כ ניקה-עצמאית-דוברת רוסית ואנגלית - סקס אדיר

ניקה-עצמאית-דוברת רוסית ואנגלית

1
ערב טוב

היה לי חוויה מדהימה היום עם עצמאית בשם ניקה. היא דוברת רוסית ומסתדרת באנגלית. לפעמים קשה לתקשר אבל יש לה סבלנות ואז מבינים אחד את השנייה.

ניקה באה אלינו מרוסיה. אני מכור אותה מביקור קודם כשעבדה בתאגיד.

ניקה מאד יפה בעיניי. גובה 1.68 בת 25 שיער בלונדיני כהה וישר. פנים יפות עם צורה סלאבית אבל לא מובהק מדי. שיניים מסודרים. חיוך גדול. גוף רזה אך לא אנורקסית. רגלים ארוכות ויפות. בטן כמעט שטוח.

היא נתנה לי חווית GFE מלא אבל כנראה בגלל שאני לקוח חוזר. היא אמרה שהיא לא עושה נשיקות צרפותיות עם כולם. היא מחליטה במקום. היא כן דורשת קונדום למציצה אז אם זה הקטע שלך חבל על הזמן שלך.

מה שאני אוהב בה זה שהיא גם מזדיינת כמו כוכבת פורנו. היא מאד אטלטית ומזיזה את הגוף תוד כדי. כשהיא מוצצת היא זזה כך שאפשר תמיד לראות את הכוס שלך. הדגדגן שלה גדול יחסית.

העלות היא 500 לשעה לפעמיים. לא מסתכלת על השעון. יש גם אפשרות ל-400 ל-30 דקות ופעם אחת. היא אמרה שלא אוהבת בחור שמנסה לזיין עד הדקה ה-30 אך מי שגומר קודם מוזמן להישאר ולפטפט עד תום הביקור.

היא גם עושה ליווי רק לבתי מלון בתל אביב במחיר 650 לשעה, כולל עלות המונית. אפשר להזמין אותה ליותר זמן אך צריך להגיע להסכמה איתה על המחיר.

אני בוודאי אחזור. מאד מומלץ

היא ממוקמת במרכז תל אביב בין אלנבי להירקון.

2
[QUOTE=southman]
היה לי חוויה מדהימה היום עם עצמאית בשם ניקה. היא דוברת רוסית ומסתדרת באנגלית. לפעמים קשה לתקשר אבל יש לה סבלנות ואז מבינים אחד את השנייה.
ניקה באה אלינו מרוסיה. אני מכור אותה מביקור קודם כשעבדה בתאגיד.
ניקה מאד יפה בעיניי. גובה 1.68 בת 25 שיער בלונדיני כהה וישר. פנים יפות עם צורה סלאבית אבל לא מובהק מדי. שיניים מסודרים. חיוך גדול. גוף רזה אך לא אנורקסית. רגלים ארוכות ויפות. בטן כמעט שטוח.
היא נתנה לי חווית GFE מלא אבל כנראה בגלל שאני לקוח חוזר. היא אמרה שהיא לא עושה נשיקות צרפותיות עם כולם. היא מחליטה במקום. היא כן דורשת קונדום למציצה אז אם זה הקטע שלך חבל על הזמן שלך.
מה שאני אוהב בה זה שהיא גם מזדיינת כמו כוכבת פורנו. היא מאד אטלטית ומזיזה את הגוף תוד כדי. כשהיא מוצצת היא זזה כך שאפשר תמיד לראות את הכוס שלך. הדגדגן שלה גדול יחסית.
העלות היא 500 לשעה לפעמיים. לא מסתכלת על השעון. יש גם אפשרות ל-400 ל-30 דקות ופעם אחת. היא אמרה שלא אוהבת בחור שמנסה לזיין עד הדקה ה-30 אך מי שגומר קודם מוזמן להישאר ולפטפט עד תום הביקור.
[/QUOTE]
שלום southman .....
תודה רבה על הדיווח.....מוחא כפייה
אני יכול לאשר ולאמת את הפרטים שכתבת על הגברת,הכל נכון...הכל אמת ומדויק !!!
ולמרות שמדובר בילדה מעניינת,חכמה,ומסתורית...לצערי אני לא אלך אליה משתי סיבות...מבולבל
ראשית: לא אהבתי את המשפט שסומן בצהוב בדיווח שלך....
שילמתי שעה אני אזיין שעה...דיבורים ברוסית יש לי בבית כמה שאני רוצה ....Tongue
שנית: זאת הסיבה השנייה שאני לא אלך לניקה...
יש בינינו הסטוריה קשה,כמלחמת רוסיה ואוקראינה לאחרונה...בכיניקה .....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

