כ טענה..| דיון על דיווחי הידבקות במחלות מין - סקס אדיר

טענה..| דיון על דיווחי הידבקות במחלות מין

1
מצטער להשבית שמחה...

לפני כמה ימים באתי לבקר את שרון.

במסגרת הביקור נהנתי מהמציצה בלי וזיון עם.

כמה ימים לאחר מכן התחילה לי הפרשה מהזין יחד עם תחושת צריבה (חשד לכלמידה / זיבה).

כיוון שאני יודע מה היה אופי הפעילות שלי בשבועות האחרונים - שרון היא החשודה הסבירה ביותר בעיני.

אני מציע להזהר מהפינוק בלי

3

yoavrav

אני פוקד את ביתה של שרון כבר תקופה די ממושכת (פעם בשבוע) ומקבל ממנה מציצה חשופה ומעלפת

אני מרגיש מצויין ואין לי מושג על מה אתה מדבר. היית יכול לדבר איתה על זה בפרטי ולא לפתוח את זה מול כולם בפורום. לא הוגן כלפי שרון.

בכל מקרה תרגיש טוב.

Lavelle2010-3-6 0:42:20
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

7

הפורום הזה מספק כלים נהדרים לקבלת החלטות ולהערכה אישית של הדברים והנה דוגמא לטענה הזו שלי

yoavrav
משתמש חדש
משתמש חדש

הצטרף / הצטרפה: 26/02/2009
משתמש: מנותק/ת

אפשר על נקלה ללמוד על המדווח שהוא נרשם לפורום לפני קצת יותר משנה !

התגובה הראשונה שלו בפורום הייתה כעבור כמעט שנה שלמה אחרי שנרשם באשכול

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=14609& ; ;KW=yoavrav

ששם הוא כתב

[QUOTE=yoavrav]

נשלח בתאריך: 08/01/2010 בשעה 20:03 | IP רשוּם

הייתי היום בז'בוטינסקי 104

גועל נפש אמיתי

200 ש"ח ל- 40 דקות

אין מצב לשום אקסטרות - עיסוי בלבד

עיסתה אותי בחורה ממש מכוערת - שמנה, שעירה (!), עם צלקת ארוכה בבטן ופלולות למינהן.

העיסוי עצמו חפיפי מאד ולא נעים

המקום לא נקי בכלל

בסוף עבודת יד קצרה ולא מושקעת

אחת החוויות היותר ירודות שלי :-(
[/QUOTE]

אף פעם לא היה ברור לי למי צריך להפנות את הטענות כשברנש כלשהו שבוחר מראש להיכנס עם

מכוערת - שמנה, ושעירה (!) ואחר כך מדווח על זה בטרוניה כאילו מישהו הכריח אותו להיכנס איתה כשדברים אלו מראש גורמים לו בחילה ודחיה. למדנו כבר מדיווחים אחרים שיש כאלה שזה מראש הטעם וההעדפה שלהם

אופי הכתיבה יכול להעיד על ברנש זה או אחר כאן בפורום ואני חושב שהכתיבה שלנו הינה בבואה שלנו עצמנו.

זו לא חוכמה רק "ללכלך" כשבמשך שנה שלמה לא טורחים גם "לפרגן" לחברה ורק לקרוא או להתנקם כשלא מרוצים.

כאן מגיע גם קידה עמוקה למנהלי הפורום שמפגינים כושר שיפוט מעולה ויודעים להכניס את הדברים לפרופורציה ולשמש כשוטרי מקוף עם כל החבריה "העליזה" שמסתובבת בקרבנו.

התגובה השנייה והאחרונה של הברנש כאן בפורום פתחה את הדיון ובין השאר

[QUOTE=yoavrav]
כיוון שאני יודע מה היה אופי הפעילות שלי בשבועות האחרונים - שרון היא החשודה הסבירה ביותר בעיני.[/QUOTE]

אם כתבת ששרון הינה החשודה הסבירה כנראה שהיו עוד אופציות להדבקה
אולי מהחיים הפרטיים ואולי בתשלום אבל היה נוח מסיבה עלומה לשייך את העיניין לשרון.
לדעתי קיימת גם אפשרות להדבקה בשירותים ציבוריים (אפילו בעבודה) אבל אני לא רופא ואין לי ידע מוסמך בנושא.
השאלה שמתעוררת כאן היא לא רק האחריות של נותנת השירות אלא גם של הלקוחות האם הם נמנעים מללכת לבחורות אחרות גם ברגעי "חרמנות בלתי נשלטת" כמו רגעים שעלולים לגרום לברנש זה או אחר להיכנס עם מכוערת שמנה ושעירה בניגוד לטעם שלהם מראש ועל ידי כך להפיץ "מתנות דביקות" לחברים האחרים או לתמימי דרך.

