אז ככה ב 2010 הייתי עם דנה נראית מבוגרת מראשון לציון אני לא זוכר איך קראו למקום אבל זה באיזור תעשייה הישן ויש מדרגות מחוץ לבניין ארוכות
אחרי כמה שניות נקרע הקונדום והיא ישר שמה לב וישר קמה ואמרה תראה מה קרה אני מהבעסה הפסקתי נתתי לה למצוץ עם קונדום
עכשיו מאז אני אוכל סרטים כן 4 שנים אני ככה שיש לי משהו ואין לי אומץ ללכת לעשות בדיקות
יש לציין שבשנה האחרונה הופיעה לי פריחה ברגל די גדולה
מה אתם ממליצים לעשות ?
אל מישהו מכיר אותה ויכול לכוון אותי אליה אני אשמח !
להיבדק או לא ?
2הו! האימה, האימה! [ מ. ברנדו ]. זו פריחה קונדומינלית הנגרמת על ידי טפיל שדוגר ארבע שנים.שים ספירט.
להיבדק או לא ?
3אתה פותח שרשור בפורום רפואי, עם נושא שנשמע קשור: "להיבדק או לא?"
אבל בעצם אתה שואל אם מישהו מכיר את הדנה הזו ויכול לכוון אותך אליה...
אתה לא לגמרי סגור על עצמך, נכון?
המגביה עוף - ירחיק ראות
להיבדק או לא ?
4במרפאת לוינסקי הבדיקות חסויות וחינמיות.למה להתלבט ולסבול?
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו
להיבדק או לא ?
5מצד אחד, פריחה אחרי 4 שנים כמעט בוודאות לא קשורה לסקס לא מוגן שהיה לך פעם. אבל למה רק "כמעט"? כי תמיד יש את האפשרות (המאוד תאורטית) שבדיוק עכשיו זו ההתחלה של זיהום שנובע מהעובדה שאתה סובל מכשל חיסוני נרכש (HIV) שבדיוק התחיל להיכנס לפעולה אחרי 4 שנים בהן היית נשא של HIV.
מצד שני, ולדעתי האישית הרבה הרבה (הרבה הרבה הרבה) יותר גרוע מזה - יש אפשרות שאתה נושא מחלת מין שאתה אפילו לא מודע לה, ושלא פוגעת בך, אבל שכבר העברת או שתהיה עלול להעביר לחברה שלך או לאשתך. מחלת מין שכאשר לא מודעים לה והיא פעילה ומסתבכת, היא עלולהלגרום לעקרות, הפלה או סרטן צוואר הרחם.
כי אחרי שאתה קיימת יחסים לא מוגנים עם דנה כל הנשים ששכבת איתן מאז גם קיימו.
ואני לא צוחק.
יש ספק? אין ספק. לך למרפאת לוינסקי.
הבדיקות חינם ואנונימיות.
גם תחסוך לעצמך דפיקות לב.
גם תגן על כל אישה שאתה עלול לקיים איתה יחסים לא מוגנים בעתיד.
(ובתור בונוס גם תוריד סיכון מהדבקה של אישה עובדת אחרת שתמצוץ לאחד החברים בפורום בלי קונדום או גרוע מזה. חד גדיא חד גדיא)