כ דרוש ייעוץ בנושא קונדילומה - סקס אדיר

דרוש ייעוץ בנושא קונדילומה

1
שלום לחברי הפורום
לאחרונה גיליתי יבלות על איבר המין שהתגלו כקונדילומה {לאחר מפגש עם נערת ליווי בחו"ל}
לאחר פנייה לרופא עור ומין מומחה של הקופה קיבלתי ממנו משחה {פרימוד} לטיפול מקומי ביבלות
משיטוט באינטרנט מסתבר שלא קל להפטר מיבלות אלו וברוב המקרים היבלות חוזרות
אשמח לקבל טיפים או עצות מחברים שעברו טיפולים לקונדילומה מה מומלץ לעשות וממה להמנע
אני בטוח שזה יעזור לחברים נוספים בפורום

תודה ג'וש

2
הי josh
גם אני כמוך נדבקתי בקונדילומה בחו"ל, לפני פחות משנה.
כשאני הייתי אצל רופא העור הוא שרף לי את הקונדילומה בעזרת חנקן. לפי דעתי זו דרך מומלצת למרות שקצת כואבת, אבל לפחות בפעם אחת אתה מסיים עם הקונדילומה עד לפעם הבאה.
כמו שאתה בטח כבר יודע הקונדילומה מדבקת למרות השימוש בקונדום.
לכן הייתי ממליץ לך לא לקיים יחסי מין בזמן שיש לך את היבלת הזו (קונדילומה) כדי לו להדביק אנשים אחרים, לפחות כך אני נוהג.

אני מאחל לך בריאות

3
אשמח לקבל פרטים למי שמבין בתחום
בעבר הרחוק גם אני קיבלתי וחטפתי את זה
יש תמיסה גניטלית שנקראת קונדילוקס פעם ביום לשים על הפצעים
ואם לא עוזר אז לייזר על הנקודות עוזר מאד
דרך אגב זה מדבק ויכול לחזור בהחלט
אבל אם זה חוזר כמדומני זה מהדבקה נוספת לא ככה סתם ...

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

5
[QUOTE=king-a]טיפול מאוד פשוט
קבע אצל רופא עור ומין
תראה לו
יבצע צריבה עם חנקן
תחזור לצריבה נוספת לאחר שבועיים
תם ונשלם
[/QUOTE]

אין תרופה לווירוס הווירוס נשאר לעד למי שנדבק ..לתשומת לב
אז מה לא נזיין יותר ?
תמשיכו ותיהנו אך הכל בזהירות .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

6
שלמה
ממה שאני מבין ממחקר ברשת הוירוס עובר לאחר תקופה מסויימת בד"כ לאחר מספר חודשים עד שנה
המערכת החיסונית בגוף מתגברת על הוירוס {תהליך שלוקח מ"ס חודשים עד שנה}.
לעיתים רחוקות {די נדיר} הוירוס נשאר ויכול לגרום גם לסיבוכים {כגון סרטן צוואר הרחם אצל נשים } .

7
שלמה
ממה שאני מבין ממחקר ברשת הוירוס עובר לאחר תקופה מסויימת בד"כ לאחר מספר חודשים עד שנה
המערכת החיסונית בגוף מתגברת על הוירוס {תהליך שלוקח מ"ס חודשים עד שנה}.
לעיתים רחוקות {די נדיר} הוירוס נשאר ויכול לגרום גם לסיבוכים {כגון סרטן צוואר הרחם אצל נשים } .

8
בקצרה -
1. הקונדילומה נגרמת מוירוס. נקרא hpv.
2. בערך 30% מהאוכלוסיה בגיל 20 כבר נשאית ( עד שהתחילו לחסן נגדו לאחרונה - ראו בהמשך).
3. הדבקה בווירוס hpv יכולה לגרום ל ״ קונדילומה אקומינטום״ שזה למעשה יבלות ויראליות באברי המין ובאתרי החדירה.
4. חמור מזה , הסתבר שהוירוס (זנים ספציפיים שלו) הם הגורמים הבלעדיים לסרטן צוואר הרחם , וכן לסרטן של פי הטבעת ועוד.
זו הפעם הראשונה שנמצא סרטן שמקורו הבלעדי בזיהום ויראלי ( פרס נובל לרפואה 2008 , ברשותכם).
בהליך מוכר פותח חיסון ל hpv שניתן היום בעולם המערבי ואצלנו לבנות בלבד ( בינתיים ) בגיל 10~.

ומה לגבי מי שלא בן 10 ( אני מקווה שרוב חברי הפורום)?
המשך יבוא.

?Was it a cat I saw?

לא. סתם חיוך.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”