כ גומר מהר מדיי,מה עושים? - סקס אדיר

גומר מהר מדיי,מה עושים?

1
היי,משהו שמעיק לי כבר המון זמן.
מאז החברה הראשונה שלי,איי שם בגיל 17,כל פעם ששכבנו גמרתי מהר מדיי,עניין של 5 דקות לכל היותר,וזה תקף לכל בחורה אחרת ששכבתי איתה,גם עם בחורות עובדות אותה בעיה.
קניתי בסופר פארם,ספריי שמרססים על הכיפה באיבר המין,לא ממש עוזר.
ניסיתי כל מיני שיטות כמו לאונן לפני,אבל גם לא עוזר.
כמובן גן שניסיתי קונדומים שמעכבים את הגמירה,לא ממש עוזר גם.

יש אולי כדורים,משחת פלא שיוכלו לעזור לי בנושא?
כל הטייגר וכל שאר הדברים פתרון טוב לדעתכם לבחור איי שם בשנות ה20 המאוחרות?

גומר מהר מדיי,מה עושים?

3
יש לך שלוש אפשרויות:

א. אם אתה משקיען ומוכן להשקיע המון זמן, דם,יזע, דמעות, אימונים, כסף, וכו׳:
יש שיטה טנטרית, מבוססת על צורת נשימה מיוחדת, וכללים נוספים, שמאפשרת לך ״להשתחרר״ מהצורך לגמור.
יש כמה מדריכות טנטרה שמתהדרות בידע וביכולת לאמן אותך בשיטה זו, אבל אני מנחש שרובן לא באמת טובות בכך.
אולי מישהו אחר מחברי הפורום יוסיף פרטים ומידע.
למרות ההסתייגויות בתחילת סעיף זה, זו האפשרות המומלצת ביותר.

ב. יש טיפול תרופתי, מבוסס על תרופות פסיכיאטריות (נוגדי SSRS) שאמור לצמצם את הבעיה (זו השיטה הקלה, אבל לא מומלצת).
הבהרה: זה לא ששפיכה מוקדמת היא בעיה פסיכיאטרית, והיא נפתרת ע״י התרופות הנ״ל;
במקרה, אותן תרופות פותרות גם בעיה פסיכיאטרית (נדמה לי דכאון),
וגם שפיכה מוקדמת.
אבל הפתרון הוא פיזיולוגי לחלוטין, ולא פסיכיאטרי.

ג. שאלת על טייגר-קינג, אז ברשותך אתייחס לתרופות הרשמיות יותר הפועלות נגד אימפוטנציה: ויאגרה, סיאליס, לויטרה, ותרים:
למרות כמה רופאים שחולקים על כך, רוב הרופאים תמימי דעים שתרופות אלו עוזרות רק להגברת הגירוי, ולכן לא רק שהן לא יעזרו לך באופן ישיר, אלא אף יזיקו:
השפיכה המהירה נובעת מעודף גירוי, ולכן אם תהיה מגורה יותר, אתה תגמור אפילו מהר יותר.
אמנם היו כמה ניסוייים שבהם הן הצליחו להאריך אצל מעט נסיינים את הזמן, אבל כנראה שמדובר במקרים של שפיכה מהירה פסיכולוגית, של גברים שחששו שהאבר יפסיק לעמוד להם ובאופן פסיכולוגי הגוף שלהם הזדרז לגמור, ונטילת תרופות אלו ניטרלה את החשש.

אז אחרי כל ההקדמה הזאת, איך בכל זאת 4 תרופות אלו (אני מתעלם מטייגר-קינג) יכולות לעזור לך?

אז ככה:

בלע כדור מאחת מהן (מינון מלא, לא חצי כדור או חצי כמות) כחצי שעה לפני המגע המיני.
כאמור, זה לא יעזור לך להאריך את המגע המיני, ותגמור מהר.
כדאי שתזהיר את הבחורה ותספר לה שאצלך הסיבוב הראשון הוא רק ה״מתאבן״ ושהמנה העיקרית מגיעה בסיבוב השני, כדי שהיא לא תתייאש אחרי הראשון.
אחרי השפיכה, תגיע הרבה יותר מהר מהרגיל לזיקפה מחודשת, בזכות השפעת הכדור.
את הזמן הקצר שבכל זאת תזדקק לו עד ההגעה לזיקפה השניה, נצל למטרה חיובית
(למשל ירידה אוראלית משובחת לבחורה, מהסוג שהיא לא תשכח כל חייה).
כשיתחיל לעמוד לך שוב, אל תזדרז להחדיר אותו, כי ב-2-3 דקות הראשונות הוא עלול ליפול שוב, אז נצל את הזמן הזה למטרה חיובית נוספת
(למשל מציצה משובחת של הבחורה, עשויה לחזק את הזיקפה שלך).
ואז תגיע לסיבוב השני, ותוכל לחגוג (כמעט) כמה שתרצה.
מצד אחד זה סמוך מדי לשפיכה הראשונה ולכן לא תגמור כל כך מהר,
ומצד שני תהיה לך זיקפה בזכות הכדור.