3
למי שפיספס, רוני ביטל אותה, אח"כ התברר שהיא חובבת סאדו וניסה לחזור אליה, אחד הדיווחים המצחיקים שלו

[QUOTE=roni golan] למרות שידעתי מראש ...שהילדה היפה הזאת
לא אהבה את העובדה שעזבתי את דירתה אתמול ...
אך לא יכולתי באמת לתפקד היום כשהמחשבות מתרוצצת במוחי
לאחרי שקראתי את מה שכתב החבר היקר herkula
אז נסעתי שוב לבת ים ....וחזרתי אל זרועות אהובתי ניקה Heart
זאת הפעם השינייה בחיי שקרה לי..מה שקרה לי היום ...
הילדה שברה את ליבי ...Broken Heartבכי
אני מעלה דיווח על מה שקרה...אך אכתוב אותו הפעם הפוך...כאילו היא כותבת את הדיווח עליי ....
ישראלי בלאט
אני שומעת נקישות בדלת...אני פותחת את הדלת..
נכנס לדירה בחור בשם רוני 185 ס"מ בן 49 נראה פחות ...מדבר רוסית מאוד יפה יחסית לבחור לא רוסי ...
בחור נאה נראה טוב יחסית לגילו המתקדם..
עיניים גדולות וחודרות(כמו הזאב בסיפור על כיפה אדומה)
לבוש יפה...גוף חטוב... יחסית לזקן עם דובדבנים בידו (כנראה עושה הרבה ספורט)
מחייך חיוך רחב בכדי שאראה את השיניים הלבנות והנקיות שלו (בטח רומז שכדאי להתנשק איתו)
שישכח מזה אני לא מתנשקת בלאט ...
הוא מחמיא לי על יופיי ברוסית,ונותן לי שקית מלאה בדובדבנים,כנראה הוא ירקן או חקלאי בלאט ...
רק אתמול הביא לי עוד שקית דובדבנים...מה אני אעשה עם כל הדובדבנים האלה...ריבת דובדבנים ?קומפוט?
ישראלי בלאט ...
הוא שואל אותי קצת שאלות ומנסה לפתח איתי שיחה ידידותית ...
חושב שאני לא מזהה אותו מאתמול בלאט ...
אני לא אוהבת גברים שדוחים אותי בפעם הראשונה !!!
הוא יכול לשכוח ממני ...לעולם לא ידע את הסודות הכמוסים והמסתוריים שלי בלאט ...
חיפשתי דרך להעיף אותו מביתי ...לא רוצה ולא צרחכה את הכסף שלו בלאט...
אמרתי לו שאני לא חשה בטוב... הוא הציע לי בנימוס כדור ...
סרבתי...שישמור את הכדורים שלו לעצמו ולחברים שלו בלאט
ושישמור את הכסף שלו לכדורים...ושישתה כדורי שינה כל החיים בכדי להירדם בלילות ..
לאחר שיבין מה הוא הפסיד אתמול בלאט ...
בקיצור חברים כמובן שהסיפור הוא פרי דמיוני .... (הקטע בצהוב בלבד הוא מה שהיה באמת)
אבל הילדה מאוד דעתנית...ולא פראיירית...הראתה לי בנימוס את הדרך החוצה ....
מובן שהבנתי את הרמז ועזבתי שוב את המקום...אך הפעם לא משום שאני רציתי ...אלא היא רצתה ...
אך אני עוד אחזור אליה ...גם אם אצטרך להגיע אליה מחופש לרבי ....
שברה את ליבי ...ובכדי להרים מעט את רוחי...שמעתי את השיר הבא ובכיתי... בכי
נ.ב
כל טעויות הכתיב,וטעויות ההיגוי בשיר ...אינם קשורים אלי או לניקה ....
[/QUOTE]
----------------------------

