עזרה דחוף ממביני עניין
2עזרה דחוף ממביני עניין
3כלמידיה: זו המחלה הנפוצה ביותר. החיידק שגורם לה עלול לפגוע גם בלחמית העין, בדרכי הנשימה ובריאות. שיעור החולות במחלה הזו גבוה בעיקר בקרב בנות 20 פלוס. היא מתבטאת בהפרשה צהובה, דימום באמצע המחזור, מתן שתן מוגבר וכאבים בזמן משגל. עם הזמן עלולים להתפתח סיבוך של דלקת צוואר הרחם, דלקת רירית הרחם והחצוצרות ואף הידבקויות ברחם והצטלקויות של החצוצרות עד כדי הריון חוץ רחמי או עקרות.
אצל גברים מתבטאת ההידבקות בחיידק הזה בצריבה בדרכי השתן, הפרשות מאיבר המין, נפיחות וכאב באשכים. עם זאת, רבים מהנדבקים במחלה לא מודעים כלל לכך שהם חולים. הקושי העיקרי שמציבה המחלה הוא באבחון. כ-75% מהנשים שנושאות את המחלה הן א-סימפטומטיות, וכך גם כ-50% מהגברים. החולים יכולים לשאת את החיידק בגופם חודשים, בלי להיות מודעים לכך. בתקופה הזו הם עלולים להפיץ את המחלה הלאה. האבחון המדויק ביותר של כלמידיה מתבצע בבדיקת תרבית, שמחייבת מערך מעבדתי צמוד, מיומנות בלקיחת הדגימה והקפדה על העברתה למעבדה בקירור.
הטיפול היעיל הוא באנטיביוטיקה. לעיתים יש לחזור על הטיפול פעם אחרי פעם שכן התנהגות החיידק הזה ואורח חייו והתרבותו שונים מאלה של שאר החיידקים. המרכז הלאומי למניעת מחלות בארה"ב ממליץ על ביצוע בדיקת סקר לכלמידיה לכל הנשים שפעילות מינית.
האם ייתכן וזהו הדבר....?

עזרה דחוף ממביני עניין
4שלםום לכולם דבר ראשון אני חייב לומר תודה ענקית לאוסקר על כך שהאיר את עייני ... ל ללכת וליבדק בדחיפות יתרה על אותו נושא שבו כתבתי בפורום סקס רפואי...
אם כן אוסקר הלכתי באותו רגע לקופת החולים למווקד הלילה ושם נאמר לי כי זהו מחלת מין שנקראת כורניצראה( אני מקווה שאני כותב את זה נכון) וכי הוא דורש טיפול אנטיביוטי( אני מקווה שזה יעבור לי....)
ועל כך אוסקר תודה לך.....
דבר שני לגבי האזהרתי.... כמו שאמרתי איני נפגש יותר עם בחורות עובדות בתקופה האחרונה .. אבל מידי פעםאני לא מצליח להתאפק...ולפני שבועיים.... הלכתי למסאג בספא לא לא דרשתי סקס אך אותה נערה עובדת ששמה ס... מצצה לי ויכול להיות זאולי היא זו שהדיבקה אותי בזה.....אני חושב כך מכיוון ותמיד אני עושה סקס מוגן... ומאז אותה פעם איתה ... איני התארתי עם ידידות שלי מהחיים הפרטיים או עם נערה עובדת כזו או אחרת.. אני מקווה שאני טועה .. אך פשוט כול הכיוונים דוחפים אותי לשם.....
שיהיה לילה טוב( זהו אני כבר לא בלחץ....)
להנהלה מתנצל אם הודעתי אינה במקום הנכון פורום