זיונים ואיזה קונדום מומלץ בסקס בכלל ועם זונות בפרט
22פעם ניסיתי לשמן את הקונדום מבפנים בשמן תינוקות שהיה בהישג יד בחדר, פשוט טפטפתי ושפכתי לתוכו בפנים מעט שמן. התחושה משתפרת מאד כי הקונדום מתחכך ומחליק בקלות על העור, העניין הוא שבפעמיים האלה הקונדום נקרע לגמרי והתפרק תוך כדי זיון. אז אני צריך לנסות במקום שמן רגיל שמחליש וממיס את הקונדום להכניס בו מעט משחת סיכוך על בסיס מים, אפקט ה'שימון' אז קיים, אבל המשחה הזו היא על בסיס מים ולכן לא מחלישה ולא פוגמת בקונדום. פעם הבאה אני מתכוון לנסות את זה, אני צריך לקנות את החומר הזה.
"פעם הבאה" כתבתי, אין לי מושג בדיוק מתי ה'פעם הבאה' הזו תהיה, אני אוהב להיות עם אילנה והייתי שם לפני החג, והתכוונתי לבקר אותה ממש היום בערב, אבל היא ענתה לי כעת לטלפון וסיפרה לי שהם שוב סגורים ונאלצו לעזוב את המקום (בחכמי ישראל 21) בגלל עוד פשיטה של המשטרה. קיטרנו קצת אחד לשני בטלפון על המרדף והפשיטות הבלתי פוסקות של המשטרה, אבל האמת היא נשמעת לי די בסדר ולא בפניקה או בלחץ, 'פייטרית' אמיתית שכנראה כבר למדה איך להתמודד כיאות עם המרדף הצמוד הזה של המשטרה ולקחת את זה בקלות.
שאלתי אותה אם לה אישית היו ויש בעיות ספציפיות עם המשטרה והיא אמרה לי שלא! לפחות זה טוב שהיא לא עצורה או מסתבכת בבעיות מיוחדות. היא אומרת שכנראה היא תחזור לפעילות ביום ראשון הקרוב. היא נתנה לי כתובת חדשה, אבל אל תסמכו על זה, נראה לי שהדברים לא לגמרי סגורים ובטוחים ברגע זה, היא אמרה שהיא תהיה ב סלמה 85, אבל כאמור אל תקבלו את זה כדבר בטוח, עם מרדף כזה הדוק של המשטרה ממש קשה לדעת מה יהיה בעוד רגע, ויכול להיות שכבר מכינים שם מארב או פשיטה

עכשיו חברה' תשמעו משהו. כתבו כאן ובפוסטים קודמים כל מיני דברים על אילנה, מפיגור עד חוסר ניקיון. תשמעו, מי שמכיר אותה מקרוב יודע שהוא לא מפגרת ולא קרובה לזה, אל תשכחו שהיא מתרבות שונה, אני עוד זוכר אותה מהימים שבקושי דיברה 3 מילים בעברית, וזה יוצר רושם לא נכון הקושי הזה והמחסום האוביקטיבי בתקשורת, היא פשוט לא צברית, היא במובן הזה לגמרי שונה מאיתנו, אז מה ???
לדעתי אילנה היא מיוחדת ודי חמודה ובהחלט מפגש איתה יכול להיות מהנה ונחמד מכל הבחינות וכך זה תמיד אצלי. ואנחנו לא מצפים הרי לבלות עם איינשטיין או עם עדה יונת זוכת פרס הנובל.
עכשיו בקשר לניקיון שהתלוננו כאן. אני נוהג תמיד לעשות איתה מקלחת משותפת, וכבר כתבתי על האופציה הזו בשרשור קודם אני חושב. זה בכלל מוסיף פלפל וטעם לסקס לכל המפגש, מסבנים אחד לשני את הגב ואת כל המקומות המוצנעים, פעם אפילו השתעשענו במעין התמזמזות ומשחק מוקדם במקלחת עצמה כשאנחנו שנינו מסובנים ורטובים, כשאני מצמיד אותה לחרסינה ומנסה לההחדיר לה מלפנים, סתם משחק מקדים נחמד וכייפי לפני שעוברים למיטה, וכך גם עניין הניקיון (שלא צריך כמובן לזלזל בו) יבוא על פתרונו.
שיהיה לכולם נחמד ומהנה וכייף