:)

6
אחד הדווחים הגדולים של רוני, ירדו לי דמעות מרוב צחוק... צחוק

[QUOTE=אופציה אקזוטית]
למי שפיספס, רוני ביטל אותה, אח"כ התברר שהיא חובבת סאדו וניסה לחזור אליה, אחד הדיווחים המצחיקים שלו

[QUOTE=roni golan] למרות שידעתי מראש ...שהילדה היפה הזאת
לא אהבה את העובדה שעזבתי את דירתה אתמול ...
אך לא יכולתי באמת לתפקד היום כשהמחשבות מתרוצצת במוחי
לאחרי שקראתי את מה שכתב החבר היקר herkula
אז נסעתי שוב לבת ים ....וחזרתי אל זרועות אהובתי ניקה Heart
זאת הפעם השינייה בחיי שקרה לי..מה שקרה לי היום ...
הילדה שברה את ליבי ...Broken Heartבכי
אני מעלה דיווח על מה שקרה...אך אכתוב אותו הפעם הפוך...כאילו היא כותבת את הדיווח עליי ....
ישראלי בלאט
אני שומעת נקישות בדלת...אני פותחת את הדלת..
נכנס לדירה בחור בשם רוני 185 ס"מ בן 49 נראה פחות ...מדבר רוסית מאוד יפה יחסית לבחור לא רוסי ...
בחור נאה נראה טוב יחסית לגילו המתקדם..
עיניים גדולות וחודרות(כמו הזאב בסיפור על כיפה אדומה)
לבוש יפה...גוף חטוב... יחסית לזקן עם דובדבנים בידו (כנראה עושה הרבה ספורט)
מחייך חיוך רחב בכדי שאראה את השיניים הלבנות והנקיות שלו (בטח רומז שכדאי להתנשק איתו)
שישכח מזה אני לא מתנשקת בלאט ...
הוא מחמיא לי על יופיי ברוסית,ונותן לי שקית מלאה בדובדבנים,כנראה הוא ירקן או חקלאי בלאט ...
רק אתמול הביא לי עוד שקית דובדבנים...מה אני אעשה עם כל הדובדבנים האלה...ריבת דובדבנים ?קומפוט?
ישראלי בלאט ...
הוא שואל אותי קצת שאלות ומנסה לפתח איתי שיחה ידידותית ...
חושב שאני לא מזהה אותו מאתמול בלאט ...
אני לא אוהבת גברים שדוחים אותי בפעם הראשונה !!!
הוא יכול לשכוח ממני ...לעולם לא ידע את הסודות הכמוסים והמסתוריים שלי בלאט ...
חיפשתי דרך להעיף אותו מביתי ...לא רוצה ולא צרחכה את הכסף שלו בלאט...
אמרתי לו שאני לא חשה בטוב... הוא הציע לי בנימוס כדור ...
סרבתי...שישמור את הכדורים שלו לעצמו ולחברים שלו בלאט
ושישמור את הכסף שלו לכדורים...ושישתה כדורי שינה כל החיים בכדי להירדם בלילות ..
לאחר שיבין מה הוא הפסיד אתמול בלאט ...
בקיצור חברים כמובן שהסיפור הוא פרי דמיוני .... (הקטע בצהוב בלבד הוא מה שהיה באמת)
אבל הילדה מאוד דעתנית...ולא פראיירית...הראתה לי בנימוס את הדרך החוצה ....
מובן שהבנתי את הרמז ועזבתי שוב את המקום...אך הפעם לא משום שאני רציתי ...אלא היא רצתה ...
אך אני עוד אחזור אליה ...גם אם אצטרך להגיע אליה מחופש לרבי ....
שברה את ליבי ...ובכדי להרים מעט את רוחי...שמעתי את השיר הבא ובכיתי... בכי
נ.ב
כל טעויות הכתיב,וטעויות ההיגוי בשיר ...אינם קשורים אלי או לניקה ....
[/QUOTE]

