כ קוקסינלית מארחת בלוד - סקס אדיר

קוקסינלית מארחת בלוד

3
לא סגור על אמינות הדיווח אבל נשמע טוב!

אם אתה מדבר על זאת שמצולמת עם הביקיני הצהוב אז זו ללא ספק אחת שנכנסה אצלי לבנק המטרות...

ראיתי תמונות שלה ולא מאוד התרשמתי אבל לפני שבועיים בערך פגשתי אותה במקרה בת"א, מייד זיהיתי אותה, כאשר עברה מולי עם שמלה כסופה קצרה..נראית מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד סקסית..
לא ממש הצלחתי לפנות אליה (ורציתי) כי היא נכנסה למונית..
אני אשמח לקבל חיזוק לדיווח שלך מאחד הוותיקים כי אם היא באמת סבבה בשירות אז שווה להרחיק ללוד לאיזה "דייט" איתה

קוקסינלית מארחת בלוד

4
תודה על השיתוףמוחא כפייה

אם מדובר על זו ואני בטוח שהתכוונת אליהקריצה

אז אני מסכים איתך לפחות עם חלק מהדברים..
אני הייתי איתה כשאירחה בל אביב ובאמת נהניתי איתה..היא שירותית יחסית לתחום ובאמת קולטת את מה שאתה אוהב...וזורמת עם הפנטזיה שלך...
הייתה גם אסתטית... והטריפה אותי בסקסיות שלה... היא גבוהה מאוד ויש לה זין יפה משהו כמו 20 ס"מ Party
אני לא נחדר! אז לא משנה לי שהוא גדול.... ההיפך, מעדיף זין כמה שיותר גדול!
הפנים פחות מדברות אלי..אבל כל אחד וטעמו הוא.. התמונות אמיתיות!!! אז אתם יכולים להתרשם לבד!חיוך
כללית היא נראית סקסית לטעמי! והכי חשוב הייתה גם נקייה... לפחות כשאני ביקרתי אותה.
עמד לה חזק! וגם גמרה איתי!
קחו בחשבון שאני לא יודע איך השרות שלה בתור חודרת או נחדרת כי אני רק בקטע של מציצות!...לפעמים גם חודר (רק אם הן מבקשות או כשבא לי אטרף כזה)..
מה שכן, התברר לי באמצע... שהייתה עוד מישהי בחדר אחר....
לכן כנראה שבגלל זה אחרי 20, 25 דקות מצאתי את עצמי בחוץ!.. בצורה תקתקנית אלגנטית..אבל לא מזלזלת!
לסיכום, בזמן הקצר יחסית שהייתי איתה, נהנתי! זו בכל אופן החוויה שלי איתה!... כל אחד וחוותיו הוא!!! קריצה

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

קוקסינלית מארחת בלוד

10
avitheking, מה אתה משתולל?!?! רק נרשמת וכבר אתה יוצא בהתקפות???!!!! תן כבודכועס
אני מצטער שבכלל התייחסתי והגבתי לפוסט שלך...תתבייש!!!!
התגובה שלך מעוררת חשדות כלפיך!!! רק הרסת לעצמך!!! ולה!!!
ודרך אגב אני הייתי אצלה גג 25 דקות!!! אפילו ששילמתי על שעה!!!

גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”