כ אכזבה - סקס אדיר

אכזבה

2
[QUOTE=canoga park]
ערב טוב חברים!
אני חוזר עכשיו מפגישה עם ולנטינה
בראשית דברי ברצוני להודות איך לא לחבר היקר
רוני גולןStar

כמובן שקדמו למפגש מספר שיחות, איזה שיחות שיחות אני אומר..חיוך גדול
התכתבויות כמובן בעזרת החבר הנוסף"Google Translate"מוחא כפייה
בקיצור בסופן של הודעות לא הכי מוצלחות מצידי ומצד גוגל...
קבענו להיום בשעה 19:00 אצלה (אני אוסף אותה מביתה)רחוב קטן 2צעדים מהקניון בבת ים.
כמובן שלא משנה עם מי אני נפגש חייב ללוות אותי בקבוק יין משובח כמובן עם 2 כוסות מותאמות...
הגעתי כ 20דקות ליפני הזמן במתכוון. נכנסתי "לסופר דוש" אשר בקניון בטוח שלא מעט מכם מכיר. אני ממש לא הכרתי עד היום.(וואלה אחלה מחירים יש שם) רכשתי 2 סוגי שוקולד "רפאלו" ועוד סוג תוצרת חוץ.( רוני אח שלי צר לי אבל שוקולד זה השם השני שלי.. במשך כעשור שיווקתי את כל סוגי השוקולד והבונבוניירות שאתה מכיר) יצאתי מהקניון נסיעה של כ 3 דקות אני בחנייה של ולנטינה . שולח לה הודעה כמובן..קריצה "ולנטינה אני אצלך" היא שולחת לי " אני הולך" כמובן בתרגום מרוסית לעברית של גוגל...
יורדת "אישה" נחמדה ביותר נראית טוב מעט מלאה בטעם טוב כמו שאני אוהב. כמובן שעבדכם הנאמן ניגש לקראתה מעניק לה חיבוק חם וקצר משום מה.. בטח שאני תמיד יפתח ללידי את הדלת עד שהיא ישובה במושב הקדמי,ורק לאחר מכן אני אסגור את הדלתמוחא כפייהקריצה
מתחילים בנסיעה לכוון המלון המדובר..(היא ברוסית "העצמאות 62..חיוך גדולחיוך גדול) בעצתו של רוני שריינתי מקום מראש.מוחא כפייה
כאן מגיע החלק הקשה אני לא מבין מילה ברוסית כל מה שאני יודע זה ארבע מילים וחמש מתוכן זה קללות..קריצה
כל הנסיעה עד למלון נסיעה קצרה ביותר שנינו שותקים במבוכה שהאחד לא מבין את שפתו של האחר..EmbarrassedEmbarrassed
אני מנסה אנגלית ..לא ממש צולח. היא כמובן מובילה אותנו לחניה ממש מול המלוןמלונית.
רק כשהגענו לחניה הבנתי שבמקרה הזה היין נשאר אלמן ברכב.
וגם עם השוקולד היה קשה לבסוף התרצתה ..ועלינו עם שקית אחת..
(למי שמזמין מראש במידה והדבר אפשרי לבקש לקרר את החדר ..*)
אנחנו פשוט נכנסנו לסאונה וכל מאמצינו לקרר את החדר לא צלחו.
ברגע זה גמלה בלבי החלטה שהשהות שלי שלנו תהיה קצרה על פניו בסופו של דבר גם היא חשבה כמוני...
כל כך שמחתי שרכשתי בסופר מיכל 2 ליטר של מיץ תפוזים טבעי פריגת. (נגיד טבעי). מיד מזגתי לה ולי לשתות היינו חייבים את זה כבר לאחר 5 דקות ב"סאונה".
הצעתי שנתקלח ביחד או לחוד. אמרה שהתקלחה ליפני שהגעתי . אני הגעתי "מצוחצח"..
כאן מגיע החלק שלדעתי "הכי חשוב בכל מפגש" " כימיה".!!!!
חברים לדעתי באם היא לא מתקיימת זה למעשה כאילו לה היה מפגש. אני חייב את המגע הזה שאומר לך הכל טוב הכל בסדר כמו של חברה אמתית.... כמובן "GFE" עם כל המשתמע...
ולצערי הרב את זה לא ראיתי קורה כבר ברגעים הראשונים שלי אתה.אבל החלטתי לנסות לזרום בכל זאת. הבחורה לא ממש אוהבת להתנשק. ואם כן בעיניים עצומות וראש מוטה הצידה.. בחוסר חשק. בקשתי שכל זמן ששפתותינו נפגשות מה שלא היה בשפע שתפקח את עיניה ואכן כך עשתה .
אני חייב שוב לציין שהחוסר תקשורת יכול לטמטם אותך. זה ממש קשה להתקדם כמו שאתם אוהבים או רוצים. . המשכנו....
היא מתחילה להתפשט.. אני מעיף מעלי את הבגדים שכבר נדבקו לי לגוף...
אני ניגש אליה מאחור " אחוריים גדולים בטעם ומוצקים" כמו שאני אוהב חופן את זוג שדיה מעניק לה נשיקה על הצוואר..
שנינו נשכבים על המיטה אני שוב מנסה ליצור משהו על ידי השפתיים והלשון... לא ממש מצליח. "איש ירידות אנוכי " פשוט אוהב את זה עוד יותר אוהב כשהן נהנות מכך על אמת...
הוריתי לה לשכב על הגב ומה אתם יודעים צללתי פנימה כאילו אבדתי שם משהו..חיוך גדולTongueTongueTongue... בקיצורקריצה המשכתי לרדת לה בכל דרך בכל זווית אפשרית... אני חייב לציין שהיא אכן טעימה בכל חור קיים בגופה..TongueTongueTongue.
כמובן שברוב הזמן באם הדבר אפשרי מבחינה פיזיולוגית פיה מלא... יש לה מעט קושי עם אבר גדול מספיק..StarStarמוחא כפייהמוחא כפייה
לאחר כ 40דקות של ירידות הדדיות בערך אני לה רוב הזמן..
בקשתי ממנה להלביש על חבריקו חליפה "רק פה היא הזכרה להתפעל מהגודל" מעניין למה..?? חדרתי אליה מאחור האופצייה המועדת עלי ומסתבר גם עליה וכאן חבריקו עשה את העבודה על כל אורכו ועוביו..מוחא כפייהמוחא כפייהחיוך המשך בפוסט הבא...אין מקום....

[/QUOTE]
הכבוד של האישה יותר חשוב מרצונו של גבר....!!!

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”