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

7
ערב טוב ושבת מבורכת לכל חברי הפורום

ניקה חזרה !!! ניקה חזרה !!! ניקה חזרה !!!

אני לא עושה מסע פרסומת או יחצנות , באמת שלא . ציינתי את העובדה שניקה חזרה כי בפגישתי עימה לפני חודשיים , שמעתי ביקורת ממנה על הגברים בישראל ( שחורים מדי ) וישראל היא בעיניה שכונת עוני . מה לעשות שאני מבין קצת רוסית , ובדיוק הבנתי את אשר אמרה . אממממה , כל הביקורת שלה כלפינו והיא חוזרת לסיבוב נוסף . כן , כל כך נורא לבחורות פה שהן חוזרות שוב ושוב . מאוד אהבתי את אשר אמר רוני : "זונות הולכות , זונות באות , עולם כמנהגו נוהג" ( משהו כזה למיטב זכרוני ) .

מבחינת מראה חיצוני מדובר בבחורה יפה ( יחסית לישראל . ברוסיה זהו הדגם הנפוץ והרגיל ) . פנים נאים וגוף אתלטי . אך מבחינת השירות , רוני קלע בול לאופייה של הגברת . היא מושכת לסקס חזק , אבל רוצה שתגמור מהר . היא רוצה שתשלם לשעה , אבל רוצה שהסקס יהיה חצי שעה . היא יותר באה לעבודה ולא לעבוד . מה איכפת לה שתגמור מהר ותמשיך לשבת ולדבר . אבל זהו , הבחורה קרה ולא מחפשת שיחות אלא דווקא מנסה להתחמק ממגע או אינטינמיות . גם בעת השיחה עימה לא תסכים שתהיה לידה או תלטף אותה אלא תעבור לספה ליד . אולי , עכשיו אתם מבינים מדוע הגברת חוזרת לישראל . במדינות אחרות לא רבים הגברים שיסכימו ליחס כזה . כאן בארצי האהובה , זה כבר הפך להיות דבר שבשגרה שהבחורות לא שירותיות . ואם יש אחת כזו כמו קיילי , מרגריטה וכו" אז היא מוצפת בעבודה ובתשבוחות .

מי שמחפש בחורה יפה עם גוף יפה ייתכן שיהנה איתה . מכיוון שהיו לי בעבר חברות "רוסיות" יפות ( לא עובדות ) , אז אני לא כל כך מתלהב מכל אחת בעלת מראה סלאבי . אני מחפש את הנחמדות של האישה , את הסמפטיות ואת השירות . מבחינתי שתהיה פחות יפה , אבל שירותית . כי זה מה שאזכור לגביה בסופו של דבר .

בנימה אישית , לצערי , לא הייתי פעיל לאחרונה בפורום עקב בעיות אישיות . הייתי אצל כמה בחורות ולא דיווחתי בגלל מחסום כתיבתי או משהו כזה . אני מקווה שעוד אחזור לעצמי ואדווח כפי שדיווחתי בעברי הקצר בפורום .
הפוך כל חסרון ליתרון

8
שלום בלאק

צר לי שאתה יורד כל כך קשה על ניקה. זו לא היתה החוויה שלי בכלל. נשמע לי שלא הייתה כימיה ביניכם אך זה לא סיבה לדעתי להגיע לכל המסקנות האלה כאילו אתה מומחה עליה.

