקסנושא: ליאנה
נשלח: אתמול בשעה 12:53
נשלח על ידי:
ליאנה
שלום לך ידידי הבטחתי לדווח אז אני כאן
נפגשתי היום עם העלמה ברחוב שבכיכר המדינה , נכנסתי לתוך דירה נורא נחמדה ומוארת ליאנה שמעידה
על עצמה כבת 34 ניראת הרבה יותר ולא מזכירה ולא במעט את זאת המופיעה בתמונת הוואט אפ שיש לה אך חלילה
היא / הוא לא מכוערים בכלל אלא נאים ++ היא מקבלת אותי בשימלה פירחונית ויחפה גוף חלומי שלא היה מבייש
אף נערת שער ידועה נישקה אותי בלחי והגישה לי יין לבן צונן למרות שהיא מאוד מוקדם ישבנו אחד מול השני בסלון
וקישקשנו כנראה שזה מצב לברור את כל מי שמגיע סינון ראשוני אחרי כמה לגימות היא משחקת אותה שהיין עולה לה
ומתחילה לנפנף עם החצאית שבכל ניפנוף מתגלה לך מנוש מדהים נטול שערות באמת אחד היפים שראית אני ניגש
לידה ומתחיל להעביר יד על הרגליים שכל הזמן מהדהד לי האזהרה שלך אבל לפי כל הסימנים היא פקינג אישה
ועוד מלאת סקס אפיל שמושפרץ בכמויות עצומות יאמר לזכותי שאני אף פעם לא מתנשק בצורה שדורשת מגע שפתיים
או החדרת לשון כי לך תדע מי גמר לה בפה אני מנשק אותה קלות כל הצוואר והיא מתמוגגת מעביר יד על המנוש שלה
והיא מתכווצת ואוחזת בידישהגביר את הקצב דרך אגב כל אותו הזמן אין איזכור של כסף כלל או כל צורה של תשלום
היא קמה סוגרת את התריס החדמלי הבית נהפך לחשוך היא מדליקה ספוטים קטנים שבקושי מוארים ואנחנו עוברים לחדר
הביצועים הוא עוד יותר חשוך מהסלון שמה שנותן אור הוא זוג נרות רחניים תוך כדי המעבר לחדר היא משילה את השימלה
ומורידה לי את החולצה והמכנס אני נשאר עם תחתונים בלבד והיא מתחילה להתגופף איתי יש לה חזה סיליקוני מפואר
אנחנו במידה שוכבים והיא לוקחת את ידי ומנחה אותי לעבר המנוש שלה כאילו תענג אותי הרגשתי שהיא רטובה מאוד
אבל זה היה לא רטיבות מוכרת ופתאום היא אומרת לי " אני מתה על זיון אנאלי" ופה אחי נדלקות הפעמונים ולכן רשמתי
היא/ הוא בהתחלה לא התבלבלתי אז קמתי קלות שאני עם התחתונים ואמרתי לה תקשיבי ליאנה חוץ מזין גדול
אין לי משהו אחר להציע לך אז לפני שאני חודר לך לנשמה אני חייב לדאול אותך ואני לא אכעס
" תגידי את היית פעם גבר?????!!!!!!!
בהתחלה היה דממה אחרי מספר דקות היא קמה לקחה כמה צעדים אחורה ושתקה אחי ופה אני רוצה להודות לך
נכון שה פאדיחה רצינית מבחינתי אבל במצב חירמון ועם אישה שמאוד קשה לך לראות או להבחין אני מאמין שהרבה
נפלו במלכודת דבש הזאת לשבריר שניה עולה לך הצורך לפוצץ אותו כי זאת רמאות וצריך להזכיר את המצב מהתחלה
אבל גם חשתי איזו רחמנות ואני לא יודע להסביר למה ...
בכל מקרה זה ארוך וזיינתי לך את המוח אבל שוב תודה על הטיפ המשמעותי

---

LEANA מאתר דייט69

3
חברים, המציאות עולה על כל דמיון...
ישנם הרבה דברים שאפשר ללמוד מהסיפור הזה...

אז זיינו, דווחו, אבל בעיקר תיזהרוץ
שב"ש
---

LEANA מאתר דייט69

5
[QUOTE]
לפי התמונות שהיא שלחה לי יש לה את אחד המנושים היפים והמושלמין ביותר שראיתי
אי פעם
[/QUOTE]

האם באמת לא ניתן לזהות שמדובר בניתוח ?
איזה פחד.
Shocked

מהיום אני מזיין רק בחורות עם חזה טבעי.

LEANA מאתר דייט69

6
לא מבין את האובססיות שלכם.זו לא מצוות פרו ורבו ואתם לא מזיינים כרומוזומים,אז מה כל כך חשובה ההיסטוריה הביולוגית שלה?היא נשית ויש לה את האיברים המתאימים,זה מה שחשוב.לכל מי שרוצה להימנע מ"משכב זכר" במשמעותו הדתית,אני אומר שגם הליכה לזונה,אשה מבטן ומלידה היא חטא בכל מצב מעשי.שבוע הגאווה האחרון עמד בסימן טראנסג'נדרים,ונכון שגם אני לא נילהב מזה,אבל אני מצפה לקצת פתיחות כלפי התופעה ולא רק בתאילנד.

LEANA מאתר דייט69

7
לי זה מפריע לזיין גבר, לא עושה לי את זה.
למי שלא מפריע שיזיין, זה לא ענייני וגם לא מפריע לי, להיפך אני מפרגן.
אבל הבעיה פה היא מצג השווא, שתציג את עצמה כגבר לשעבר, זאת הגינות בסיסית.

דרך אגב מי שהוא/היא עושה לו את זה, אין לי בעיה להעביר לו מספר בפרטי, בכיף.
---

LEANA מאתר דייט69

9
לפני שאתה מטיף, תשאל, אתה יודע מי קופץ בראש...
1. ביקשתי וקיבלתי את אישורו של הבחור לפרסם.
2. למיטב ידיעתי לא פירסמתי אף פרט מזהה, למרות שלא היה אכפת לו שזה יהיה גם לא אנונימי.
3. מאחר וגם לו מפריע לשכב עם גבר לשעבר, גם הוא חשב שנכון לפרסם עבור נוספים כמוני וכמוהו שזה מפריע להם.

אם מצאת פרט מזהה, אנא תצביע עליו ואני אשמח להוריד אותו במיידי.
---

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”