האם נכון יהיה לשייך "תווית דביקה" למשתמש מזדמן או קבוע שהודה שרק "כנראה" (ללא אישור רפואי) נדבק במחלת מין, שהוא מקור קבוע להפצת מחלות מן ???????? לא נראה לי שנכון יהיה לעשות כן בתנאי שהוא מוכיח בגרות שתעיד על העובדה שטיפל בעצמו ונמנע ממין גם ברגעי לחץ מהגזרה הדרומית של גופו. אם זיכרוני אינו בוגד בי היה לנו כאן אחד כזה בשם בנצי שהתייחס לעובדה זו במידה הנכונה.

חשש אמיתי נוסף שמתעורר מהאשכול הזה שהוא אולי מספק "אוניברסיטה" למי שבעתיד מתכוון להפיץ "שמועות" ובכך להראות אמין יותר

השאלה הכי חשובה בתגובה שלי היא למקסמקס

האם חברת מקסמקס ביטוחים 2010 בע"מ, מכסה מקרים רפואיים שכאלה או שהיא פוסלת את המבוטח מלהית מבוטח בעתיד או לחילופין מה תהיה מיכפלת הפרמיה שלו במצב שכזה ?

שבוע של בריאות לכולכם

חובה לעשות ביטוח בריאות וביטוח חיים מי שמעוניין יפנה אליי

8
כל הכבוד לתגובתו ולסטטיסטיקה שערך פיני אשכיהו, אני חושב שאת כל הדברים שכתב/כותב/יכתוב yoavrav צריך להחרים, לא להתייחס אליהם, ואם אפשר היה גם למחוק פוסט זה.
אין זה נאה ואין זה מקובל לכתוב כך בלי שנערכה פניה בפרטי אל הנערה, או אף בטלפון. זה אפילו עולה ומגיע לרמה של הוצאת לשון הרע. הייתי שמח אם ההנהלה תמצא לנכון לטפל בכלים שלה באדם זה ובאחרים שעלולים לפעול כמוהו, לדעתי רק לאחר מיצוי פניה בפרטי היה מקום לפרסום זה, וגם זאת רק לאחר שהמדווח קיבל סרוב מן הנערה לפנות לבדיקה/טיפול.

אני כותב את הדברים בכעס רב, אינני מחסידיה המושבעים של שרון (הייתי אצלה פעם אחת בלבד), אך עצם הפרסום בצורה זו פוגע ומעליב אותה וכל אחד מאיתנו...

ולך שרון, חמודה, כל הכבוד לתשובה המכובדת ומכבדת, ולא, לדעתי אין צורך שתפרטי את תוצאות הבדיקה, הספקתי להכירך באותה פגישה ולעמוד על אופייך ומחוייבותך ולהבין שאם יש לך בעיה את תטפלי בה ואין צורך לתת לכך פרסום, לכל אחד מגיעה "חופשה שנתית"
אוהב חזה קטן ובתולי.

9
שרון, חברים,

אני מצטער אם מי מכם מצא את עצמו נפגע מהדברים.

הכוונה כלל לא הייתה לפגוע. להיפך, לנסות להגן ולמנוע פגיעה.

הפורום הזה עוסק בעיקר באיך ואיפה ניתן להנות משירותי מין.

גם אני, כמו כל אחד אחר, רוצה להנות אך לא בכל מחיר.

ברגע שהיה לי חשד/חשש בחרתי לשתף כאן על מנת להגן על הקהילה הזו שתורמת לחבריה בשיתוף מידע.

ייתכן והייתי צריך לשלוח לשרון הודעה פרטית - במקרה של שרון בהחלט יכול להיות ששרון מספיק אינטליגנטית ואחראית כפי שאכן מוכיחה תגובתה המכובדת והמכבדת.

10
[QUOTE=פיני אשכיהו]השאלה הכי חשובה בתגובה שלי היא למקסמקס האם חברת מקסמקס ביטוחים 2010 בע"מ, מכסה מקרים רפואיים שכאלה או שהיא פוסלת את המבוטח מלהית מבוטח בעתיד או לחילופין מה תהיה מיכפלת הפרמיה שלו במצב שכזה ?[/QUOTE]

מר אשכיהו היקר,
חברתנו מבטחת נפילות בלבד בהתאם לתנאים ולהגדרות שבפוליסה. בכל בעיה בריאותית יש לפנות לקופת חולים, חדר מיון או לביטוח בריאות פרטי לפי הצורך.
במקרה הספציפי של המתלונן כבוד הרב יואב, לא הועלתה טענה של נפילה. נראה שהמתלונן רב קיבל חווייה מינית מוצלחת לפי המפרט של הגב' ש. רון.
דרך אגב הגב' ש. רון קיבלה אצלנו מעמד של זונת הסדר ומבקריה זכאים להטבות ולהשתתפות עצמית מופחתת במקרה של נפילה.

בברכה,
maxmax
maxmax2010-3-6 19:34:17
אז אגמור בשיר מזמור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”