כ עצתכם בנושא בדיקת HIV - דף 3 - סקס אדיר

עצתכם בנושא בדיקת HIV

21
[QUOTE=wow]תודה לכולם על העזרה.

אולי כדאי לי פשוט ללכת לרופא המשפחה שלי ולעשות את הבדיקה אצלו?

מה היתרונות / חסרונות (מלבד זה שבגלל שהוא רופא ״משפחה״ - כל המשפחה שלי אצלו ולא נעים...)

תודה[/QUOTE]

היתרון ברופא המשפחה ( אם אתה לא גר בישוב קטן שבו כולם מכירים את כולם) הוא שלא צריך לטרוח עד ללוינסקי. כפי שאמרו לפני, החיסרון יכול להיות שזה נכנס לתיק הרפואי שלך וזה יכול להשפיע במידה ויש ממצא חיובי. אה.... יש גם עניין פעוט של 50 שח שצריכים לשלם דרך קופת חולים.

עצתכם בנושא בדיקת HIV

22
הי חברים,
אני לא מכירה את מרפאת לוינסקי, אבל נוחה לי מאד הבדיקה דרך קופת חולים, יש כמה סניפים קרוב לבית , מרחק הליכה,
לא שואלים אותי שאלות, זאת בדיקה שעושים אותה הרבה פעמים, מסיבות כל כל שונות ורבות, לרוב בשביל השקט הנפשי,
אם אתה בא לעשות את הבדיקה אין מה להרגיש שיש בזה איזה סוג של הודאה של איפה היית ומה עשית.
זה מגיע ממעבדה חיצונית במכתב נפרד לרופא, גם אפשר לקחת את ההפניה כל פעם מרופא אחר ולא מאותו רופא (רופא משפחה, נשים, עור ), אפשר גם לגשת למעבדה אחרת של הקופה, לא זאת שמכירים אותך אישית .
אני בכלל מבקשת בדיקות דם כלליות , והבדיקה הזאת גם נכללת בהם.
טוב שיש את לוינסקי וטוב שיש את קופת חולים, כל אחד מה שמתאים וקל לו, עניין של העדפה ושל הרגל.
למרות שמירב שלנו המקסימה כל כך ממליצה , על לוינסקי, אני מודה שהיא עשתה גם לי חשק, אבל אני רק חושבת על טרחה ובזבוז זמן המבחינתי בהגעה מהפרברים הצפוניים של ת"א לתחנה המרכזית, פעמיים, אז החשק קצת יורד- ככה שלי זה לא מתאים.
שתי האוציות טובות, לא משנה איפה נבדקים, העיקר שנבדקים.
בהצלחה
סופ"ש נפלא

Heart

מאהבת תל אביבית2011-12-06 22:45:58
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

עצתכם בנושא בדיקת HIV

23
אני לא הייתי רוצה שירשם בגיליון הרפואי שלי שאני נבדקת כל שלושה חודשים קריצה גם אם עד היום כל התוצאות היו תקינות, לכן מעדיפה לכתת רגלי למקום הכי נמוך בתל אביב (ולאחד המיבנים הכי הזויים ומיותרים שנבנו באזור צחוק)

בכל מקרה, לכל פיתרון- אורות וצללים.
קישור לאתר הפרטי שלי:

עצתכם בנושא בדיקת HIV

25
[QUOTE=קרקוביאק]
המרפאה בלווינסקי מיועדת בעיקר למי שמעוניין בבדיקה אלמונימית של מגוון רחב של מחלות מין, לא רק HIV. זה יתרונה.
[/QUOTE]

יכול להיות שזה עדיף לי, כי אם כבר בודקים- עדיף לבדוק את כל הכיוונים.

ותודה על התשובה (:

עצתכם בנושא בדיקת HIV

28
[QUOTE=קרקוביאק]

[QUOTE=wow]אז אחרי 50 ימים אני יכול כבר להיבדק?[/QUOTE]

בדיקת האלייזה הסטנדרטית (בתי חולים, לווינסקי, ועד למען הHIV) תשלול הדבקות (באם התשובה שלילית...) החל מפרק זמן של כחמישים יום אחורה, ויותר. זה אומר שאם הפעם האחרונה שקיימת מגע עם מישהי שאין לך ידע מדוייק לגבי עובדת היותה בריאה, הייתה לא יאוחר מלפני כחמישים יום, אתה "נקי". עד לא מזמן דובר על כשישים יום ולפני כן תשעים יום. [/QUOTE]
אני ממש לא מזמן שמעתי שצריך לחכות 3 חודשים, בטוח שזה 50 יום?!
אם כן זה שיפור רציני
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”