23ROY 87 , אני בטוח שאם תקפוץ לסופר פארם הקרוב לביתך, ואם אתה לא ביישן שדופק חשבון( כמוני )
אז תוכל להתייעץ עם אחת מהעובדות שם על סוגי הקונדומים שמוצעים למכירה,
אל תשכח שהקונדומים של הבית זונות הם העבים והמבעסים ביותר שיש,
קח בחשבון שתהיה הוצאה נוספת, אבל בהחלט עדיף.
24אם הוא רטוב בפנים כבר לא משנה אם הוא קצת עבה, ואני חושב שיש לזה אפקט והרגשה די דומה לבלי קונדום בכלל.
25אם אתה מלביש קונדום על איבר רטוב הוא יחליק מעליו ויישאר בתוך הבחורה, עם כל חדירה הקונדום שהתחלק ידחף עמוק יותר ויותר אל תוכה, גמרת!! הידד! אתה יוצא ממנה שמח ומאושר אך למרבה הזוועה - נטול הגנה. מעבר לסכנת הידבקות במחלות המועברות ביחסי מין יש גם אפשרות להריון לא רצוי ואם שני אלו לא מספיקים לך קבל סצנת זוועה נוספת: הקונדום נכנס כל כך עמוק והעלמה חייבת לגשת לחדר מיון כדיי להוציא אותו... וכן... מין הראוי שתלך איתה...מה שנקרא: "אוי אברוך" או במבטא אמריקאי כבד: "ביג בלגאן"
הקונדום הטוב ביותר הוא, כמו שציינה קודם שרון, דורקס Fetherlite, זה כמה שיותר קרוב ללהרגיש בלי, יש עוד כל מיני אופציות כגון: לשכב עם חברה אחרי ששניכם נבדקתם או להתחתן
27
יש פתגם ידוע ביידיש שאומר:
החיים חלום מתוק.
החתונה שעון מעורר.

28אכן מה שאת מתארת כאן מחייב זהירות והתיאור שלך יכול באמת להתממש וקונדום שהורטב מבפנים יכול עקב כך להחלק וליפול לגמרי.
אבל אני לא בטוח אם זה מה שיקרה גם אם מרטיבים אותו עם נוזל הסיכוך ממש בכמות קטנה קטנה ורק בחלקו הקדמי.
לא יודע על בטוח, עושה לי רושם שלהרטיב אותו מבפנים רק קרוב לקצה הקדמי כשרוב אורכו נשאר יבש והדוק גם יכול לתת תחושה טובה נעימה וטבעית יותר בעת החדירה והפעילות וגם לא יגרום לא להתחלק כמו שתארת.
אולי זה מצריך ניסוי או שניים או יותר.
אם אנסה את זה ואגיע למסקנות ברורות וחד משמעיות, אחזור ואדווח

תודה מירב, וכמובן מאד יכול להיות שאת צודקת לחלוטין ואזהרתך נכונה

29הפעם אני רוצה להתייחס לנושא שנראה לכאורה שולי אבל יכול מאוד להשפיע על איכות הביקור אצל הנערה העובדת: הקונדומים.
מניסיון שלי סוג הקונדום שבו משתמשת הזונה יכול לשפר או להרוס את הזיון. אני זוכר פעמים בהם הלבישו לי קונדום משובח והיה נהדר ואילו מקרים אחרים בהם הלבישו קונדום גרוע והרגשתי כאילו שמו לי חוסם עורקים.
מניסיון שלכם, אילו זונות לא חוסכות על הקונדומים ואצל אלו הקונדומים הורסים את כל ההרגשה?
אשמח לקבל חוות דעת על זונות וסוג הקונדומים שלהם (אני יכול לומר שמניסיון שלי preventor עושה עבודה ממש טובה ואילו touch הוא די גרוע וכבר יצא לי לבטל אקט עם מישהי שראיתי שיש לה את הקונדומים האלה).
ואם כבר מדברים על קונדומים, אשמח לדעת מי מהזונות יודעות להלביש אותן בצורה סקסית (עם הפה או בצורה אחרת), מי מלבישה אותם באופן רגיל (עם הידים) ומי נותנת אותם לגבר שילביש לעצמו?