ברצוני לשתף אותכם בחוויה לא נעימה שעוברת עליה עם החוקית ולהזהירכם.
לפני כחודשיים החוקית החלה לקחת אנטיביוטיקה לגרון ולמי שלא יודע לנשים יש מצבי לקבל פטרייה בנרתיק עקב
צריכת אנטיביוטיקה ולכן הן צריכות להשתמש במקביל בפרביוטיקה לנשים.
במהלך הטיפול החל לצאת לה הפרשות והיה לה גירודים רבים והיא טענה שזה לא תופעה רגילה אלא סוג של מחלת מין
וישר התחילה לשאול שאלות ולהאשים אותי אני כמובן הכחשתי.
לאחר שעברה טיפול אצל רופאת נשים שכלל אנטיביוטיקה לזיהום ולאחר שהרופאה לא אשרה שמדובר במחלת מין אלא יותר בפרטיה ,
הנושא נרגע.
לפני כשבוע שוב יצא לה פטירה והפרשות והיא שוב החלה להאשים אותי שאני אי דבקתי אותה ואם מי הייתי?
היא ביצעה בדיקות שתן למחלות מין והתבררה שיש לה חיידק שנקרא urea.parvum .
כמובן שהיא ישר התחילה להאשים אותי , מתברר שהחיידק עובר גם במין אוראלי ולכן זה לא משנה עם אנחנו משתמשים בזיון בקונדום עדיין אפשר להידבק במין אוראלי .
היא ישר התחילה ללחוץ שאלך לרופא ואבצע גם בדיקה, במקבילה היא הייתה אצל הרופא שלה שאמרה לה שמה שיש לה זה פטרייה ולא החיידק וייתכן שהיא נשאית של החיידק הרבה שנים, זה יתכן גם מלפני 20 שנה, והטיפול הקודם לא עזר לה.
כמובן שהיא ירדה ממני בנושא הבדיקה ושינינו צריכים לקחת טיפול אנטיביוטי למשך שבוע. כי ייתכן שאני נדבקתי ממנה או ההפך שגם אני יכול להיות נשא ולהדביק אותה.
מה שאני מנסה להגיד לכם זה תיזהרו וגם שימוש בקונדום בזיון לא מספיק כי יש מחלות שעוברות גם במין אוראלי.