כ בעיה עם לקיחת סיאליס - סקס אדיר

בעיה עם לקיחת סיאליס

1
אני ברבע השלישי של שנות ה 40, למעשה ממש נושק ל 50, וכבר כשנתיים לוקח סיאליס לצורך תפקוד תקין במיטה.
אני לוקח חצי כדור של 20 מ"ג, והוא עושה את העבודה נהדר.

בחודשים האחרונים קורה משהו מוזר:
כשאני עם אחת הזונות (לאו דוקא אחת ספציפית) - כאילו שהכדור מוחלש, קשה לי להגיע לזיקפה.
כשאני לוקח את הסיאליס ושוכב עם אישתי - הכל בסדר, התפקוד מצויין.

ללא
ספק, הזונות מספקות לי רמת גירוי גבוהה יותר, גם עקב הגיוון והשינוי, גם עקב ה"סטייה" שלי לסקס עם זונות, בד"כ הן גם יותר "מחרמנות" מאישתי, כך שמוזר לי שהכדור לא
משפיע.
אגב, השפעת הכדור היא כ 36-48 שעות. אם כמה שעות אחרי ה"פיאסקו" אצל הזונה, אני שוכב עם אשתי - הכל בסדר.

מה קורה פה? למה זה קורה? יש למישהו רעיונות?
ו..לא, רגשות אשמה או ייסורי מצפון הם לא פונקציה פה......כבר דנתי על כך בפורום אחר (פורום "נורמטיבי"..חח...)
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

בעיה עם לקיחת סיאליס

2
לא מתיימר להבין בפסיכולוגיה ולקבוע שמדובר בייסורי מצפון, או רגשות אשמה דווקא.
אבל כן הגיוני להניח שמדובר במשהו פסיכולוגי ולא פיזיולוגי
(הרי הכדור כן עושה את העבודה ודווקא עם אשתך שאתה מעיד שפחות "מחרמנת" אותך מזונות).
אגב - לא תמיד אנחנו מודעים לדברים, לפעמים הם תת הכרתיים.

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בעיה עם לקיחת סיאליס

3
XRM שלום.

תראה, אני במחצית הראשונה של שנות השלושים. מזה שנה אני התחלתי להשתמש בסיאליס. אני חושב שאני צעיר מידי להזדקק לזה, ועדיין אני מנסה לבדוק את הנושא מבחינה רפואית.
אני לא ישן טוב כבר הרבה זמן- וגם זה בתהליך טיפול. אני לוקח סיאליס 5 מ"ג.

תראה, גם לי היו חוויות דומות. לשני הכיוונים. בעיקרון אני מנסה שלא לבקר אצל זונות. עברתי את תקופת הגירוי וההתלהבות מהן. אני עברתי גם כמה טראומות בתחום וכבר אין לי חשק לזה. אני מחפש סקס טוב בתוך הקשר ונכון לעכשיו- כמעט שאין לי רצון למשהו נוסף.

אבל- השאלה היא מה הגורם לחוסר זיקפה או לזיקפה חלשה מלחתחילה. אני בזמן האחרון מתחיל לחשוד שהבעיה אצלי נובעת ממתח. אני מדבר על רמות מתח יותר מידיי גבוהות. כל אדם יש לו סף אחר לכמות המתח שהוא יכול לסבול. גם הגיל משפיע פה. (בגיל 18 לא הרגשתי מתח בכלל). אני חושב שמתח כזה מפעיל איזה שהוא מנגנון פיזי שמונע זיקפה.
יתכן ובעיות הזיקפה נובעות מחוסר שינה גם כן (שפוגע בזיקפה לילית הנחוצה לבריאות האבר).

בקיצור, אין לי תשובה חד משמעית. רק שאני התחלתי להבין שמתי שהרופא מדבר על "סיבות אמוציונליות", ואני לא מבין על מה הוא מדבר כי אני לא ביישן ואני דווקא די אגרסיבי מבחינה מינית- אז גם מתח כללי נופל תחת הקטגוריה הזאת.

אני מקווה שנתתי לך כיוון חשיבה.

בעיה עם לקיחת סיאליס

4
פעל לפי ההיגיון:
נסה להשתמש בויאגרה או לויטרה.
אם הבעיה נפתרה - הליקוי הוא בסיאליס שאתה לוקח (חיקוי, נכון? לא מקורי...). אם הבעיה נשארת - הבעיה היא אצלך.

