כ זה לא שווה את זה...אני מפסיק,,,מקוה לתמיד!! - סקס אדיר

זה לא שווה את זה...אני מפסיק,,,מקוה לתמיד!!

1
שלום לכל חברי הפורום היקרים,

אני כבר פה די הרבה שנים אבל לאחרונה עברתי כמה שבועות קשים ביותר של חרדות עקב בדיקות חוזרות למחלות מין.ארגיע קודם ואומר שהכל יצא שלילי ואני בריא לחלוטין.למרות זאת, למדתי לקח ואני מתכנן לא להשתמש בשירותי מין בתשלום יותר.מקוה שאעמוד בזה.

מבוא:

לפני יותר מ-3 חודשים בחורה שלא עובדת בשירותי מין, שיכרה אותי והכריחה אותי לקיים איתה יחסי מין ללא אמצעי מניעה.הייתי מחוק לגמרי ומעולף ולכן לא יכלתי להתנגד.תאמינו לי,אני בחיים לא שותה הרבה וגם לא מעיז לא להשתמש בגומי.היא טענה שאני יכול להיות רגוע כי היה לה רק חבר אחד למשך 12 שנה אבל הם מעולם לא השתמשו בקונדום.מפחיד.

הבדיקות:

לפני כמה שבועות, לאחר שעברו 3 חודשים מהמקרה, ניגשתי להבדק במרפאה בתל אביב לכל מחלות המין.בדיקת דם ושתן.
יש לציין שחוץ מהמקרה הזה אני תמיד משתמש בקונדום איכותי (דורקס) שאני מביא איתי אבל מין אוראלי אני לפעמים עושה בלי.
אחרי שבוע התבשרתי שמערכת החיסונית שלי פעילה אבל לא ברמה של נשא (הבדיקה הראשונה לא מדוייקת)לכן צריך לעשות בדיקה נוספת כדי לשלול את המצאות נגיף ה-HIV.אני לא מאחל לאף אחד לשמוע דבר כזה מהרופאה למרות שהיא אמרה שאיני בין קבוצות הסיכון והסיכוי אפסי שיש לי משהו.זה לא עזר.נכנסתי לחרדות קשות ולא ישנתי, לא התרכזתי בעבודה, נהייתי חולה ( בדיוק היתה הסופה) רק מהמחשבה על כל זה..אחרי כמה ימים התבשרתי שחלה טעות בירוקרטית ומשרד הבריאות שינה את הנהלים ככה שהבדיקה השנייה צריכה להערך כשבועיים לאחר הראשונה.אז נאלצתי לבוא בפעם השלישית ולהבדק..ממש לא התחשק לי אבל הם אמרו שאחרת הם לא יכולים לסגור את התיק.אז עשיתי ולשמחתי הכל יצא שלילי ותקין.

זה נראה לכם אולי שטויות..אבל בזמן הזה מרוב מצוקה נפשית וחרדות באמת נהייתי מקורר,חלש, חסר תאבון ובראש קישרתי את זה למחלה הזאת (זה עבר אז כנראה זאת סתם שפעת קלה) למרות שאמרו לי שקיימים אנשים שהתשובה היא חיובית כוזבת בבדיקה הראשונה שלהם והם כבר יודעים שזה ייצא שלילי בבדיקה השנייה אבל הם חייבים לעשות.בזמן הזה אתה מאבד כמה שנים מהחיים מרוב פחד!!!!!

תקשיבו לי: אף זיון לא שווה את מה שעברתי!!!

סיום:

למזלי, כמה ימים לאחר הבדיקה הראשונה הכרתי מישהי מדהימה, (אני לא יכול לפרט אבל למי שעוקב אחריי היא ממש הפנטזייה שלי) באתר הכרויות ולמרות שלא סיפרתי בדיוק מה עובר עליי, היא עזרה לי לחשוב על דברים חיוביים.נפגשנו רק פעמיים אבל אנחנו מדברים ומסתמסים כל היום ואני מקוה שזה יתפתח לקשר רציני.

אולי עוד אמשיך להתעדכן לפעמים אבל אני לא מתכון לדגום.בהצלחה לכולכם ותזכרו שיש אנשים שאוהבים אותכם ואם חס וחלילה תתפסו משהו אתם הוסים גם לעצמכם וגם להם את החיים!! תיזהרו מאוד!!

7
באתר הכרויות לאב מי.

תודה לכולכם על התגובות!!

מתברר שזה הולך להיות קשה.אני לא רגיל להיות מונוגמי ואני לא בטוח שאני אם זה יעבוד עם הבחורה הזאת.היא באה מחינוך אחר ולא מכירה הרבה דברים שאצלי הם רגילים.צריך ללמוד להתפשר...חוץ מזה, יש עוד בחורה (חזה ענק, תחת גדול ויותר צעירה) בסיפור שפחות רוצה אותי אבל אני מפנטז עליה הרבה.בעייה. לא משנה העיקר שלא אשלם לזונה.אבל אני ממשיך לראות פורנו ואתרי מצלמה...

8
אהלן אנשים,

לצערי הקשר שהיה לי במשך חודש הסתיים. אי התאמה בדברים מסויימים.בסקס היה מצויין וכל מה שחלמתי עליו..אבל זאת לא היהתה אהבה חזקה מספיק ):
כבר הספקתי לחטוא פעם אחת עם זונה בתל אביב ( היה טוב דווקא) אבל אני לא כך רוצה לחזור לזה..אבל זה מאוד קשה, החרמנות עולה על ההגיון הבריא.זה מסוכן לדעתי וגם משבש את התוכניות למצוא בת זוג. לא יודע איך להימנע מלהיגרר לזה שוב...
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”