כ אישתי לא רטובה גם כשהיא חרמנית ... מה לעשות ? - דף 3 - סקס אדיר

אישתי לא רטובה גם כשהיא חרמנית ... מה לעשות ?

21
Sexixi

as for wetness in the vagina i believe all the people answered you and your knowledge is quite ok. as for the fingering and so on, i beleive that it would be good for you to talk to your wife openly to see what you both like and dislike and get rid of feelings such as "I am afraid, it is not common" etc.

there is no limitation is sex and what make you and her feel good and it is acceptable to both of you it is ok and you shoudl do it. btw, ladies enjoy figering pretty much. just do it gently! and the key word is gently

as for G spot, first of all it is not a spot and it is an area.

location: abount few cm inside and up. you will feel that the G spot area texture is different than other places around. it is little bit more rough texture.

how to make her feel good: when you insert 1-2 fingers do the move of "come to me" while providing enough pressure to the G-Spot. some ladies like long movements, some like less and more pressure.

remeber that as Meirav said, women are complicated, not all women like or can get an orgasm from the g-spot. so be senstive and listen. may be your wife is a person who cum easier by her clitoris. BTW, some women are very much arouse in anal sex just because it pushes the G-Spot area from a different location. but as we know most women do not like anal at all

so, it is a quest of seek and find. beleive me it doe no take too long. this is why couples are getting bored with each other as the sex becoming predictable and therefore boring, but this is another story

lucky you that these days you have the internet to seek for advices for questions that are not being answered anywhere else in your world.

good luck!
-----------------------------life is full of beautiful surprises

use them for your advantage

22
לשואלת..‏ עם הכתב האדום..
זה לא שהיא מרטיבה קצת! היא לא מרטיבה ב כ ל ל !‏
ואכן כן..‏ כואב לה ושורף לה מאוד מתי שאני חודר לתוכה..
לפעמים עד כדי בכי!!‏
ולמי שכתב תשובה באנגלית...‏ אני לא מבין אנגלית
אשמח לתרגום!‏

23
ישנו אתר בשם www.cof.co.il

באופן כללי אתה יכול לתרגם טקסטים משם בחינם.

להלן תרגום עם שיפוץ קטן שלי

לגבי רטיבות בנרתיק אני מאמין שכל האנשים ענה לך והידע שלך הוא בסדר למדי. לגבי הכנסת אצבעות וכן הלאה, אני מאמין שזה יהיה טוב בשבילך לדבר עם אשתך בגלוי כדי לראות מה אתה והיא רוצים אוהבים ולא אוהבים ולהיפטר מרגשות כגון סלידה, "אני מפחד, הוא לא נפוץ" וכו '

אין הגבלה מין הוא מה לעשות אתה לה להרגיש טוב וזה מקובל על שניכם זה בסדר ואתה צריך לעשות את זה. אגב, נשים ליהנות מהכנסת אצבע די הרבה. פשוט לעשות את זה בעדינות! ואת מילת המפתח היא קלות

לגבי נקודת G, קודם כל זה לא המקום זה שטח.
מיקום: בערך כמה ס"מ ספורים פנימה ולמעלה. אתה תרגיש את המרקם שטח G ספוט שונה מאשר במקומות אחרים בסביבה. זה קצת קצת מחוספס יותר מרקם.

איך לגרום לה להרגיש טוב: כאשר אתה מכניס 1-2 אצבעות להוסיף לעשות את המהלך של "בא לי", תוך מתן מספיק לחץ על נקודת הג 'י חלק מהנשים אוהבות תנועות ארוכות, חלק אוהבות יותר או פחות לחץ

לזכור כי כמו מירב אמרה, נשים הן מסובכות, לא כל הנשים אוהבות או יכולות לקבל אורגזמה של נקודת הג 'י.כך שתהיה רגיש ולהקשיב. יכול להיות אשתך היא אדם הגומר ביתר קלות על ידי גירוי הדגדגן שלה. אגב, ישנן נשים שמאוד מגורות ממין אנאלי רק משום שהוא דוחף את אזור ה-G-Spot ממקום אחר. אבל נשים כמו שאנחנו יודעים רובן לא אוהבת אנאלי בכלל

