כ מציצה חשופה, מסוכן? - סקס אדיר

מציצה חשופה, מסוכן?

1
היי חברים שלום לכולם.
כמו הרוב כאן, אני קורא בפורום כבר כמה שנים, דוגם מאוד ותיק, מטעמים אישיים נמנעתי מלהירשם לפורום אך שיניתי את דעתי ואני כאן עכשיו, דוגם ומדווח, צפו לחוויות קריאה מסעירות בקרוב.

אני קורא המון על חבר'ה שמרשים לעצמם מציצות חשופות ללא שום קונדום/כובע/תלבושת וכו'.
אני קורא שהם עושים את זה עם נערות פרטיות, בדירות דיסקרטיות, זונות רחוב, ועוד.
האם הדבר לא מסוכן??? ברגע הגמירה לא יכולים לחדור חיידקים מסוכנים ומחלות עור?

בכיאישית בכי- בכל דגימה אני מביא קונדום איכותי (דק ויקר) משלי לבטחון האישי שלי, פעם אחת הייתי מאוד אבל מאוד
חרמן ויצאתי מהבית ללא הקונדום, ונתתי בטעות למישהי למצוץ לי בלי, עזבו שזאת הייתה אחת המציצות הכי טובות שהיו לי בחיים אם לא הכי... ומאז אני בסרטים.

תודה רבה על השיתוף הנרחב :)חיוךחיוךחיוך
לעולם אל תשאל זונה אם היא זונה, פשוט תשאל: "האם את עובדת"?

מציצה חשופה, מסוכן?

2
קודם כל ודבר ראשון אין סיבה שתהיה בסרטים.
ניתן לבצע בדיקה פשוטה ולראות אם חס וחליחה נדבקת במשהו.

בדיקות דיסקרטיות, חינמיות והרבה יותר אמינות מאשר בקופת החולים שלך.
אם תבקש נמליץ לך.

לגבי הסיכון במציצה חשופה- ברור שקיים סיכון. למעט hiv ניתן להידבק בכל מחלות המין האפשריות במין אוראלי לא מוגן.
יש אף שיגידו כאן שגם ב- hiv ניתן להידבק אבל אני חולק עליהם כי התייעצתי עם המון רופאים וכולם תמימי דעים שהסיכוי קלוש עד אפסי.

זה אולי גם עונה לך על למה פחות מקפידים.
Hiv זה משהו שלא ניתן לחזור ממנו אחורה ולכן הוא שובר כל חרמנות קיימת- אין מישהו שעושה סקס ללא קונדום.
שאר המחלות הם סיוט לא נורמלי אבל לא בקטע של האל חזור עד כמה שאני יודע ולכן הפיתוי גדול יותר והחרמנות לא נשברת.

גם אני קיבלתי בעבר מציצות חשופות ולא חשופות וברור שאין מה להשוות.

כל אחד עושה את שיקוליו.

wow2013-01-09 19:48:04

מציצה חשופה, מסוכן?

3

רציתי בבקשה לשאול, האם לא מסוכן לתת לנערה לרדת לך ללא שום אמצעי?
האם בוודאות אין שום סכנה בדבר? (מחלות מין/HIV)?

בעבר מרוב חרמנות נתתי לנערה לרדת לי ללא קונדום ומאז אני מצטער על זה.

UMA2013-01-17 09:54:43
לעולם אל תשאל זונה אם היא זונה, פשוט תשאל: "האם את עובדת"?

מציצה חשופה, מסוכן?

4
אנחנו מבלים הרבה עם הזונות רחוב מקבלים מציצות חשופות שיממשו לנו פנטזיות של לשפוך להן בפה לזיין להן את הגרון
ועוד דברים מהסוג הזה..
עם כל הכיף שבדבר התעוררה לי שאלה
האם יש סיכון בריאותי ממשי לHIV הרפס או מחלת מין אחרת
שנגרמה לאחד מחברי הפורום מזונה מסויימת שיכול להזהיר מנסיונו האישי אותנו?

מציצה חשופה, מסוכן?

5
אני שבוע לפני פסח, לפני שנתיים, קיבלתי מציצה חשופה, ואחרי זה היו לי עקצוצים בקצה של הזין, שהתקדמו לשורף בזמן ההשתנה, ולהפרשות לבנות מהזין
קופ"ח- מיון- אנפוזיות... סרטים

עליי לציין שזה מה שגרם לי לפרישה מוחלטת מהתחום שנכנסתי אליו חזק ביותר בשנת 2002

מציצה חשופה, מסוכן?

