שלום לכולם,
אני כותב לכם בזמן שאני רועד כולי, מעולם לא פחדתי כך.
אחרי כל כך הרבה שנים שבהם הייתי לקוח של שירותי מין בתשלום קרה משהו שהצליח לזעזע אותי כמו ששום דבר מעולם לא הצליח לעשות.
כולכם יכולים להזדהות עם הסיפור שלי.
חזרתי מבילוי אחרי ששתיתי כמויות אדירות של אלכוהול והייתי שיכור לגמרי.
הייתי כבר בדרך הביתה לחברה שאוהבת אותי, למיטה חמה. זוגיות נפלאה.
והחרמנות גרמה לי לעשות פרסה, דקה לפני שאני מגיע הביתה.
לא יודע מה עבר לי בראש, נסעתי לכיוון התחנה המרכזית הישנה. ראיתי איזו זונת רחוב ועצרתי לה.
בחלון היא אמרה לי "רוצה פינוק?", עניתי שכן, היא נכנסה לרכב והתחלתי לנסוע, ימינה שמאלה והגענו לחניון.
הזזתי את המושב ואת המשענת, והיא התחילה למצוץ לי. בגלל שהייתי שיכור לא הצלחתי להעמיד אותו.
אמרתי לה "תורידי את הקונדום". היא הורידה. והמשיכה למצוץ לי. לקח לי אולי עשר דקות לגמור.
כשגמרתי שמתי לב שיורד לי קצת דם מהזין, זה הוציא אותי מהסטלה בבת אחת. פתאום "התעוררתי"
וקלטתי שהבחורה חתכה אותי עם השיניים, היה לי מין שיפשוף בזין וירד לי ממש קצת דם.
התחלתי למלמל "אני לא מאמין!!!" "אני לא מאמין!" "חתכת אותי!!!" והיא אומרת לי "אין לך מה לדאוג זה סתם סימן של מציצה"... העפתי אותה מהרכב ונסעתי כמו משוגע הביתה כשכל הדרך אני אומר לעצמי בקול "אני לא מאמין!" "אדיוט!" "מטומטם!". הגעתי הביתה וישר נכנסתי למקלחת ושטפתי את הזין עם סבון ומרחתי פולידין מתוך מחשבה או תקווה שזה יעזור במשהו... אחרי שהצלחתי להסדיר את הנשימה נכנסתי לרכב ונסעתי לבית חולים לחדר מיון בניסיון לבקש טיפול מונע, הגעתי לחדר מיון, הפקידה שאלה מה קרה ולא הצלחתי לענות לה, הייתי קפוא.
אחרי כמה פעמים שהיא שאלה אותי "מה קרה לך?" בסוף עניתי, אמרתי לה שהייתי עם מישהי והיא חתכה אותי, היא פתחה לי גיליון מטופל, שמה לי צמיד ואמרה לי ללכת לאיזה חדר ולחכות לרופא. אחרי כמה דקות הגיעה אחות ובדקה לי לחץ דם, דופק ועוד כמה בדיקות. הדופק היה מהיר בטירוף, לחץ הדם שלי הרקיע שחקים, לבסוף הרופא הגיע.
שאל מה קרה, עניתי שהייתי עם מישהי והיא חתכה אותי ושאני בלחץ מטורף, הוא אמר שאי אפשר לקבל סתם ככה טיפול ואפשר לקבל רק אם אנחנו יודעים בוודאות שהמגע היה עם נשא, אחרי דין ודברים הוא בדק לי את הזין וראה שיש חתך, הוא התחיל להסביר לי שהתופעות לוואי איומות, שהטיפול דורש לקיחת תרופות במשך חודש שלם, מדובר בקוקטייל תרופות של ממש , לאחר נטילת התרופות במשך חודש יש לבצע בדיקות דם תקופתיות, בדיקת תפקוד כבד, כי התרופות יכולות להרוס אותו, התרופות יכולות לגרום לסוכרת וזה במקרה הרע, במקרה הטוב אני אסבול לאורך כל החודש מסחרחורות, הקאות, שילשולים ועוד ועוד ועוד... בסופו של דבר הוא קבע לי תור אצל רופא מומחה לטיפול בHIV שיבדוק אותי ויחליט אם אני יכול לקבל את הטיפול המונע או לא.
רבותי, אני לא מצליח לתפקד, אני מרגיש כאילו שיחקתי עם החיים שלי פעם אחת יותר מדי.
נדרתי נדר שלעולם לא אלך לזונה שוב, אני ממש חושש לחיי, בזמן שחיכיתי בחדר המיון חשבתי כמה החיים שלי נפלאים, חברה שאוהבת אותי, זוגיות של שנים ולקראת חתונה, עבודה טובה, לא חסר לי כלום ואני עלול לאבד את הכל בגלל טיפשות. אני ממתין בקוצר רוח לתור שלי אצל הרופא כדי שנוכל לראות מה אני עושה.
הרופא אמר שהסיכוי להידבק ממין אוראלי הוא 1 ל-30, שזה נחשב נמוך, אבל הפצע שהיא גרמה לי מצליח לגרום לי לתכנן את ההלוויה שלי.
למה אני מספר לכם את כל זה אתם בטח שואלים את עצמכם... ובכן, אני חייב לשתף מישהו במה שקרה לי כי אני מרגיש לבד בעולם כרגע, חברה שלי עדיין ישנה ואני לא מסוגל אפילו להסתכל עליה מרוב פחד ובושה.
והסיבה השניה, אולי תלמדו מזה משהו.
אני אעדכן אתכם במה שיקרה בתקווה שכלום לא יקרה ושהכל יסתדר.
להתראות לכם.
תשמרו על עצמכם.
ותתפללו בשבילי.