כ ויאגרה\סיאליס - דף 2 - סקס אדיר

ויאגרה\סיאליס

11
[QUOTE=אחים שלו גברים]
חוזה לך נבח על סמך מה את מבסס את הקביעה הזו?

[QUOTE=איצטגנין]רוב המשתמשים רוכשים בשוק החופשי.
המחיר הנמוך מביס לחלוטין את הגלולה הרשמית.

לא ידוע על מקרים של פגיעה כתוצאה משימוש בגלולה 'מזויפת'.

יש הרבה מודעות בעיתונים.
[/QUOTE] [/QUOTE]

אחש"ג - השאלה שלך לא ברורה.

מה, לא הבנת עד היום שPHONEY צטגנין מעדיף את הדבר (הלא) אמיתי?
I fart in your general direction

ויאגרה\סיאליס

12
[QUOTE=אחים שלו גברים]
חוזה לך נבח על סמך מה את מבסס את הקביעה הזו? [/QUOTE]

יש לי עוד הרבה מידע עקב עיסוקי המקצועי.

הדיעה הרווחת היא שכ- 80% מהמשתמשים עושים זאת רק לצורך הגברת הביצועים.

אלה לא הולכים לרופא...

ויש גם היגיון פשוט - אם כדור לא מקורי נמכר בכעשרה שקלים, וכדור מקורי נמכר ב- 70 שקלים, ברור מה תהיה ההעדפה. אמנם 'פייזר' דואגת למלא את התקשורת באזהרות לגבי המזויפים, אבל די לקרוא את הכמויות שלעיתים נתפסות - עשרות או מאות אלפים של כדורים בתפיסה - כדי להבין כמה לא נתפסים, ומה גודלו של השוק.
המגביה עוף - ירחיק ראות

ויאגרה\סיאליס

13
אני קונה בבית טבע במדרחוב בראשלצ ויאגרות טבעיות.
קופסה של שלושים במאה ₪.
מוכרים שם גם יחידות בודדות ב4 ₪ .
יש להשיג את זההגם באינטרנט מחו״ל במחיר זול יותר אבל
אני מעדיף לקנות שם אצל המוכרת שהיא ד״ר.
בכל אופן הגלולות הנ״ל טובות ועושות את העבודה היטב,
ואני די משוכנע שיש בהן את הדבר האמיתי.

ויאגרה\סיאליס

15

ל clipper, בעיקרון הוא נותן בלי יותר מידי שאלות ייכתן שישאל מה הבעייה ולמה אתה צריך.

תשובה תמיד טובה היא - לגוון ולהעשיר את חיי המין! אף רופא לא יימנע ממך את ההנאה והרצון לשמר את הגחלת, ובכל מקרה כל עוד אינך סובל מבעיות לחץ דם, תועקת לב ושאר מחלות "לחץ" אין כל בעייה ואתה מקבל מרשם חביב, והכי חשוב מקורי!!!
מהר מהר לפני שייגמר...

ויאגרה\סיאליס

17
אני מקבל מרשם לסיאליס מהרופא שלי בלי יותר מדי בעיות. דרך אגב, אני ממליץ על סיאליס יותר מאשר על הויאגרה לאור העובדה שזמן הפעולה שלה רחב יותר ומאפשר לפחות 3 ימים של פעולה תחת השפעתה.

ויאגרה\סיאליס

18
אני בעד לקנות דרך מרשם מהסיבה שאני חושב שאין ארוחות חינם. רוצה לומר שגלולה שעולה רבע ממחירה בבית מרקחת יכולה להיות מזוייפת. יתכן בהחלט שלא מזוייפת לחלוטין אלא מדובר בחומר מהגלולה המקורית אשר נמהל.
משיקולי כדאיות אני רוכש את הגלולות הגדולות וחותך אותן לפי צרכיי (עניין של ניסוי וטעיה כמה מתאים לכל אחד- מתחילים מכמות נמוכה ואם לא עוזר אז מעלים).
את המרשם הראשוני קיבלתי מאורולוג לאחר שיחה ובדיקה שטחית. ממש לא נורא.
כיום אני מקבל מרשמים מרופא המשפחה.
דרך אגב לגבי הגלולות הרשמיות ישנה גם את הלויטרה. לכל גלולה ישנם מאפיינים שונים וניתן לחפש על כך באינטרנט.
מה שאני אוהב בלויטרה הוא שאחרי 20-25 דקות היא כבר מתחילה להגיב ולכן זה יותר ספונטני.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”