6
[QUOTE=ותיקק]אני שבוע לפני פסח, לפני שנתיים, קיבלתי מציצה חשופה, ואחרי זה היו לי עקצוצים בקצה של הזין, שהתקדמו לשורף בזמן ההשתנה, ולהפרשות לבנות מהזין
קופ"ח- מיון- אנפוזיות... סרטים

עליי לציין שזה מה שגרם לי לפרישה מוחלטת מהתחום שנכנסתי אליו חזק ביותר בשנת 2002
[/QUOTE]
ולחדשות בהרחבה:
[QUOTE=החתיך הרומנטי]מאחד שחלה במחלה הזאת הניקראית ''זיבה -גונוריה'' לפני שנה בערך דרך מין אוראלי לא מוגן מאחת הזונות בדרום ת''א בשם מאשה מליונסקי134.וזאת הפעם הראשונה שאני מזכיר השם שלה כאן,כי הירגשתי אחריות על עצמי להזהיר גברים אחרים ממנה.
הירגשתי צורך רב לכתוב השם שלה כדי להזהיר אחרים,כי פשוט מה שעבר עליי במיון בבית חולים זה היה גיהנום מהסרטים!.
באותו מיפגש באותו יום,לא נישקתי אותה בכלל בפה,וגם לא ירדתי לה בכלל! לא ליקקתי לה לא הכוס ולא התחת!.
אבל!! עשיתי כאן טעות חמורה,שנתנתי לה למצוץ לי מציצה חשופה בלי קונדום וכאן הייתה ההדבקה!.
קיבלתי מחלת המין הראשונה שלי בחיים אחרי 30 שנה בפעילות מינית זהירה!.
מין אוראלי חשוף מעביר ומדביק בכל מיני מחלות מין מוכרות לנו,לא צריך גם לזלזל במין אוראלי חשוף! הסיכוי עדיין קיים!!.
זמן איבחון המחלה הוא יום או יומיים גג מקסימום אחרי האקט המיני,כמו שציין ידידנו הניאמן Shaguar,הוא צודק 100%.
היום השני אחרי הסקס עם הזונה הזאת,אני קם בבקר הולך להשתין ומרגיש כאבים נוראים בשתן,כאבים גם באיבר הזין,עם הפרשות בצבע לבן כמו זרע יוצא מהזין,חשבתי שיש לי דלקת מהחריף שאני אוכל כל יום,הלכתי לרופא המשפחה היסתכל אמר לי המצב שלך בכלל לא טוב אתה צריך אישפוז בבית חולים!.
הלכתי למיון בבית חולים הדסה,הכניסו אותי למיון,וצוות גדול של רופאים באו לקחת לי כל מיני בדיקות!
דם,שתן,לחץ דם,כל בדיקה שעולה לכם בראש לקחו אותה!,לא יצא כלום עד מאוחר שבא פרופסור גדול,ולקח תרבית מהחומר (ההפרשות) שיוצאות מהזין,לא שתן לקח,לקח תרבית קטנה מההפרשות עד שבא אלי ואמר לי יש לך מחלת מין ניקראית זיבה -גונוריה,אבחון המחלה במעבדה היה positive+.
התרופה המהירה היתה:
א. 4 כדורים אנטיביוטיקה לא זוכר השם שלהם בדיוק לבלוע אותם מיד!.
ב. הזרקת חומר מסוים עם אינפוזיה ביד שלי למשך שעה!.
ואחרי יומיים בבית החולים המצב שלי הישתפר והכל חזר טבעי!.
סקס עם זונות זה כמו רוליטה רוסית,משחקים עם המוות,לא תמיד יוצאים מזה! הסכוי להדבקה תמיד קיים!.
אם אנחנו מקיימים סקס עם בחורות רגילות לפי דעתי הסיכוי נמוך יותר בהדבקה מזונה עובדת שחודרים אליה ביום 20 קלינט לפחות במשמרת!. תחשבו על זה!.
אני לא אומר שבחורות רגילות בחיים כולם נקיות ואי אפשר להידבק מהם במחלות מין,הסכוי תמיד קיים אבל עם זונות הסיכוי להדבקה כפול פי 10,10 x .
מחלות מין זה לא צחוק!,מי ששמע על זה פעם לא כמו מישהו שחלה בזה וידע בדיוק מה עבר עליו באותה תקופה!.
אני מודה שזה השפיע עלי בצורה שלילית,הפכתי לאדם פאראנויד שחושש מכל מגע עם בחורה,דואג אחרי כל אקט מיני שהוא עושה,מפחד הרבה ממחלות מין,עברתי טראומה נפשית קשה,היום אני בריא בסדר גמור ברוך השם!,אבל יש לי עכשיו פצעים נפשיים שלא שוכח אותם,דואג ומפחד הרבה מכל מגע מיני עם בחורה למרות שאני משתמש בקונדום!.
ניסיתי לצאת מזה אבל עדיין קשה לי,לא יודע כמה זמן יקח לי עד שאשכח הסיפור הזה!.אולי הימים והזמן יעשו את שלהם!.
תזיינו,תעשו סקס,תפנטזו,תעשו מה שבא לכם,אבל תיזכרו דבר אחד שיש דבר בחיים הניקרא מחלות מין!!.
שאף אחד לא ידע מה עבר עלי לפני שנה,איזה סרטים רעים היו לי,כל זה בגלל מציצה חשופה למשך שתי דקות!!.
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מציצה חשופה, מסוכן?