אז זו מטלה של לחפש ולמצוא. תאמין לי שזה לא ייקח יותר מדי זמן .לכן זו הסיבה מדוע זוגות מקבלים משועמם אחד עם השני כמו המין הופך משעמם וצפוי, אבל זה כבר סיפור אחר

המזל שלך, כי בימים אלה יש לכם את האינטרנט כדי לחפש עצות על שאלות שאינן נענות בשום מקום אחר בעולם שלך.

בהצלחה

as for wetness in the vagina i believe all the people answered you and your knowledge is quite ok. as for the fingering and so on, i beleive that it would be good for you to talk to your wife openly to see what you both like and dislike and get rid of feelings such as "I am afraid, it is not common" etc.

there is no limitation is sex and what make you and her feel good and it is acceptable to both of you it is ok and you shoudl do it. btw, ladies enjoy figering pretty much. just do it gently! and the key word is gently

as for G spot, first of all it is not a spot and it is an area.

location: abount few cm inside and up. you will feel that the G spot area texture is different than other places around. it is little bit more rough texture.

how to make her feel good: when you insert 1-2 fingers do the move of "come to me" while providing enough pressure to the G-Spot. some ladies like long movements, some like less and more pressure.

remeber that as Meirav said, women are complicated, not all women like or can get an orgasm from the g-spot. so be senstive and listen. may be your wife is a person who cum easier by her clitoris. BTW, some women are very much arouse in anal sex just because it pushes the G-Spot area from a different location. but as we know most women do not like anal at all

so, it is a quest of seek and find. beleive me it doe no take too long. this is why couples are getting bored with each other as the sex becoming predictable and therefore boring, but this is another story

lucky you that these days you have the internet to seek for advices for questions that are not being answered anywhere else in your world.

good luck!

רימינג מעשי2010-10-25 13:16:37

24
תודה רבה למתרגם...
ותודה כפולה לכותב האנגלי...‏ לקחתי לתשומת ליבי את מה שאמרת אתה..‏ ועוד כמה חבר' פה..
באמת שעזרתם לי המון! גם עם הידע וגם עם העצות...
מחר אישתי נכנסת לחודש תשיעי..‏ ואז לידה..‏ ‏
אחר כך שנחזור לקיים יחסים אני מתכוון לעבור עיצה אחר עיצה על כל מה שכתבתם לי פה...‏ ומקווה מאוד שיעזור!‏
מה נסגר בסוף...‏ אעדכן כשיהיו תוצאות

26
[QUOTE=sexixi]לשואלת..‏ עם הכתב האדום..

זה לא שהיא מרטיבה קצת! היא לא מרטיבה ב כ ל ל !‏

ואכן כן..‏ כואב לה ושורף לה מאוד מתי שאני חודר לתוכה..

לפעמים עד כדי בכי!!‏

[/QUOTE]

אם היא לא מרטיבה בכלל, בלי קשר להריון, היא לא צריכה חומרי סיכה.
היא צריכה בדיקה אצל גינקולוג כדי שיבדוק ויאתר את הבעיה, כי יש בעיה.
אצל נשים מבוגרות יובש נובע מחוסר באסטרוגן. אצל אשה צעירה לא צריך להיות חוסר באסטרוגן ובמידה והן יבשות עד כדי כאב זה אומר שיש לה בעיה פיזיולוגית שדורשת טיפול.
תחכו לזמן המתאים אחרי הלידה, שזה בערך 6 שבועות, ותלך איתה ביחד לגינקולוג/ית. אני יודעת שזו בעיה במגזר הדתי, אבל תנסה לשכנע אותה למען שלמות הנישואין שלכם. ייתכן שכשהיא הולכת לרופא/ה בעצמה, היא מתביישת לספר את הדברים האלה ולכן לא מצאו לה פתרון.

