כ דינה מסלמה 90 - זהירות!!! + מישהו מכיר? - סקס אדיר

דינה מסלמה 90 - זהירות!!! + מישהו מכיר?

1

שלום אנשים. באמצע הלילה הייתי חרמן אש אחרי עוד ניסיון כושל להתקרב ולזיין ידידה שלי. שעה וחצי ישבתי פה וחיפשתי מישהי שאני יכול ללכת אליה עם שירות טוב בטווח המחירים שאני יכול להרשות לעצמי. לא מצאתי כלום ובסופו של דבר אחרי שהיה לי ניסיון טוב עם שרון (חזה ענק) מסלמה 90 החלטתי שאני אלך לשם שוב לנסות את מזלי.

אז הגעתי לשם, כבר היה חמש וחצי בבוקר, ולא היה לי יותר מידי כוח. שרון לא היתה, אז אמרו לי שיביאו לי מישהי דומה לשרון עם חזה ענק. הביאו לי בחורה בשם "דינה" עם חזה אכן ענק, אבל לא רך נעים וטבעי כמו של שרון, אלא סיליקון נוקשה. רק בגלל שבהסכם ההתחלתי היא אמרה לי גם שזה כולל נשיקות הסכמתי להיכנס איתה (למרות שאני לא יכול להרשות לעצמי עכשיו את המחיר הזה). קיצר התחלנו קצת להתמזמז אני והציצים שלה, נשיקות כמובן שלא היו, אחרי שתי דקות ישר התחילה למצוץ מציצה סתמית, אבל בגלל שהייתי חרמן הוא עמד כמו טיל. אחר כך רציתי לזיין אותה אבל לא הרגשתי כלום בכוס שלה עם הקונדום, ומשום מקום היא פתאום שאלה אותי אם אני רוצה לרדת לה. כמו טמבל אכן הסכמתי לרדת לה... למה כמו טמבל? אחרי שירדתי לה הזקפה ירדה לי, וכבר לא הצלחתי להעמיד אותו שוב גם בגלל הסרטים שאכלתי על הHIV והמחלות שאני יכול לחטוף מזה. אז אחרי כמה ניסיונות כושלים אמרתי לה: "בואי נוותר, אני לא מצליח עם קונדום" ואז היא הורידה לי את הקונדום ונשארה בתנוחת דוגי מחכה שאני אכנס בלי קונדום. לא הסכמתי, בדרך כלל שאני ממששששששששש ממשששששש חרמן עוד הייתי בטעות יכול להסכים לזה, אבל מרוב הבעסה שהיתה לי השכל עבד יותר מהזין.

אחרי עוד כמה ניסיונות עם קונדום אמרתי לה שוב "בואי נוותר, אני לא מצליח עם קונדום" ואז היא אמרה: "אתה רוצה בלי קונדום?" ואמרתי "לא". אבל מהשאלה הזאת הבנתי בעצם שאם היא מזדיינת בלי קונדום אין לה מה להפסיד, וכנראה יש לה משהו.

יש לי פצעי "אפטות" בפה, ולכן אני ממש בסרט על HIV ועוד סוגי מחלות. ברוב טיפשותי ירדתי לבחורה מפוצצת מחלות כאשר יש לי אפטות בפה... האפטות לא מדממות כפי שזה נראה - לכן השאלות שלי הן: א. אתם יודעים אם אפשר להידבק ככה באייידס? ב. מישהו מכיר את הדינה הזו? היא באמת מזדיינת בלי קונדום עם כל אחד?

דינה מסלמה 90 - זהירות!!! + מישהו מכיר?

3
אני גם הייתי איתה והיא שאלה אותי אם אני רוצה מציציה עם או בלי אמרתי לה ברור שבלי שהיא שאלה אותי אם אני רוצה זיון בלי התחלתי לדאוג אבל זיינתי אותה עם ולא הרגשתי כלום בכוס שלה אז גמרתי בין השדיים אבל יאמר לזכותה שהיא מאוד משתדלת שהגבר יהנה והיא רוצה שהוא יחזור אליה
חולה על שדיים גדולים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”