7
בתור אחד ,שיצא לו להשתין "סכיני גילוח"-כתוצאה ממין לא מוגן בעבר:אדום בעין +הפרשות מהזין ...זה ממש לא שווה את זה כגודל ההנאה כך גודל הכאב הפיזי והנפשי -חשבתם פעם להראות איבר מגולח לרופא או רופאה ובפני המשפחה ..רק על דבר אחד ממה שחתיך רומנטי וקיש הזכיר שלגבי זמן האיבחון כתב יומיים אני לא אובחנתי רק טופלתי באנטיביוטיקה עקב הפרשה וצריבה ,ונגיד ויש לך זיבה או כלמדיה -לפי מה שהבנתי יש זמן נשאות לא עלינו....בקיצור תיזהרו זה ממש לא שווה את זה ..וזה בא בעיקר מאלה מדרום תא ומצוי בעיקר שם ...היום אני כבר חושב פעמיים שלוש לפני שאני הולך..אם בכלל.ממש באסההההההה כי פעם זה לא היה נפוצ כמו בימנו.

מציצה חשופה, מסוכן?

8
בנושא הזה יש כל כך הרבה טעויות רווחות, גם לטובה וגם לרעה, ואני אנסה לנפץ פה כמה מיתוסים, כשלדעתי חלק מהעובדות והנתונים ידהימו את רובכם:

(הערה: אני כותב פה מתוך הזיכרון על סמך מאמרים שיצא לי לקרוא בעבר, אז חלק מהמחלות לא תוזכרנה בשם שלהם, וגם מספרים מדויקים כמעט לא יוזכרו).

א. HIV איננה מחלת המין היחידה שנחשבת לחשוכת מרפא. אחת מהמחלות האחרות, שאני לא זוכר את שמה כי היא לא זוכה לאותם "יחסי ציבור" כמו HIV, היא גם חשוכת מרפא.

ב. HIV לא בהכרח גורם למוות.

ג. יש מחלות מין אחרות שעלולות לגרום למוות, כמו למשל HPV שאם תדביק בה את בת זוגך, יהיה לה סיכוי לגמרי לא נמוך ללקות בסרטן הרחם, שרבות מהחולות בו מתות.

ד. קיימת מחלוקת עצומה בקרב הרופאים והמדענים לגבי הקשר בין HIV ל-א-י-י-ד-ס (האתר לא מאפשר לכתוב את המילה הזאת ללא מקפים, ומחליף אותה במילה HIV), והאם בכלל קיים א-י-י-ד-ס. בכל מקרה, כמעט כל חולי ה-HIV שהולכים לעולמם, נפטרים ממחלות אחרות, וחלק מהמחלוקת היא האם זה היה קורה להם גם ללא ההידבקות ב-HIV. אגב, בעבר מישהו הביא לפורום לינק לסרט נפלא על הנושא. אני מאמין שבעזרת מנגנון החיפוש תצליחו למצוא את הסרט במהירות.