אני זוכר פעם הראשונה בקיץ היא אכן התלונן על ישראל אבל במהלך הביקור התאהב בארצנו הקטנטונת. ואין לך מושג הסיבה האמיתית שהיא באה לביקור. לגבי ניקה במיטה היא מגלה המון סבלנות עם הגבר הנכון. אצלנו אני קובע מתי אני מזיין אותה וגומר והיא זורמת. למה אתה לא הסתדרת אני לא ליכול להסביר אך אנא אל תקבע לאחרים את הגורל שלהם אצל ניקה.

רוני, אתה מוזמן לוותר עליה. רק רוצה להסביר לגבי הדקה השלושים... זה לא שהיא לא מוכן לעשות סקס עד הדקה האחרונה. כמו שכתבתי היא לא מסתכלת על השעון. מה שמפריע לה זה הבחורים שמסתכלים על השעון ורוצים לחדור אליה מייד ולפמפם 30 דקות רצופות. כלקוח בקיץ עברנו את הזמן תוך כדי זיון כמה פעמים אבל זה היה סקס מגוון במשחקים מקדימים. מקווה שזה יותר ברור

9
לצערי מישהו בפורום שמסרתי לו את המספר של ניקה נתן את המספר שלה למישהו אחר והשני הטריד אותה אמש.

לכן ניקה החליטה לוותר על הנסיון להיות עצמאית ולעבוד באיזה סוכנות. אז כבר אין טעם למסור את המספר שלה. אני הולך לדווח בפורום.

זה לקח לכולנו שצריכים להיות מאד מאד זהירים כשמודבר בעצמאיות אמיתיות.

אז אל תשאלו אותי יותר למספר שלה ומי שלא התקשר אפשר לזרוק את המספר. חבל, חבל.

10
טוב southman . הפורום אינו מקום לויכוחים והתנגשויות , אך בכל מקרה ברור לך שכתבתי את דעתי לגביה . חווית משהו אחר , זה מבחינתך . אולם דברים ראוייים שייאמרו . הבחורה דעתנית ונגד אינטימיות ויש עליה פוסט קודם שמוכיח את העניין ( לא רק על ידי ) . אין לי בעיה עם דעתנות של אישה , אך באת לעבוד בעבודה הדורשת מגע ואינטימיות יחסית , ולא לבלבל את המוח ( אינך רוצה מגע , תעבדי בטיב טעם ) . גם אני במקום עבודתי שומר את דעותיי ומזיע בשביל עבודתי ( ואני לא מרוויח 500 שקל בשעה אלא ביום במקרה הטוב ) .

כתבת שהיא עושה מציצה עם גומי בלבד ( מעניין שבתאגיד עשתה ללא גומי ) . כמו כן , כתבת שהיא לא מסתכלת על השעון , אבל מצד שני לא רוצה סקס עד הדקה האחרונה . אחר כך ניסית להסביר את עצמך שלא התכוונת לזה אלא למשהו אחר . כתבת שהיא מגלה סבלנות עם הגבר הנכון , כלומר לא מקצוענית ( מקצוענית יודעת לתמרן ולתת הרגשה טובה גם אם הגבר אינה משאת נפשה ) . עכשיו אתה טוען שהיא התאהבה בארצנו , אף על פי שביקרה אותה בחריפות בתחילה . עוד מעט תספר שהבחורה שוקלת לעבור תהליכי גיור . אין לי ספק שהיא אוהבת את הכסף שאפשר להרוויח בישראל לעומת מדינתה האהובה רוסיה ששם תקבל חצץ מהגברים הרוסים .

דרך אגב לא אמרתי שהיא לא יודעת לעשות סקס וכן לדעתי הבחורה יפה . שירותית ואדיבה היא לא .

אמינות חביבי , זה שם המשחק

נ.ב - אני עובד עם הרבה אנשים במשך שנים ( כאשר ישנה תחלופה באנשים באופן מתמיד ) . למדתי לזהות ולעמוד על אופיים של אנשים . לעיתים אני טועה , אך מאוד אתפלא אם אני טועה לגביה .

הפוך כל חסרון ליתרון
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”