כ אישתי לא רטובה גם כשהיא חרמנית ... מה לעשות ? - דף 2 - סקס אדיר

אישתי לא רטובה גם כשהיא חרמנית ... מה לעשות ?

12
יש נשים שמרטיבות כאשר הזין חודר רק עד נקודת הג'י ויוצא ,,,,הכוונה רק ראש הזין + סנטים אחד עד שניים , ויוצא נכנס ויוצא
וזה ממש מטריף אותן וגורם לאזור להרטיב,, ללא צורך בחדירה עמוקה יותר ,או מלאה (בחדירות יותר עמוקות הגירוי יורד עצם התחמקות מהנקודות הרגישות ע"י חדירה עמוקה יותר).

תנסה את זה , ונקווה שהצורה הזו אכן תשפיע על האיזור להרטיב.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

13
[QUOTE=sexixi]שאלה טובה...‏ היא לא רוצה..‏ ולרוב היא מתחמקת...‏ עכשיו היא בהריון ו"הרופאה אמרה שזה בגלל ההריון"‏
אז אני משחק בראש קטן ומחכה לאחרי ההריון...‏ עוד חצי חודש בערך[/QUOTE]

לא רוצה לבאס אותך, אבל אחרי הלידה סביר להניח שהיא עוד יותר תתייבש. אל תפתח ציפיות.

חכה שהיא תתאושש מהלידה ואם היא עדיין תהיה ככה לכו ביחד לרופא.

14
תשמע, אני לא אתיימר להיות מומחה בתחום הזה. ממה שקראתי וממה שראיתי, מידת הרטיבות משתנה מאשה לאשה וגם מעת לעת. ממה שקראתי זה מושפע מכל מיני תהליכים בגוף שכוללים גם נטילת תרופות. אם היא לוקחת תרופות נגד נזלת למשל- למיטב הבנתי זה אמור גם לייבש את העסק למטה. לדעתי לא כדאי לך להשוות את אשתך לנשים אחרות שהיית איתן- אין טעם. בסוף הדבר הכי חשוב זה האם כיף לכם ביחד. אם תתעסק בזה זה ילחיץ גם אותה ובסוף לא נשאר כלום מהסקס.

אני אישית מאוד אוהב ג'ל בשם ID, על בסיס מים (יש גם גרסה על בסיס שמן אבל אני לא אוהב את זה). לדעתי טיפה מהג'ל הזה, לא רק שלא מוריד אלא מוסיף על החוויה.

סתם כידיעה מעניינת: באפריקה יש דבר שנקרא "סקס יבש". משום מה הכושים שם הכניסו לעצמם לראש שסקס עם אשה רטובה שם זה דבר משפיל עבור הגבר. כתוצאה הנשים נוקטות בכל מיני אמצעים נוראיים על מנת לגרום ליובש שם באיזור. (בין היתר הן משתמשות בכל מיני סבונים וחומרי ניקוי לצורך זה). כמובן שזה גורם לפצעים פנימיים והנוהג נחשב לאחד הגורמים שמוסיפים להתפשטות נגיף הHIV ביבשת.

15
[QUOTE=sexixi]אוקי מירב...‏ הזונה המאושרת..‏ ראשית כל לקחתי לצומת ליבי את הגל שאת ממליצה עליו ויתכן שהוא יעזור חלקית...
שנית,‏ הייתי שמח אם אותם אנשים שאת מכירה שמוסמכים לדבר על הנושא הזה יתנו לי ייעוץ מקצועי לתופעה...
ובוודאי שאני לא אומר לה דבר וחצי דבר על עניין היובש בזמן שאנחנו בסקס וגם לא לאחריו שלא יהרס הטעם הטוב...
תודה על הייעוץ וההכוונה...‏ ‏[/QUOTE]

אינני רופא או מתיימר לעסוק ברפואה, אך להלן מאמר שנכתב על הנושא להשכלה כללית ודרכים להתמודד עם התופעה.