ה. הסיכוי להידבק ב-HIV מנשא/נשאית הוא אפסי; סדר הגודל עומד בערך על 1 למאה שנשא ידביק אישה בריאה, ובערך על 1 לאלף שנשאית תדביק גבר בריא. מדובר באקט ממוצע, וכמובן שאקט סוער יותר מגדיל את הסיכון, ואילו אקט רגוע יותר ו/או קצר יותר מקטין. יש אפילו זוגות נשואים, שהתברר שאחד מבני הזוג נשא את המחלה במשך שנים ולא הדביק את השני. וזה לא בגלל שהם התנזרו ממין (זה עם זו) מאז נישואיהם...

ו. עם זאת, יש להזכיר שביחסי מין הומו-סקסואליים הסיכון להידבק גבוה הרבה יותר.

ז. למרות שתאורטית ניתן להידבק ב-HIV מיחסי מין אוראליים, בהיסטוריה הרפואית לא ידוע אפילו על מקרה אחד שבו ברור שזה קרה. או במילים אחרות, הסיכוי למות ממטאוריט גבוה הרבה יותר (נדמה לי שלפני כשנה כמה רוסים מתו ממטאוריט תועה). או לנהוג בכביש ולהיפצע קשה מפרה שנפלה עליך (אני מכיר מישהו שזה קרה לו בכבישי הצפון).

ח. יש אנשים המחוסנים נגד HIV, שלא משנה מה יקרה להם, הם לעולם לא ידבקו בנגיף הזה; עם זאת, עד כה לא הצליחו לפתח חיסון נגד HIV. למעשה, חוץ משני מדענים שדיווחיהם שנויים במחלוקת, אף אחד לא הצליח אפילו לבודד את נגיף ה-HIV (הערה: לדעתי האישית, זריקת IVIG בכל חצי שנה, תחסן אחוז גבוה מהאוכלוסיה נגד HIV. אך למיטב ידיעתי זה לא נוסה מעולם).

ט. לעומת זאת, הסיכוי להידבק בכל אחת ממחלות המין האחרות, ללא יוצא מן הכלל, גבוה מאוד. יש אף מחלות שהסיכוי להידבק בהן באקט ממוצע עם נשא/ית, מגיע ל-50%! (בהשוואה ל-1% ול-0.1% במקרה של HIV, בחלוקה לאישה מגבר וגבר מאישה).

י. קונדום, גם מהאיכות הגבוהה ביותר, לא מונע הידבקות במחלות האחרות (שאינן HIV).

יא. יחסי מין גורמים להידבק במחלות רבות שאינן מחלות מין, כמו למשל שפעת.

יב. ואל תזלזלו באותן "מחלות אחרות שאינן מחלות מין"; חלקן נחשבות למסוכנות.

יג. קיימת יחסי מין ועבר זמן רב ולא קרה כלום? זו לא סיבה להיכנס לשאננות; בחלק ממחלות המין, הסימפטומים עלולים להופיע גם כעבור חודשים רבים, ובמהלך הזמן הזה תדביק רבות מהפרטנריות שתכנס איתן למיטה. בתום לב, כמובן; הרי אין לך בכלל מושג שאתה נושא מחלה כלשהי.

יד. עברו שנים ולא קרה כלום? אפילו זו לא סיבה להיכנס לשאננות, כי יכול להיות שאתה נשא. למעשה, ברוב מחלות המין אפשר להישאר נשא במשך כל החיים בלי לעבור למצב של חולה.

טו. רוב ההידבקויות במחלות מין מתרחשות כתוצאה ממגע עם נשא/ית ולא כתוצאה ממגע עם חולה, והסיבה לכך ברורה: במקרה של חולה, הסימפטומים בולטים (אם כי לא בכל מחלות המין, בחלקן תתקשו לגלות שהפרטנרית שלכם חולה), ולכן נמנעים מקיום יחסי מין עם אותו/ה חולה. לעומת זאת, אצל נשא אין סימפטומים. למעשה, במקרים רבים הנשאים עצמם לא יודעים שהם נשאים.

טז. קצת פחות קשור לנושא: בשנים האחרונות הושקע כסף רב במחקר של שימוש מבוקר בנגיפי HIV (שכאמור אין עדיין אפילו שיטה לבודד אותם) כדי למגר סרטן, ויש כבר אפילו מספר מקרים של חולי סרטן שנרפאו מהסרטן באמצעות HIV. ובכלל, מדובר בשתי מחלות שהדעה הרווחת היא שתוך כ-10-15 שנה תמוגרנה, בתנאי כמובן שלחולה (או לביטוח הרפואי שלו) יהיה הממון הרב הנדרש לשיטות החדישות שמפותחות בימים אלו נגד הסרטן וה-HIV.

