כ שאלה חשובה - סקס אדיר

שאלה חשובה

1
שלום לכולם: אני כותב פה בפורום מדי פעם בכינוי אחר אבל קצת התביישתי לשאול את השאלה הזאת בכינוי הקבוע שלי לכן פתחתי כינוי חדש, אני מעוניין שהשאלה הזאת תישאר בבמה המרכזית כי פה החשיפה היא המירבית ביותר ובמקומות אחרים בפורום נכנסים פחות אנשים ואני מעוניין שכמה שיותר אנשים ורבנים יענו לי.
אני בחור בן 31 ומאז שהתחלתי לעשות סקס בגיל 18 עשיתי את זה רק עם בחורות עובדות , בסביבות הפעם בכמה חודשים סה"כ כל השנים האלה הוצאתי בסביבות ה15 אלף שקל.
לא בטוח אם זה כרגע המקום הנכון לפרט את הסיבות למה זה ככה אבל אוכל לומר שבעיקרון אני נראה טוב ומקבל תשומת לב מנשים עקב כך ומשתדל לחיות חיים תקניים עד כמה שאפשר.
בכל אופן בכל הפעמים שעשיתי סקס עם בנות עובדות לא הרגשתי איזה אורגזמה עוצמתית מדי וזיקוקים לא עפו בשמיים , בהתחלה זה היה די גרוע ובקושי הייתי מרגיש אורגזמה וגומר מהר מאוד ובלי שליטה, עם הזמן השתפרתי (גם באורגזמה קצת) והצלחתי להחזיק מעמד זמן ארוך יותר (עדיין כנראה שלא כמו רבנים מכובדים פה) בין היתר אני חושב בזכות כיווץ שרירי ה PC ותרגילי אוננות הדרגתיים ואולי גם בזכות קצב לא תמיד מהיר בחדירה אבל עדיין זה לא אורגזמה עוצמתית כמו שהייתי מצפה ואין זיקוקים ובסוף יש תחושה לא הכי טובה והרגשה שזה פעם אחרונה להרבה זמן אבל אחרי זמן לא ארוך מדי (מקסימום חודשיים,שלוש) חוזר מחדש.
יצא לי לפני כמה זמן ללכת לאורולוג ולספר לו שההנאה ממין היא מאוד נמוכה והוא נתן לי הפנייה לבדיקות דם של הורמונים ואחר כך אמר שבמידת הצורך ניתן לתת לי הפנייה לסקסולוג בבית חולים ועדיין לא עשיתי את הבדיקות דם האלה.

השאלה מה אתם ממליצים לי מעכשיו והלאה:
בדיקות דם הוורמונים וסקסולוג?
תזונה?
טיפול אלטרנטיבי?
או פשוט למצוא חברה ואהבה אמיתית ושסקס עם רגשות בטוח יהיה הרבה יותר טוב ?

אשמח להמלצות ורעיונות ותובנות מחכימות, מקווה שהכל ייכתב בנימוס ותרבותיות.

שאלה חשובה

2
לא אחד הרבנים אך בעל נסיון רב בכל תצורות הסקס
החלק הרגישי הינו חשוב בסקס.
אני חושב שאם תמצא אהבה, הרבה מהבעיות יפתרו.
לא חייב שתהיה אהבת חייך, אלא gfe טוב שיקפיץ לך את ההורמוניםיסייע מאוד

שאלה חשובה

3
[QUOTE=niki motek] או פשוט למצוא חברה ואהבה אמיתית ושסקס עם רגשות בטוח יהיה הרבה יותר טוב ?

[/QUOTE]
אח יקר,

האם זה אומר שאתה נמנע, מסיבותיך שלך, למצוא בת זוג? אולי לא יודע איך ?
הייתי מנסה לשנות את זה.
לדעתי פיתחת תלות במין בתשלום, ולחילופין אתה פשוט לא יודע אחרת, בגלל אלף ואחד סיבות. וזה כשלעצמו חבל.
לא מבקר אותך חלילה.

סקס עם בת זוג, יהיה ברוב המיקרים טוב יותר. גם אם היא לא חברה, אלא רק פרטנרית לסקס.
ברור שצריכה להיות גם התאמה מינית, מעבר לרגש, וגם זה לא תמיד יקרה. אבל זה חלק מהמתהליך...למצוא מישהי שתרגש אותך. לאו דווקא מאהבה. אלא במיטה. גם במיטה.

נשמע לי שלא מדובר בבעיה פיזיולוגית. כיוון שאתה כן מתפקד. יותר בראש. בלב.
וגם, האם פורנו מעורב כאן? כדאי להתנתק

טפל בחור שמאחור

שאלה חשובה

4
חבר יקר,
שום דבר לא יחליף אהבה אמיתית.
הסקס שונה, ההתרגשות שונה (לפחות בתחילת הקשר) והחוויה גדולה צכל נערה עובדת יפה ככל שתהיה.
לדעתי, חדול ממין בתשלום, תהנה מאהבה נורמטיבית ואמיתית וחשוב כאילו התחום הזה לא קיים.
בהצלחה.

שאלה חשובה

5
אתה כנראה א-מיני, סקס לא כל כך מעניין אותך אם הוצאת עליו רק 1100 שקל בשנה. ביפן, לדוגמה, רבע מהצעירים הם כאלה. אני חושב שרבים מחברי הפורום מקנאים בך.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

שאלה חשובה

6
כמה שאלות אבחון בסיסיות חשובות...
איך אתה נהנה מאוננות, אם בכלל, הן מבחינת כמות והן איכות?
כמה זה בכלל מעסיק אותך? מחשבות על מין, תשוקה לאונן? לצפות בפורנו, לזיין מישהי כוסית שראית ברחוב?
זה יסייע לאבחן האומנם אתה א מיני וזה לא מעניין או מעסיק אותך,, וזה כמובן לגיטימי גם ומבורך
או שיש משהו אחר בפואטנה

שאלה חשובה

7
בנוגע לפורנו, פעם הייתי מסתכל, גם נמאס וגם הבנתי את הנזק אז היום רואה לעיתים רחוקות.

