פניתי לגברת וקיבלתי עוד תמונה בפרטי והבטחה לשירות ליברלי ללא גבולות.
הבחורה דורשת 3000 שקל!! הראתי לחבר בפורום וצחקנו על זה קצת ודיי ברור שאפ אחת לא שווה סכום כזה או אפילו
את המשא ומתן לכיוון מחיר ריאלי.
והנה באותו יום אני רואה את הפוסט של מלך הנשים שמחפש מישהי ב 6000:
אמרתי לעצמי שמצא מין את מינו, מפרסם את התמונה שלה ומציע לו לפנות אליי בפרטי אם הוא מעוניין.
כמובן שהוא פנה אליי, בנוסף לעוד חבר שרצה את הפרטים:
הודעה פרטית |
![]() נשלח: 23/-06-/2015 בשעה 13:59 נשלח על ידי: קבוצה: משתמש חדש בפורום סקס ![]() |
היי |
שלום גבר כבר קרה שפירגנת לי ולא פעם אחת במספריי טלפון ועל זה תודה , אבל ראיתי את התמונה שהעלת ואני חייב אבל חייב להשחיל אותה ולא משנה המחיר!!! רק מה תיתן לי עליה מידע תודה מראש |
עניתי לו שיעזוב ושהיא רוצה 3000 ובמחיר הזה הוא מביא לפחות שש בנות, אבל הוא התעקש וכתב לי:
"מר פינוקיו היקר ראשית אני הולך לנשים מאוד איכותיות שלא וסליחה על הביטוי מוצצות כל זרג שאפשר פינס
כרוביתיס נמאס מהתאגיד הבתימי שהרים את המחירים לשמים או מכל בחורה כאן שנראת קצת טוב ואתה משקיע
ממייטב כספף והולך אליה אבל מקבל פתיחת רגליים מבול עץ שמתקתק אותך"
העברתי לו את המספר שלה תוך כדי אזהרה שאני לא הייתי איתה כך שאין לי מושג לגביה.
אחרי יום יומיים חזר אליי:
הודעה פרטית |
![]() נשלח: 25/-06-/2015 בשעה 15:39 נשלח על ידי: קבוצה: משתמש חדש בפורום סקס ![]() |
ליאנה |
ידידי היקר כמה דברים ראשית ליאנה ישר הורדה מ3000 ל1500 למרות שזה ממש יקר אבל בשביל איכות לפעמים משלמים אצלה בבית בכיכר המדינה עושה רושם שניא אישה אינטיליגנטית בת 34 רווקה בלי זוגיות שנה שאוהבת ומתה לזיין ואני בכל מקרה לאחר דיבור בהודעות הפטיש שלה זה אנאלי ויא חביבי איזה חור של תחת יש לה לפי התמונות שהיא שלחה לי יותר נקי מהתחת של האפיפיור. |
האינסטינקט שלי אמר לי שמשהו פה חשוד, בחורה שנראית כך בדרך כלל לא תתפאר בחור של התחת,
אז שלחתי לו הודעה:
"בחורה שמתהדרת כך בהיותה אנאלית, אני הייתי נזהר שלא מדובר בגבר.
אני יודע שנשמע הזוי, אבל אין לדעת, שים לב טוב לפני שאתה משלם.
נקודה למחשבה ממני.
וכמובן אשמח אם תעדכן, לטוב ולרע."
הודעה פרטית |
![]() נשלח: 25/-06-/2015 בשעה 17:05 נשלח על ידי: קבוצה: משתמש חדש בפורום סקס ![]() |
RE: ליאנה |
תודה שהערת את תשומת ליבי אך לפי התמונות שהיא שלחה לי יש לה את אחד המנושים היפים והמושלמין ביותר שראיתי אי פעם אבל נבדוק את העיניין לעומק תודה חבר -- הודעה פרטית קודמת -- נשלח על ידי : pinnochio נשלח : 25/-06-/2015 בשעה 16:14 עוד דבר. בחורה שמתהדרת כך בהיותה אנאלית, אני הייתי נזהר שלא מדובר בגבר. אני יודע שנשמע הזוי, אבל אין לדעת, שים לב טוב לפני שאתה משלם. נקודה למחשבה ממני. וכמובן אשמח אם תעדכן, לטוב ולרע. |