לסיכום:

מומלץ מאוד להיזהר. ולא בגלל HIV, אלא בגלל המחלות האחרות, שהסיכוי ללקות בהן גבוה בסדרי גודל, וחלקן מסוכנות כמעט כמו HIV.

Cyborg2013-07-28 07:37:45

מציצה חשופה, מסוכן?

10
[QUOTE=Cyborg]
בנושא הזה יש כל כך הרבה טעויות רווחות, גם לטובה וגם לרעה, ואני אנסה לנפץ פה כמה מיתוסים, כשלדעתי חלק מהעובדות והנתונים ידהימו את רובכם:

(הערה: אני כותב פה מתוך הזיכרון על סמך מאמרים שיצא לי לקרוא בעבר, אז חלק מהמחלות לא תוזכרנה בשם שלהם, וגם מספרים מדויקים כמעט לא יוזכרו).

א. HIV איננה מחלת המין היחידה שנחשבת לחשוכת מרפא. אחת מהמחלות האחרות, שאני לא זוכר את שמה כי היא לא זוכה לאותם "יחסי ציבור" כמו HIV, היא גם חשוכת מרפא. זה נשמע מדבריך כאילו אתה ממעיט בערכה...

ב. HIV לא בהכרח גורם למוות. אבל זה יגרום לך להיות בודד כל חייך,

ג. יש מחלות מין אחרות שעלולות לגרום למוות, כמו למשל HPV שאם תדביק בה את בת זוגך, יהיה לה סיכוי לגמרי לא נמוך ללקות בסרטן הרחם, שרבות מהחולות בו מתות.

ד. קיימת מחלוקת עצומה בקרב הרופאים והמדענים לגבי הקשר בין HIV ל-א-י-י-ד-ס (האתר לא מאפשר לכתוב את המילה הזאת ללא מקפים, ומחליף אותה במילה HIV), והאם בכלל קיים א-י-י-ד-ס. בכל מקרה, כמעט כל חולי ה-HIV שהולכים לעולמם, נפטרים ממחלות אחרות, וחלק מהמחלוקת היא האם זה היה קורה להם גם ללא ההידבקות ב-HIV. אגב, בעבר מישהו הביא לפורום לינק לסרט נפלא על הנושא. אני מאמין שבעזרת מנגנון החיפוש תצליחו למצוא את הסרט במהירות.
לנשא HIV אין מערכת חיסונית והוא פגיע יותר, והוא בעצם כמו דג מדמם בים של כרישים רעבים, זה רק עניין של זמן עד ש...

ה. הסיכוי להידבק ב-HIV מנשא/נשאית הוא אפסי; סדר הגודל עומד בערך על 1 למאה שנשא ידביק אישה בריאה, ובערך על 1 לאלף שנשאית תדביק גבר בריא. מדובר באקט ממוצע, וכמובן שאקט סוער יותר מגדיל את הסיכון, ואילו אקט רגוע יותר ו/או קצר יותר מקטין. יש אפילו זוגות נשואים, שהתברר שאחד מבני הזוג נשא את המחלה במשך שנים ולא הדביק את השני. וזה לא בגלל שהם התנזרו ממין (זה עם זו) מאז נישואיהם...
ב-ס-ד-ר ואיך זה מסביר את שעור ההידבקות הגבוה?
ו. עם זאת, יש להזכיר שביחסי מין הומו-סקסואליים הסיכון להידבק גבוה הרבה יותר. אתה יודע למה?? כי הם מקיימים מין אנאלי,שהסיכוי להדבקות בו הוא גבוה 1ל-1 לפי מה שקראתי במאמר ,מין מסוג זה לא יחודי רק להומואים.

