כ גלולות זיקפה. - סקס אדיר

גלולות זיקפה.

1
שלום יקיריי.
יש נושא שאבקש להעלות כאן ברשותכם. אולי הוא מתאים יותר לאיזור הקשקשת בפורום אך בחרתי כאן כי אתם החברה הקרובים יותר אליי.

לפני חודשים ארוכים התחלתי להשתמש בתרסיסי השהייה למיניהם כדי ליהנות מסקס ארוך יותר משמעותית.
זאת הייתה תקופה שהייתה לי מאהבת פיליפינית קבועה ויכלנו להזדיין שעה רצוף.
מאז שהיא חזרה לארץ מולדתה, חזרתי לזונות וקורה שעם תרסיס ההשהייה, האיבר כבר לא מתפקד ומזדקר מיד כמו בעבר.
אז שילבתי גם גלולות סיאליס(חומר פעיל טדאלפיל) וזה עזר לזיקפה חזקה בכל מצב גם כשלא צריך אבל המחיר שלהן בלי מרשם הוא 60-70 שקל לגלולה... תלוי בבית המרקחת שמוכן למכור בכלל.

לאחרונה חבר חזר מחול והביא איתו ערימת גלולות מאנגליה שעושה את אותו האפקט בחצי המחיר... אבל גם זה ייגמר מתישהו.

אגב, הוא חושב לפרסם ולמכור אבל עם כל נושא הדיסקרטיות.... צריך עוד לחשוב על זה.

מישהו מצא פיתרון זול או יעיל או לפחות האם יש לי שותפים בנושא הזה?
אשמח לדעתכם.

אין אנשים- אין בעיות.

גלולות זיקפה.

2
כן. יש פיתרון.
קודם כל, אתה יכול להסתפק בסיאליס 5 מ"ג. תוכל לקבל הרבה יותר כדורים תמורת מחיר נמוך יותר.
שנית- אתה יכול לקבל ויאגרה דרך הקופה.
ההבדל בין השניים הוא שסיאליס פועל לאורך כ-36 שעות אבל הוא פחות חזק. גם כן הוא מיועד יותר לגברים עם בעיות הורמונליות.
ויאגרה פועל לטווח זמן יותר קצר: כ-4 שעות. אולי קצת יותר. אבל ההשפעה יותר מורגשת (אצלי לפחות).
בתור חלופה אתה יכול לקבל את הגרסה הישראלית של ויאגרה שנקראת "טרים".
החומר הפעיל זהה לחלוטין. אפילו עדיף מבחינתי כי ויאגרה עושה לי צרבת. טרים גם יותר זול באופן משמעותי. תוכל להוריד את העלויות באופן משמעותי.

גלולות זיקפה.

4
קודם כל- תרסיס השהייה לא אמור להשפיע על הזיקפה שלך בכלל.
זה אותו החומר שאיתו רופא השניים מרדים לך את החניכיים. אז אם יש לך בעיות זיקפה אתה צריך לשאול את עצמך למה?
יכול להיות שזה מתח בחיים.

דבר שני- אין דבר יותר קל מלקבל מרשם רופא לויאגרה.
תסביר לרופא שאתה סובל ממתח בחיים ושחלק מהזמן אין זזיקפה או רק חלשה. פשוט מאוד.

גלולות זיקפה.

6
[QUOTE=ניל מי]למה אין אופציה דרך הקופה
הרופא לא יגיד לאשתך

רק באם אשתך עובדת בקופ"ח.....
[/QUOTE]

נדמה לי שלאחרונה יצאה הוראה שתרופות שיש לגביהן עניין בדיסקרטיות, לא יופיעו ברשומה הרפואית שלך.
אני מניח שההוראה מכסה גם את הויאגרה/סיאליס/לויטרה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”