כ Tiger King - ויאגרה צמחית - המלצה - סקס אדיר

Tiger King - ויאגרה צמחית - המלצה

1

זוהי המלצה אישית - אין לי שום מעורבות עסקית.

ניתן להשיג בבתי-טבע / בתי מרקחת מסויימים. תוצרת סין. ניתן למצוא מידע באינטרנט. המחיר 40 ש"ח לטבליה, לעיתים יש מבצעים כגון 100 ש"ח לארבע טבליות.

השפעה מתחילה בין 30 ל-60 דקות לאחר הנטילה, אבל נמשכת זמן רב מאד, לעיתים אפילו יומיים! האפקט לא פחות מאשר ויאגרה.

תופעות לוואי שגרתיות לסוג תכשירים זה (חום בפנים בגלל הניאצין, מעט דופק מוגבר).
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

2

לפי תיאוריך - אני מניח (כמעט בודאות) שמוסתר בגלולה חומר של אחד הכדורים הידועים (ויאגרה, סיאליס, לויטרה). משך זמן ההשפעה הארוך - מרמז על סיאליס.

גם תופעות הלואי - תומכות ומשלימות את התמונה.
תמיד כשנבדקות גלולות 'טבעיות' לכאורה, שהשפעתן יעילה, מוצאים בפנים חומר פעיל של אחד משלושת הכדורים הידועים...

הגלולה המקורית ניתנת להשגה במחיר יותר זול. הבט במודעות בעיתונים ותראה מחיר ממוצע של 15 ש"ח לגלולה.
המגביה עוף - ירחיק ראות

3
ייתכן יש אמת בדבריך. לפני כמה שנים הסתובב תכשיר נפלא בשם הרבה-גרא שלבסוף נאסר למכירה בגלל שהכיל את החומר הפעיל של ויאגרה.

ובכל זאת, עבור מי שרוצה להשיג תכשירים ללא מרשם רופא, הסיכון של רכישת תכשיר "מקורי" מזוייף הוא עדיין גדול בהרבה מאשר התכשירים ה"טבעוניים" שאינם מזוייפים בדרך כלל. אני הייתי מאד חושד במי שמנסה למכור לי ויאגרה/סיאליס ב-15 ש"ח. תכשירים ממקור אמין עולים בדרך כלל כ-50 ש"ח.

תופעות הלוואי (בעיקר החום בפנים) לא קשורות בחומר הפעיל אלא בניאצין שמוסיפים אותו כחומר עזר לכל התכשירים.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”