ז. למרות שתאורטית ניתן להידבק ב-HIV מיחסי מין אוראליים, בהיסטוריה הרפואית לא ידוע אפילו על מקרה אחד שבו ברור שזה קרה. או במילים אחרות, הסיכוי למות ממטאוריט גבוה הרבה יותר (נדמה לי שלפני כשנה כמה רוסים מתו ממטאוריט תועה). או לנהוג בכביש ולהיפצע קשה מפרה שנפלה עליך (אני מכיר מישהו שזה קרה לו בכבישי הצפון). אל תתנדב להיות הראשון

ח. יש אנשים המחוסנים נגד HIV, שלא משנה מה יקרה להם, הם לעולם לא ידבקו בנגיף הזה; עם זאת, עד כה לא הצליחו לפתח חיסון נגד HIV. למעשה, חוץ משני מדענים שדיווחיהם שנויים במחלוקת, אף אחד לא הצליח אפילו לבודד את נגיף ה-HIV (הערה: לדעתי האישית, זריקת IVIG בכל חצי שנה, תחסן אחוז גבוה מהאוכלוסיה נגד HIV. אך למיטב ידיעתי זה לא נוסה מעולם). קונספירציות ותיאוריות לבנץיים צריך להזהר שבעתיים במיוחד מקוקס ומשוכני תמ"י

ט. לעומת זאת, הסיכוי להידבק בכל אחת ממחלות המין האחרות, ללא יוצא מן הכלל, גבוה מאוד. יש אף מחלות שהסיכוי להידבק בהן באקט ממוצע עם נשא/ית, מגיע ל-50%! (בהשוואה ל-1% ול-0.1% במקרה של HIV, בחלוקה לאישה מגבר וגבר מאישה).
הנתונים שלך ממש לא נכונים, מספיק מגע של הזין עם רקמה רירית של נשא וזה מדבק,

י. קונדום, גם מהאיכות הגבוהה ביותר, לא מונע הידבקות במחלות האחרות (שאינן HIV).

יא. יחסי מין גורמים להידבק במחלות רבות שאינן מחלות מין, כמו למשל שפעת. , מה אתה רוצה להגיד בזה?אז אל תזדיין עם מישהי שהיא מנוזלת ושמתעלת

יב. ואל תזלזלו באותן "מחלות אחרות שאינן מחלות מין"; חלקן נחשבות למסוכנות. מסכים ביותר

יג. קיימת יחסי מין ועבר זמן רב ולא קרה כלום? זו לא סיבה להיכנס לשאננות; בחלק ממחלות המין, הסימפטומים עלולים להופיע גם כעבור חודשים רבים, ובמהלך הזמן הזה תדביק רבות מהפרטנריות שתכנס איתן למיטה. בתום לב, כמובן; הרי אין לך בכלל מושג שאתה נושא מחלה כלשהי.מסכים ביותר

יד. עברו שנים ולא קרה כלום? אפילו זו לא סיבה להיכנס לשאננות, כי יכול להיות שאתה נשא. למעשה, ברוב מחלות המין אפשר להישאר נשא במשך כל החיים בלי לעבור למצב של חולה.מסכים ביותר

טו. רוב ההידבקויות במחלות מין מתרחשות כתוצאה ממגע עם נשא/ית ולא כתוצאה ממגע עם חולה, והסיבה לכך ברורה: במקרה של חולה, הסימפטומים בולטים (אם כי לא בכל מחלות המין, בחלקן תתקשו לגלות שהפרטנרית שלכם חולה), ולכן נמנעים מקיום יחסי מין עם אותו/ה חולה. לעומת זאת, אצל נשא אין סימפטומים. למעשה, במקרים רבים הנשאים עצמם לא יודעים שהם נשאים.מסכים ביותר

טז. קצת פחות קשור לנושא: בשנים האחרונות הושקע כסף רב במחקר של שימוש מבוקר בנגיפי HIV (שכאמור אין עדיין אפילו שיטה לבודד אותם) כדי למגר סרטן, ויש כבר אפילו מספר מקרים של חולי סרטן שנרפאו מהסרטן באמצעות HIV. ובכלל, מדובר בשתי מחלות שהדעה הרווחת היא שתוך כ-10-15 שנה תמוגרנה, בתנאי כמובן שלחולה (או לביטוח הרפואי שלו) יהיה הממון הרב הנדרש לשיטות החדישות שמפותחות בימים אלו נגד הסרטן וה-HIV. שוב תאוריות דמיוניות

לסיכום:

מומלץ מאוד להיזהר. ולא בגלל HIV, אלא בגלל המחלות האחרות, שהסיכוי ללקות בהן גבוה בסדרי גודל, וחלקן מסוכנות כמעט כמו HIV.

[/QUOTE]

בקיצור קונדום הוא ידידך הטוב ביותר, בכל מגע מיני באשר הוא, ובמקרים קיצוניים יד ימין...

ותיקק2013-08-31 14:11:15
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”