כ זיינון מנסה לזרוע פחד ... - סקס אדיר

זיינון מנסה לזרוע פחד ...

1

[QUOTE=yigal_dv]
לאיציק ומי שמעוניין, היום טילפנתי וקיבלתי את הכתובת החדשה של אילנה וחברותיה וזה הרצל 114 קומה 3 ואם אני זוכר טוב אז דלת שמאלית. לא הייתי שם אבל זה מה שנמסר לי בטלפון ע"י הפקידה.

ביום חמישי אמרה לי אילנה שהם יהיו בסלמה 85, שזה לא רחוק משם, אבל העדכון האחרון זה הרצל 114.

אולי שיקנו כבר אוטובוס או קרוואן נייד כזה שאפשר כל הזמן לנייד אותו בבריחה מהמשטרה, וכל הפעילות תתבצע תוך כדי נסיעה בחיק הטבע.

תגידו, מישהו יודע משהו והיה עם 2 הבנות הנוספות שיש עם אילנה? היום אמרו לי ריקה וריטה, או שלא קלטתי נכון בטלפון, מישהו מכיר אותן?
[/QUOTE]

אזהרה לכל מי שרוצה להגיע לאילנה, לא משנה לאיזה כתובת

אני עשיתי בדיקת HIV ויצאתי חיובי

הייתי עם אילנה היא החדירה אותי ללא קונדום כמעט בכוח

התוצאות של הבדיקה הגיעה ביום ראשון האחרון

אילנה היא היחידה שהייתי איתה בלי קונדום

כל מי שמתכוון ללכת לאילנה יברח כל עוד נפשו בו

אני קיבלתי את העונש שלי , וכל מי שלא רוצה להיות השותף למחלה שלי אז שיברח !!!!!

זינזאנה

2

ציטוטים ישנים ועיקריים של זיינון, הגיב בעיקר בעיניינים רפואיים לכאורה ... עם הרבה אזהרות בנושא.

נשלח בתאריך: 06/10/2009 בשעה 23:47

[QUOTE=זיינון]

לכל המודיעים בפורום זו אזהרה בתור אחד שהיה אצל אילנה וברח

אילנה מסוכנת בתור זונה מכיוון שהיא מזדיינת בלי קונדום , בפעם האחרונה שהייתי אצלה העפתי אותה מעליי מיידית לאחר שהיא הכניסה את הזה שלי לזה שלה בלי קונדום

הפחד שלי שנדבקתי במשהו ולמזלי יצאתי שלילי - כל מי שהעיז לעשות את זה או לקבל מציצה בלי קונדום שירוץ להיבדק - ומהר (אם עברו 3 חודשים מהמגע החשוד)

שום זיון בזיל הזול להמונים לא שווה את הHIV שמישהו פה יקבל בגלל חוסר זהירות

[/QUOTE]

נשלח בתאריך: 18/03/2010 בשעה 23:03

[QUOTE=זיינון]

קודם כל הזכרת לי עכשיו אמרה של חבר ותיק שלי שאומר שמי שעושה דבר כזה היא רוצה להדביק בכוח אנשים כי היא יודעת שהיא חולה ואין לה מה להפסיד וזה מתוך זה שהיא רוצה להתנקם בגברים שהדביקו אותה בHIV

אני חושב שכל מי שזה קרה לו צריך ללכת להיבדק אם לא קיבל מחלה ממנה ותפסיקו לרדוף אחרי המנוע שלה כל הזמן

הייתי מוסיף פה את המשפט "סכנת נפשות - שומר נפשו ירחק"

[/QUOTE]

נשלח בתאריך: 19/03/2010 בשעה 16:13

[QUOTE=זיינון]

יגאל קודם כל , אני חושב שאתה מתייחס אליה כאל משהו שהיא לא -לדעתי היא לא אכפתית , לא אמפתית וסתם שרוטה

אם היא יוזמת את החדירה בלי קונדום , זה אומר דרשני (והיא באמת יוזמת את זה)

זה רק מחזק את מה שאני חושב

השאלה היא האם הפסקת ללכת אליה ולהתסכן בצורה מוקצנת כל כך

מי שהולך לזונה צריך לקחת בחשבון שלא אכפת לצדדים אחד מהשני , מה שחשוב לזונה זה הכסף ולך חשוב זה לפרוק לחץ

הייתי בדירה לפני יומיים ויש שם זוג קווקזים שנראים כנראה כמו ההורים הדתיים שלה , והיא עושה לכולם את אותו הטריק של הצחוק (היא מוחקת לא איתך היא צוחקת עלייך)

את הטריק של להכניס בלי קונדום (האם זה לא צופר אזעקה מספיק חזק ?)