28
redhead‏ לאחר שדיברנו בטלפון..‏ אמרתי לאישתי שביררתי על הבעיה שיש לה..‏ וחשוב לנו מאוד לבדוק את זה...
ופה תודתי נתונה למגיש הקישור לכתבה שמדברת על התופעה הזאת..
אז לאחר שהסברתי לה על אותו הורמון שהלך לאיבוד ולא ממלא את תפקקידו נאמנה..‏ ולכן צריך לגשת לרופא..‏ היא הנהנה בהסמה..‏ ‏
בתקווה שאלוקים יעזור..
תודה לך..‏ ולכולכם!‏
מקווה לקבל מימכם עוד טיפים שיעזרו..‏ ‏‏(ל
א ‏
רק ‏
בנושא ‏
הרטיבות‏)‏

29
[QUOTE=sexixi]redhead‏ לאחר שדיברנו בטלפון..‏ אמרתי לאישתי שביררתי על הבעיה שיש לה..‏ וחשוב לנו מאוד לבדוק את זה...
ופה תודתי נתונה למגיש הקישור לכתבה שמדברת על התופעה הזאת..
אז לאחר שהסברתי לה על אותו הורמון שהלך לאיבוד ולא ממלא את תפקקידו נאמנה..‏ ולכן צריך לגשת לרופא..‏ היא הנהנה בהסמה..‏ ‏
בתקווה שאלוקים יעזור..
תודה לך..‏ ולכולכם!‏
מקווה לקבל מימכם עוד טיפים שיעזרו..‏ ‏‏(ל
א ‏
רק ‏
בנושא ‏
הרטיבות‏)‏
[/QUOTE]

אצבע למעלה

לא זו בלבד שעוזרים כאן אחד לשני ובאופן מועיל אלא שגם זכינו לפידבק בצורת 2 דיווחים מאת האדון sexixi

1. http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=17000&PID=12674#126747

2. http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=15740&PID=126744#126744

כל הכבוד לכולכם מוחא כפייה

שימי שמתמלא בגאוות יחידה חיוך גדול

19LOLx82010-10-26 18:03:59
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

30
לכל חברי הפורום שנתנו את עצתם ודעתם לפני יותר מחצי שנה..‏ שלא תחשבו ששכחתי את הפוסט שפתחתי פה ומיד אחרי הלידה..‏ כמובן אחרי שהמקום החלים וחזרנו לקיים יחסי מין..‏ הבעיה נשארה אותו דבר! ממש ככה! אף לא טיפה אחת שמעידה על רטיבות..‏ בדקתי את נושא החרמנות והגירוי שלה..‏ והיא באמת משתוקקת לקיים יחסים מלאים וארוכים אבל המצב שם למטה יבש! ומכאיב! ולא מאפשר לחדור טיפה..‏ אז קנינו את הג'ל של לייף ותודה למי שהציע..‏ הוא עזר יחסית..‏ אבל רק לרטיבות..‏ אבל לצערי באיזה שהוא שלב הוא נספג ונעלם..‏ מה שאומר שעושים סקס 5‏ דקות..‏ ‏
בקיצור..‏ לא אלאה אתכם חברים בתיסכולי לחדר המיטות..‏ ואולי גם זו הסיבה שאני רועה אצל נערות מחוץ לבית..‏ ובבקשה לא להטיף לי מוסר על זה כי זה לא המקום פה..‏ ‏
עכשיו בטח תגידו למה אנחנו לא הולכים לרופא..‏ אז תאמינו או לא..‏ יש לרופא תור פנוי רק לעוד חצי שנה עד שנה בערך...‏ ככה זה שרוצים את הרופא הטוב ביותר ובצדק..
אז מה זה אומר..‏ ששנה שלמה מחכה לי עם סקס יבש???‏
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”