לא נראה לי שאני א-מיני: סקס,מיניות, בנות כן נמצא
לי בראש ואני גם קצת מכור לקריאה בפורום .
אני זוכר אפילו שהייתי צעיר יותר מתחת לגיל 16 הייתי הרבה יותר חרמן : הזין היה נעמד חזק רק ממראה של בחורה מושכת ומנשיקה בודדת בשפתיים הוא היה נעמד חזק עם תחושת עונג גדולה,
היום התחושה הזאת הרבה יותר נמוכה,
אולי זה קשור לטראומה שעברתי בעיקר מגיל 16-19 שהשפיעה על התפקוד אבל מאז העניינים בחיים קצת השתפרו , דרך אגב אין מה לקנא בא-מיניים.
בעיקרון אני מאונן כל כמה ימים , איכות לא רעה
יוצא לפעמים אפילו פעמיים ביום: יש לא מעט מחשבות על מין , אהבה, זוגיות, פורנו היום בקושי, לבהות בנשים יפות ברחוב גם יוצא לי אבל נראה לי שבעבר יותר.

שאלה חשובה

8
תנסה לפתח זוגיות, אינטימיות, פתיחות עם מישהי שתוכל לדבר איתה על מה שקרה וקורה לך.
אחת שלא תתביש ממנה. כזאת שתקבל אותך, ותלווה אותך, ואולי חשוב מכך ראשון תעזור לך לקבל את עצמך.

אני לא רופא ולא פסיכולוג. ובכל זאת, אתה מדבר על טראומה שעברת.
אורולוג יודע לטפל בבעיות פיזיולוגיות, לא פסיכולוגיות. ובדיקות כמעט תמיד ימצאו משהו.
עזרה ללב, ולנפש יותר תתאים פה.

וגם,
תתנתק מכל העניין של סקס עם כסף. כולל הפורום הזה.
ההתמכרות למקום הזה היא חלק מהתלות והבריחה למין בתשלום.

טפל בחור שמאחור

שאלה חשובה

9
עשיתי דברים שעוזרים גם ללב ולנפש : אנשי מקצוע, nlp, הכרת אנשים חדשים וחוויות חיוביות, אבל עדיין
הסקס קצת השתפר אבל עדיין לא עוצמתי מדי ואני מחזיק מעמד רק קצת יותר זמן.

בנוגע לבת זוג למרות דברים טובים שיש לי חסר לי גם דברים שיש ללא מעט מבני גילי ובלעדיהם אני מרגיש שיהיה קשה ליצור קשר זוגי.

שאלה חשובה

10
בעיות בתפקוד כמו שפיכה מוקדמת, או זיקפה חלשה לפעמים, היא תופעה יותר נפוצה ממה שנראה לך. פשוט פחות מדברים על זה.
תמיד יהיו מי שייזיינו יותר או יחזיקו יותר זמן, כמו שתמיד יהיו מי שירוויחו יותר כסף או יש להם IQ גבוה יותר או יקבלו ציונים טובים יותר. לא תמיד צריך להשוות לאחרים. מה שלא צריך למנוע את השאיפה להשתפר.
במקרה הזה, להחזיק יותר זמן, או לחוות חיי מין טובים יותר.

עזוב אותך מאחרים, הם לא חשובים. רק אתה.
שיהיה לך ברור, החוויות (או הסיפורים...) שאתה קורא כאן, זאת לא המציאות, אצל הרוב המוחלט של האוכלוסיה.
ובטח לא צריכים להיות נקודת ייחוס עבורך. ולא רק עבורך.

בעיות בחיי המין, חווים גברים ונשים רבים. לפעמים לתקופות ארוכות.
עם אחת מבנות הזוג שלי בעבר היו לי בעיות תפקוד במשך כמעט החודשיים הראשונים שלנו. כמעט ולא תפקדתי. לא יודע להצביע על גורם ספציפי לעניין. אבל הסבלנות שלה, והיכולת שלנו להתמודד ביחד, עזרו. ובהמשך הסקס היה מעולה.

מבין שאתה מרגיש חוסר בניסיון, וחוסר ביטחון, ואולי גם קצת עייף מההתמודדות וקצת מתוסכל.
חוסר ניסיון, מתחילים לפתור...בניסיון. בהתנסויות. ולאט לאט בונים ביטחון.
לא אומר שזה חזות הכל, אבל חוסר ביטחון, הוא לבטח מרכיב קריטי. צריך להתמודד, ולא תמיד זה קל.
להסתכל על אנשים שמזיינים בלי הכרה, וטוחנים ושוברים בל הפסקה, לא יעשה לך טוב.

כן, תצטרך להיות מסוגל לדבר על זה עם הבחורה שתמצא. לא על הדייט הראשון, ואולי לא על השני. אבל זה צריך לקרות.
זה קשה, אני בטוח. אבל כמאמר הקלישאה, מה שלא הורג - מחשל.

תעשה את הבדיקות, אולי באמת (גם) חסר הורמון כזה או אחר.

והנה תרופת סבתא אחת, אבל כזאת שעובדת. לא רק בסקס.
ספורט. ספורט. ספורט. אחרי ריצה של 10 קמ הזין שלי עומד כמו טיל.
ההסבר הפיזיולוגי ידוע. ספורט מעלה את רמת הטסטסטורון...אגב הורמונים חסרים.

מה הציע לך סקסולוג, אם היית?
טפל בחור שמאחור
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”