כ נפילה קשה - ליאל מרמת גן - סקס אדיר

נפילה קשה - ליאל מרמת גן

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9509
דיון בנושא מופיע בטעות בליווי. כותב מחדש כאן:-

מצטער לפוצץ את הבועה מוקדם מהצפוי, אך הייתי אצלה אחה״צ (מרכז רחוב הרא״ה ברמת גן, פרטים מדויקים אצלה) ומדובר בנפילת השנה. קודם כל, היא ממש לא בת 19, אלא באמצע שנות ה 20. בחורה נאה, לא יותר, שמנמנה עם חזה טבעי עומד יפה. סה״כ מראה סביר (7 כזה). מכל בחינה אחרת היא בקושי 4. מי שמצפה לקבל ״סטודנטית בת השכן מרמת אביב״ יגלה שמדובר בפרחולה מהצ׳כונה, עם גישה מאוד תוקפנית והרבה ״כפרה״ ו״חיים שלי״. אם יש מי שזה עושה לו את זה, שייהנה. לי זה ממש מוריד. במיטה ההתנהלות שלה א-מינית, נאנחת בזיופים ומזרזת לגמירה. היא ממש לא חומר לפרטית, אלא יותר הטיפוס שצריך לעבוד בתקתוקיה של 250 ש״ח. מתבאס קשות על 450 ש״ח שהלכו לפח.

נפילה קשה - ליאל מרמת גן

7
תודה chico .

באמת היו יותר מדי סתירות, מצד אחד
"אני פרטית !"
ומצד שני
"אם אני לא עונה אז הנהג שלי עונה במקומי" ( = יש לי סרסור)

כמו כן לפי המודעה "ביתך/מלון" ולפי הדיווח יש מיקום.

טוב שעשית סדר בבלאגן, כולנו נופלים מדי פעם וחשוב לשתף.

נפילה קשה - ליאל מרמת גן

9
כנראה שיחצן. אגב, למדריך כושר אמרה שהיא עתודאית לביוכימיה, לי אמרה שלא עשתה צבא ולומדת ביוטכנולוגיה. אחרי שיחה קצרה איתה הבנתי שאין לה מושג לגבי אף אחד מהמקצועות הנ״ל ואני בספק אם יש לה תעודת בגרות. כמובן שלא על זה התבאסתי, אלא על הפרחיות, התקתקנות ותאוות הבצע (רוצה תוספת של 100 ש״ח על מציצה עמוקה. לא גמירה בפה, אלא סתם לרדת עוד כמה סנטימטרים במורד הזין.). בחורה תת רמה שבאה לעשות סיבוב על הפראיירים שלא מתים אלא רק מתחלפים.
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”