כ סיאליס לא מוצלחים... - סקס אדיר

סיאליס לא מוצלחים...

1
לפני מספר חודשים רכשתי,בעוונותיי,כדורי סיאליס ממישהו, שהמליצו עליו בפורום, הטלפון שלו : 050-3223030 ,הכדורים שקיבלתי שווים לתחת!!,בקושי הזיזו לי תרתי משמע...האם יש למשהו המלצה טובה יותר לכדורים שיעשו עבודה טובה...

סיאליס לא מוצלחים...

3
[QUOTE=Kaliber 9]לפני מספר חודשים רכשתי,בעוונותיי,כדורי סיאליס ממישהו, שהמליצו עליו בפורום, הטלפון שלו : 050-3223030 ,הכדורים שקיבלתי שווים לתחת!!,בקושי הזיזו לי תרתי משמע...האם יש למשהו המלצה טובה יותר לכדורים שיעשו עבודה טובה...[/QUOTE]
לך לרופא המשפחה או לאורולוג ורכוש אותם בקופת חולים.

סיאליס לא מוצלחים...

4
בסופו של דבר בישראל יש רק מקור אמין אחד והוא בית מרקחת.
יכול להיות שתמצא בשוק השחור ספק אמין אבל גם הוא בשלב מסויים יכול להפסיק להיות אמין.

עוד אופציה היא שסיאליס לא משפיע עליך התרופות האלה לא משפיעות על כל אחד ב100% ולכן שווה להתנסות קודם בדבר האמיתי.

סיאליס לא מוצלחים...

5
[QUOTE=אחים שלו גברים]בסופו של דבר בישראל יש רק מקור אמין אחד והוא בית מרקחת.
יכול להיות שתמצא בשוק השחור ספק אמין אבל גם הוא בשלב מסויים יכול להפסיק להיות אמין.

עוד אופציה היא שסיאליס לא משפיע עליך התרופות האלה לא משפיעות על כל אחד ב100% ולכן שווה להתנסות קודם בדבר האמיתי.
[/QUOTE]
לפני שמחליפים כדורים אולי כדי לנסות ולהחליף בחורה?Tongue
מאותה קופסא יכולתי לזיין את ל. כול יומים ובקושה נעמד לי עם אחרות עד שפגשתי .....חיוך גדול

ערבה אנושית2012-01-07 09:26:55

סיאליס לא מוצלחים...

6
[QUOTE=Kaliber 9]לפני מספר חודשים רכשתי,בעוונותיי,כדורי סיאליס ממישהו, שהמליצו עליו בפורום, הטלפון שלו : 050-3223030 ,הכדורים שקיבלתי שווים לתחת!!,בקושי הזיזו לי תרתי משמע...האם יש למשהו המלצה טובה יותר לכדורים שיעשו עבודה טובה...[/QUOTE]

אני הייתי קונה ממנו באופן קבוע, עד שבפעמיים האחרונות הוא אכן מכר לי "כדורי סרק"...
בינתיים מאז קניתי "חוקיים" בלבד.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”