סיבה נוספת אפשרית: יכול להיות שאתה לוקח סיאליס סמוך מידי ל'ארוע'. לסיאליס (במיוחד לחיקויים) יש זמן תגובה של שעתיים (בניגוד לשעה בויאגרה, ופחות מזה בלויטרה). הסיאליס במיטבו לאחר 5-6 שעות, והוא נשאר פעיל יומיים.
זה מתאים למה שאתה מתאר - לקחת כדור שעה לפני הזונה, והחומר עדיין לא מתפקד היטב. חזרת הביתה אחרי כמה שעות, הסיאליס במיטבו, ואשתך נהנית...

ובהחלט אפשרי שאתה חווה שינוי במצבך. יתכן ששינוי המינון ל- 20 מ"ג ישנה את הפעילות.

(הכותב בקי מקצועית בעולם התרופות)

המגביה עוף - ירחיק ראות

בעיה עם לקיחת סיאליס

5
עוד המלצות בנוסף לאלו המצויינות שהעלו קודמי :

1. נסה לבחון את מצבך מול "ממוצע" בין שתי נקודות הקיצון (זונה מחד, אשתך מאידך), דהיינו זונה שאתה כבר מכיר ומבקר זמן רב, ומרגיש נינוח במחיצתה.
2. אני מצאתי את השפעת power coffee כחזקה מול השפעת לויטרה (וכן סיאליס וויאגרה בעבר). המוצר מכיל ניגזרת של החומר הפעיל בויאגרה (ולכן גם יצאו כנגדו רשויות הבריאות בארה"ב ובארץ). הזיקפה חזקה ואמינה, מהירה ומתמשכת, וישנו עיכוב משמעותי בגמירה. עם זאת, במידה ואתה צורך מוצרי ED במסלול רופא-רוקח, לא הייתי ממליץ לרדת לרמת הרחוב.

בעיה עם לקיחת סיאליס

6

תשובות במרוכז:

Zayan - אכן, במחשבה על העניין, בחודשים האחרונים אני נתון ללחצים ומתחים יוצאי דופן (לא יכול להרחיב על כך אבל הכוונה למתחים קיצוניים) גם במישור האישי, גם במישור הפיננסי וגם במישור הרגשי. בהחלט ייתכן (ואף סביר) שזה משפיע. לא לקחתי את זה בחשבון.

איצטגנין - הסיאליס מקורי, נקנה בבית מרקחת עם מרשם רופא. לגבי ויאגרה, לא אוהב את ההשפעות לוואי שלה לכן עברתי לסיאליס, ומעולם לא ניסיתי לויטרה אבל אמרו לי שהתופעות לוואי די דומות לאלה של ויאגרה, לכן אני לא מתלהב כל כך...
לגבי הזמנים שציינת, אני בדרך כלל מתכנן את הביקור אצל הזונות מראש, וכחלק מזה אני דואג לקחת את הכדור 2-3 שעות מראש. אולי אנסה להקדים את זמן הלקיחה ואולי אנסה גם להגדיל את המינון.

קישקשתא וסופרלטיב - ברור שיש קשר בין הפיזי לנפשי, אבל במקרה הזה כבר דנתי על כך באחד מפורומים ב"תפוז" ולאחר הרבה פוסטים הבהרתי לעצמי שזו לא הנקודה, במקרה הספציפי הזה.

לומברוזו - המסלול רופא-רוקח אינו נגזרת של מצב רפואי אלא של קשרים אישיים, כלומר הרופא שלי נותן לי מרשם למוצרי ED פשוט כי אני מבקש.
אם power cofee אינו חוקי בארץ, יש איךאיפה להשיג אותו? אולי שווה בדיקה....

בעיה עם לקיחת סיאליס

8
[QUOTE=קישקשתא]בחנויות סקס.[/QUOTE]אבל הבנתי שהוא לא חוקי...? אז איך בחנויות סקס?

בעיה עם לקיחת סיאליס

9
תשובה לגבי זמינות power coffee
אני אכן קניתי אותו בחנות סקס (רח' פיין בצד הצפוני, תחנה ישנה). היה פוסטר בחנות של המוצר , והמוכר המליץ עליו.
נושא החוקיות אינו מוחלט, והאלמנט המשפיע על מצב השוק הוא מאמצי האכיפה של החוקים והתקנות. לדעתי מאמצי האכיפה של הרשויות מוכוונים במדה רבה על ידי מפיצי התרופות האתיות בארץ, שמרכזים את מאמציהם בחיסול תופעת תרופות המרשם (ויאגרה, סיאליס, ולויטרה) המוברחות לארץ שלא דרכם, ופחות במוצרי כלאיים כדוגמת הקפה החזק.
בברכת שלוות הנפש ותענוגות הגוף, לומברוזו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”