16
היי רימינג..‏ בוקר טוב לך..‏ אז ראשית כל..‏ עדיף להיות אזרח פשוט ומועיל מאשר להיות רופא שלא עושה כלום
קראתי את הכתבה הזאת...‏ אכן ישנם דברים מסויימים שקראו לה בעבר כמו דלקת בדרכי השתן שהם טוענים שזה קשור וכו...‏ אז לקחתי לתומת לביב כמה בדיקות שהם אמרו שם..‏ ואחרי ההריון של אישתי נעלה הילוך בכל הנושא הזה...
תודרה רבה לך..‏ שיהיה לך המשך יומוצלח ומהנה

17
מר-חיב: ויש נשים שמרטיבות כאשר מלקקים להן את האוזן, ויש שמרטיבות כאשר יורדים להן, יש שרק בדוגי, יש באנאלי וכך זה ממשיך עוד ועוד, אבל אז אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שהיא לא רטובה בגלל שהיא לא חרמנית מספיק... וצריך להעלות את סף הגירוי, כאשר יש בעייה של יובש וגינאלי צריך פיתרון הורמונליכימירפואי ולא מיני... גם אם אביר הפנטזיות המינית שלה יופיע על מפתן חדר השינה:
"רונאלדו יקירי, שלא תחשוב שלא בא לי עליך... אבל תביא לי את הלובריקציה מהמקלחת לפני שאתה מתחיל לחפור" קריצה
קישור לאתר הפרטי שלי:

18
בלי להעליב אבל זו עצת אחיתופל בהנחה שהבעיה היא רפואית.
יש נשים שסובלות מיובש ולא משנה מה רמת הגירויי המיני זו תופעה ידועה.
הפתרון לה הוא פשוט חומר סיכה שמתאים לה ולבן זוגה או הרבה מין אוראלי קריצה

[QUOTE=מר-חיב]יש נשים שמרטיבות כאשר הזין חודר רק עד נקודת הג'י ויוצא ,,,,הכוונה רק ראש הזין + סנטים אחד עד שניים , ויוצא נכנס ויוצא
וזה ממש מטריף אותן וגורם לאזור להרטיב,, ללא צורך בחדירה עמוקה יותר ,או מלאה (בחדירות יותר עמוקות הגירוי יורד עצם התחמקות מהנקודות הרגישות ע"י חדירה עמוקה יותר).

תנסה את זה , ונקווה שהצורה הזו אכן תשפיע על האיזור להרטיב.
[/QUOTE]

19
אחים שלו...‏ אכן צדקת...‏ לא משנהרמת הגירוי והיא מעולם לא הרטיבה...
בעניין נקודת הגיי שדיברת עלייה..‏ איך אני ידע איפה היא בדיוק..‏??? ‏
ולכל מי שמתכוון לומר לי..‏ מה הבעיה תכניס אצבע..‏ אז..‏ היא גם פוחדת שאני יכניס אצבע

20
[QUOTE=sexixi]
השאלה:‏ אני נשוי כבר שנה ואישתי לא מרטיבה כשאני מחרמן אותה..‏ אני דתי ודי טרי בכל הקטע הזה..‏ אבל אני הייתי עם בחורות ויודע שהם צריכות להרטיב..‏ וזה לא שהיא לא נמשכת אלי או משהו כזה..‏ להיפךך היא כל הזמן חרמנית ודורשת עוד..‏ ומאוד משתוקקת למגע לפינוק ובכלל לכל מה שקשור לסקס

‏[/QUOTE]

יש לי שאלה:
אתה כותב שאשתך לא מרטיבה, אבל שהיא מאוד חרמנית וכל הזמן דורשת עוד.
האם כואב לה / מציק לה כשאתם עושים סקס או שהיא סבבה לגמרי?
האם היא יבשה עד כדי חיכוך כואב, או פשוט לא רטובה מאוד?

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”