רק כדאי לוודא מראש שאתה הולך לבלות עם הבחורה כמה שעות.
כי אם תהיה איתה רק (למשל) 20 דקות, היא תצא מבואסת:
אחרי כמה דקות אתה תגמור, ועד סוף הפגישה לא תצליח להעמיד אותו שוב.

לעומת זאת, אם תהיה איתה (למשל) 3 שעות, אז אחרי השעתיים האחרונות היא תשכח את העשר דקות הראשונות...

בהצלחה בכל מקרה, וחזור לכאן לספר איך היה!

גומר מהר מדיי,מה עושים?

4
תשקול שימוש באחד מהתרסיסים (ספריי) להשהייה או לעיקוב השפיכה; ניתן להשיגם גם כמשחה. התרסיסים היותר משוכללים משחררים כמות מדודה, וזה עוזר, בטח לפעמים הראשונות. תעשה חיפוש באינטרנט - כל החנויות לצרכי מין מוכרים אותם, ואפשר גם להזמינם כמשלוח בדואר.
החומר הפעיל בשניהם זהה ומאוד מתון - חומר אלחש (Topical anaesthetic) מסוג לידוקיין. יש הוכחה מדעית לכך שתרסיסים או משחות אלו יכולים לעזור - אם אתא קורא אנגלית ראה כאן: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15142155.
לפעמים התרסיסים מכילים בנוסף ללידוקאין גם ויטמין E (אשר לא ברור אם עוזר, אך בטח לא מזיק).
אני מצאתי שהתרסיס יותר נוח לשימוש, אם כי המריחה עם המשחה יותר מדוייקת. יכול גם להיות שאחד מהפתרנות אשר יתר החברים הציעו יתאים לך יותר.

גומר מהר מדיי,מה עושים?

5

עצות יהיו לך למכביר... שים את כולן בצד.
אם אתה 'רגיש' - אתה תשאר כזה עד גיל 40-45 לפחות... (ואז תהיה פחיתה טבעית והדרגתית)

ראיתי שכתבת שהשתמשת בספריי לריסוס על הכיפה.
כאן יש לך טעות - רסס על כל אורך הזין, מכל צדדיו.
התרסיסים האלה יעילים למדי. שים לב שריכוז החומר הפעיל לפחות 10%.
ניתן להגדיל את יעילות התרסיס בריסוס בשתי שכבות - רסס, המתן להתייבשות, רסס שוב.
המגביה עוף - ירחיק ראות

גומר מהר מדיי,מה עושים?

8
הלקוח-שהיו לי בנות זוג גם גמרתי מהר,אמנם לפני האקט עצמו תמיד הייתי מאונן לפני,ואז באקט עצמו גומר יותר לאט(חצי שעה לפני האקט לצורך העניין)
אלמוני-יש לך אולי המלצה לתכשיר ספריי או קרם כל שהוא מומלץ שאפשר לרכוש מאתר מקוון?
אגב,רכשתי בסופר פארם בזמנו STUD100,זה קצת עוזר שזה מגיע למין אוראלי,כשאני חודר אין לי בזה תועלת.
שבוע שעבר יצאתי לאחד המועדונים בבאר שבע,הכרתי מישהי והלכנו לשירותים,גמרתי אחרי 3 דקות תוך כדי שאני מפמפם בדוגי,מרוב שגמרתי מהר הבחורה הסתכלתה עליי במבט של מה נסגר איתך בן אדם?,מביך,רציתי להרוג את עצמי באותו לילה מביש.

גומר מהר מדיי,מה עושים?

9
שלום ארסנל
אני מתמודד עם אותו עניין בעייתי כמוך ואני לא מבוגר כל כך.
מה שמחזיק אותי כרגע זה כדורי זקפה. מאפשר לי לבצע סיבוב נוסף בלי לחכות יותר מדי.

התחלתי עם סיאליס שהצלחתי לארגן באופן פיראטי וזה פתח לפני עולם חדש. כשהבאר התייבשה עברתי לטייגר שניתן לקנות בכל חנות סקס. הבעיה איתו אלו תופעות הלוואי שאני ממש מרגיש אותן. פעם אחת ממש הרגשתי שאני קרוב להתעלף. כיום אני לוקח 1/3 כדור בערך אבל סחרחורת וקצת חולשה תמיד יש וזה נשאר לכמה שעות.
ויאגרה ניסיתי פעם אחת ותופעות הלוואי היו גרועות יותר.
הרופא שלי מצליח כל פעם לשכנע אותי לרדת מהבקשה שלי למרשם סיאליס.

בעבר הרחוק ניסיתי כל מיני שיטות מדיטציה ותרגילים להשהיה וכמו ש-cyborg כתב, זו השיטה הטובה, הבריאה והיעילה ביותר. בהנחה שאתה נכנס לעניין ב-100%. אצלי זה נשאר בגדר ניסיון בלבד, כנראה אני לא מדדטיבי...

האמת, תרסיסי השהיה עוד לא ניסיתי ואולי שווה לנסות (בלי להרדים לבחורה את הלשון חחח)

בהצלחה!
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”