כ הסוף למחלת הHIV- אולי בתוך כמה דורות - סקס אדיר

הסוף למחלת הHIV- אולי בתוך כמה דורות

1
פעם בכמה שנים המדענים פורצים דרך בנושא שהוא באמת חשוב-סוף למחלת הHIV, אולי תוך כמה דורות

19LOLx82010-07-20 09:41:56
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

2
עוד לא, עוד לא...

The gel, spiked with the HIV drug tenofovir, cut the risk of HIV infection by 50 percent after one year of use and 39 percent after 2 1/2 years, compared to a gel that contained no medicine.

בסה"כ רקחו ג'ל שמוריד את הסיכוי להידבקות ב- 50% לאחר שימוש של שנה, ול- 39% לאחר שימוש של שנתיים וחצי.

הבשורה עדיין רחוקה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

4
זה נראה כמו כתבה פרסומית עבור חברת GILEAD על מנת להעלות את ערך המניה שלהם. לצערי , אין דברים בגו, עדיין, ואכן יקח זמן רב עד שהג'ל הזה יהיה אפקטיבי . אם בכלל. המחקר עצמו נשמע מאוד לא מבוקר . אפקטיביות של 50 אחוז אחר שנה שיורדת לסביבות 39 אחוז לאחר שנתיים מצביעה, לי לפחות, שככל שדוגמים(המילה ממש מתאימה פה) יותר, נדבקים יותר כלומר הג'ל הוא הוקס שלא ממש יעיל. לא הייתי זורק את הקונדומים בינתייםצחוק, וגם לא הייתי ממהר להשקיע את כספי במניית GILEAD רק בתקווה שיצא משהו מהג'ל הזה. לפי איך שבחנתי את הגרף של המנייה, לא היו בינתיים עליות היסטריות בערכה אז כנראה שאני לא היחיד שחושב כך.

5
עד היום הזה אנחנו ב 07/2010 אין תרופה סופית למחלת הHIV.הנגיף הקטלני שלקח חיים של הרבה אנשים.
חיפשתי הרבה על מקור הנגיף הקטלני הזה ואין תשובה חד משמעית:_
א. חלק טוען שמעבדות צבא בארצות הברית ייצרו הנגיף הקטלני כנשק ביולוגי,התפשט הנגיף ולא יכלו לעצור אותו,איבדו שליטה עליו.
ב. חלק טוען שמקור הנגיף מהעדה ההומוסקסואל ויחסים מינים בין גברים הומואים.
ג. חלק אומר לך שהנגיף בא מיחסי מין עם קופים,סוג של קופים באפריקה שגברים היו שוכבים איתם.
עד היום הזה אין תשובה סופית מאיפה הנגיף הזה בא ומה המקור שלו!!!.
עם כל ההתקדמות הרפואית,ואנחנו בשיא הטכנולוגיה,עד היום הזה אין תרופה סופית למחלה הזאת וזה מוזר מאוד!!!
אני שואל את עצמי למה כל המחלות..המחלות שהיו קטלניות בעבר יש להם תרופה היום,חוץ מהנגיף הזה,למרות כל ההתקדמות בתחום הרפואה,לא הצליחו המדענים להוציא תרופה לנגיף הHIV.מה הסיבה לכך!!למה אין תרופה סופית למחלה הזאת!! הרופאים הרימו ידיים!!,או הנגיף משנה הצורה שלו כל פעם מול החיסונים,אפשר לדעת מה הסיפור המוזר של הנגיף הזה,מאיפה הוא בא !! ולמה כולם הרימו ידיים מולו! ואין לו סוף,מתפשט בצורה מורה,כמו פצצה מתקתקת ולוקח איתו מיליונים כל שנה.
תמיד בשטח למען כולם.

6

חתיך רומטנטי, גם את מחלת הסרטן לא הצליחו למגר עדיין רק לעקב . התשובה הכי פשוטה לשאלתך וללא הרבה פלסף מדעי היא שיש סוג של חידה שעדיין לא הצליחו לפתור , או כספת שלא הצליחו לפצח את הקוד שלה או כל דימוי אחד העולה על דעתך, מנגנון הפעולה של HIV הוא מאוד מורכב ומדענים הם לא סופרמנים היודעים הכל בין רגע. אך המחקר בתחום ממשיך. גם רופאים אינם סופרמנים ויכולים לתת רק את התרופות הידועות להם. אך אף אחד לא הרים ידיים והרבה מאוד כסף מוזרם לתחום ובינתיים התרופות שהצליחו כן לייצר רק מעקבות את התפתחות המחלה אך לא גודעות אותה לגמרי. הנקודה היא שלא צריך להיות לך מוזר שיש דברים שלא ניתן לפתור בין רגע.

8
[QUOTE=JohnDoe84]גם לשפעת לא מצאו עדיין תרופה... וזה כולה נגיף עם 11 גנים.[/QUOTE]

גם שפעת הוא נגיף המשנה מוטציות משנה לשנה , ולכן כל שנה יש חיסון מעט שונה, אך אין אפשרות הכחיד אותה באופן סופי.

אז ברמה הפילוסופית מסתבר שהאדם לא לגמרי יכול לגבור על הטבע. צחוק
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”