[/QUOTE]

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

3

המשתמש זיינון הושעה מלכתוב בפורום.

דאגנו למקבץ ציטוטים של חלק מדבריו בעבר.

נשמח לשמוע תגובות לפני שאנו מחליטים אם "לקבור את הדיון" הזה ...

המלאך רפאל.

5
באופן ענייני ומבלי להתרגש יתר על המידה ממופע האימה שזיינון ניסה להתחיל פה, אכן ישנם כמה וכמה דיווחים מחברים שונים אשר לפחות חלקם כתבו במגוון נושאים באשכולות שונים על כך שאילנה מאפשרת כניסה חופשית ללא קונדום כחלק מהרגל. זה כשלעצמו הוא דגל אדום, אשר, לדעתי, מצריך מכם למצוא מקום להדגיש את הנושא בהבלטה יתרה.

6

הודעת מנהל !!

למרות העובדה שדפוס התגובות של "זיינון" (לא הדמות היחידה ולא הראשונה, שהשתמש בה בפורום והושעתה)
מעיד על מגמה מסויימת ולא בהכרח עקבית - 4 ימים אחרי שנרשם ולפני כחצי שנה, כתב שנבדק אחרי משגל לא מוגן עם אילנה והתוצאה שהתקבלה הייתה שלילית (זאת לאחר 3 חודשי המתנה) ומאז הטיף נגד צריכת שירותיה כמו גם בנושאים "רפואיים" ולמרות זאת "פלא פלאים" הוא נדבק ממנה !?
כמו כן לא נזקפים לזכותו של זיינון במהלך תקופת חברותו שום תרומה ערכית או ערך מוסף לחברי הפורום.

למען הסר ספק, אינני מתכוון לעודד בשום דרך את נושא צריכת המין הלא מוגן
וכל בר דעת יעשה את שיקוליו ויסיק את המסקנות המתבקשות.

כמנהל, אינני יכול להתעלם מהעובדה שישנן מספר אפשרויות תיאורטיות

1. כל שנכתב, נכתב מתוך כוונת זדון. והכל הינו בגדר "עורבא פרח"
    התופעה המגונה הפכה לשכיחה וזו לא הפעם הראשונה לצערי שזה קורה בפורום.

2. אולי, זיינון הינו נשא HIV ורק אם הוכח הדבר הוא מהווה איום בריאותי כשהוא צורך שירותי מין בתשלום ובעיקר אצל נפקניות "ליבראליות מדי"

3. לא בהכרח אבל קיימת אולי אפשרות קלושה כלשהי שספקית השירות עצמה נגועה.

עמדת ההנהלה וההתנהלות הנדרשת

בקרות מקרה אמיתי כפי שניסה ללא הצלחה לצייר זייון בפנינו:

- והיה ואדם כלשהו נדבק לטענתו מנפקנית כלשהי במחלת HIV.

אם נכון הדבר ויש בו את המודעות לחשיבות החשיפה וההגנה על הציבור הרחב,

עליו ליצור קשר בהודעה פרטית עם ההנהלה באמצעות : שליחת הודעה פרטית לקיום שיחת אימות ראשונית ולהתרשמות.
עליו יהיה לעמוד בקריטריון הוכחה המאשר את מצבו כנגוע HIV.

לאחר הוכחה ראשונית זו אין הדבר מעיד בהכרח שגם הנפקנית (*זונה) הינה נשאית, זאת מאחר ואיננו יודעים את כל ההיסטוריה של המתלונן ואיננו יודעים בדיוק כיצד נדבק.

במצב שכזה לאחר ההוכחה הראשונית, נחתור ונפעל כהנהלה לאימות הטענה.
אם המתלונן צלח את נטל ההוכחה שהוא אישית נגוע,
אני כמנהל יכול להבטיח לכולכם שאצליח בכל דרך שהיא לקבל תשובה חד משמעית אם גם הנפקנית נגועה
ובמצב שכזה לפעול בכל האמצעים כדי להגן על הציבור ולפעול מבעוד מועד לשם כך.

זהו הנוהל למי שבאמת אכפת מהציבור !!

כפי שכבר כתבתי לא אחת,
אנא הפגינו בגרות ואחריות אם בזמן צריכת שירותי מין בתשלום ואם בזמן כתיבה בפורום.

* בהתאם לשיקולינו ותשובות שנקבל או לא נקבל במהלך השבוע ... ייתכן ונסיר/נצנזר את הדיון !!

עמית,
המנהל הכללי של הפורום.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”