כ לשחק עם המוות - דף 2 - סקס אדיר

לשחק עם המוות

11

לא התכוונתי לפגוע בך. מתנצל אם פגעתי.

גם לא כתבתי שאתה אדם רע או אחד המקצועות שציינת (גנב וכו' )

אפילו לא הבעתי דעה בצורה ישירה למרות שברור מה דעתי בעניין.

סידרתי בצורה מגמתית את הדברים שאתה עצמך ציינת שעשית.

לא הייתי נוקט בגישה קצת בוטה אילמלא הייתי בטוח ש-99.9999 אחוז שאתה בריא.

כך שבעניין המקרה הספציפי לדעתי אתה יכול להיות רגוע.

בעניין הנטיה שלך לעשות שטויות במקומך לא הייתי רגוע.

אני דוקא מאד מזדהה איתך ומקווה שהבשורה שתרגיע אותך סופית תגיע כמה שיותר מהר כי אני משוכנע שהחיזוקים שאתה מקבל כאן עוזרים עד רמה מסויימת.

ושוב מתנצל אם נפגעת.

לשחק עם המוות

12

בוננזה אין לך על מה להתנצל טעית וזה קורה לכולנו עכשיו רק נותר לי לאחל לך בריאות כי זה הכי חשוב ובאמת תשמור על מצב רוחך ועל החוזק המנטלי לא תאמין כמה זה חשוב למערכות בגוף!

אני מאחל לך שהכל יהיה בסדר ושכולנו נלמד מהלקח הזה אין שום רע בללכת לזונות אבל חברה שימו קונדום תשמרו על עצמכם ועל בנות זוגכם!!!

אני מבין שיש חלק שלא נהנים עם קונדום עם החברה בבית זה בסדר אבל עם זונה ולא משנה איזה הסיכון גדול פי 200 שימו קונדום תזיינו תהנו ותלכו הביתה רגועים....

בוננזה מאחל לך בריאות מקווה שהכל בסדר

לשחק עם המוות

13

לפעמים קשה להסביר פעולות שאנחנו עושים. לפני כמה שנים, לפני שהתחתנתי, הייתה לי חברה שבאמת ובתמים הייתה פצצת עולם, בלונדינית, דומה לויקה פינקלשטיין - מדהימה אמיתית. ערב אחד חזרתי מחתונה לבד, שיכור וחרמן ובמקום ליסוע הבייתה לפצצה שלי - נסעתי לתל ברוך ועשיתי את הזונה הראשונה שראיתי ! ותאמין לי בוננזה שהטעות הזו היא מהקטנות שעשיתי בתחום הסקס

מאחל לך שהכל יהיה מאחוריך לטובה בקרוב מאוד, וגם די בטוח שכך יהיה על בסיס הנתונים הסטטיסטיים שהרופא ציין.

לשחק עם המוות

14

בוננזה קודם כל אני מאחל לך שאתה בריא והכל בסדר.

דבר שני, קבל עצה שאולי אולי תסיר את הערפל ולא תאלץ אותך לחכות במתח בלתי נסבל במשך 3 חודשים עד שתוכל לעשות בדיקה שרלוונטית.

תנסה לאתר את אותה הבחורה, תכניס אותה לרכב, תגיד לה שאתה מתנצל שכך נלחצת באותו הלילה, תגיד לה שאתה נשא HIV ופחדת להדביק אותה, ותבקש ממנה לגשת לבדיקה דחופה, ושתעדכן אותך בתוצאות.
אם התוצאות שלה שליליות, זה אומר שהיא עשויה היתה להדבק אך ורק ב-3 חודשים האחרונים, שזה מצמצם מאוד משמעותית את הסיכויים שקרה לך משהו.

בכל אופן, יש לי הרגשה שאתה בסדר.
תמשיך לעדכן.

לשחק עם המוות

15

הוא עוד לא נרגע מצרה אחת ואתה כבר מסבך אותו בצרה חדשה. בסוף היא עוד תאשים אותו בהדבקה.

אני מציע לך להוריד פרופיל. תחשוב חיובי. אל תהיה פסימי וחרדתי.

סתם לידע כללי (בלי קשר אליך, אל תילחץ בבקשה), יש הבדל גדול בין נשא לחולה. בטיפול נכון הנגיף יכול להימצא שנים רבות בדם בלי שמתפתחת המחלה והיום כבר מדברים על הארכת הזמן הזה למשך כל חייו של הנשא. כך שבכל מקרה המשוואה HIV = מוות רחוקה מלהיות נכונה.

לשחק עם המוות

16

טוב חברים...

חזרתי מהרופא, והנה מה שקרה.

בבית חולים שיבא, קיימת מרפאה לטיפול בHIV בהנהלתו של ד"ר איציק הלוי.

הלכתי לשם, כולם סופר נחמדים והכל מאד דיסקרטי.

נכנסתי לד"ר איציק וסיפרתי לו מה קרה. חשוב לציין שהד"ר הזה מדבר בגובה העניים, לא נותן תחושת זלזול, התנשאות ולא מנסה להטיף מוסר. פשוט נחמד והוא אפילו משתמש בביטויים כמו זיון, זיין, כוס, וכו'

לאחר שסיפרתי לו מה בדיוק קרה הוא ביקש ממני להירגע ולהקשיב לו.

הוא הסביר לי שמבחינה סטטיסטית זונה אחת מכל 3000 נשאית, שהסיכוי להידבק גם אם היא הייתה נשאית הוא קלוש, שגם הדבקה דרך הפה והפצע שנגרם לי לא יכול לקרות מכמה טיפות דם מיקרוסקופיות.

חזר ואמר שוב ושוב שאין לי מה לדאוג ושהדאגה שלי כרגע צריכה להיות החשש להידבקות ממחלות אחרות ושכדאי לי להיות עירני להתפתחות של דלקות או משהו באזור הפצע ובכלל.

ללכת להיבדק בעוד חודשיים כי כל בדיקה לפני זה אין בה תועלת.

הוא ממש כתב בתיק הרפואי שלי, "אין שום חשש להדבקה" ושם חותמת.

רבותי, אני למדתי את הלקח שלי. אני לא זוכר אי פעם שהייתי כל כך לחוץ. הפעם זה נגמר טוב למעט החשש שאני עלול לקבל איזו מחלת מין שהשד יודע מה.

פרנואיד, הכל בסדר. אנחנו בסדר.

תודה ענקית לכל חבי הפורום. אני באמת מקווה שתלמדו מהטעות הטפשית שלי.

הרי לשכנע אתכם להתחיל להיות נאמנים לאישה אני לא יכול. תשמרו על עצמכם ותתרחקו מהתחנה המרכזית ומזונות רחוב בכלל!. אני לא מאחל לאף אחד את הפאניקה והפחד שאחזה בי בזמן הזה.

בשבילי זו הייתה חוויה מאירת עיניים ומתקנת.

"אני כבר אחשוב על משהו..."

לשחק עם המוות

18

גבר אל תלחץ.תחשוב חיובי ויהיה חיובי!!!

נשמע טיפשי אבלככה זה.

הסיכויים הם מאוד קטנים ואיך מה להתרגש.תמשיך בסדר היום הרגיל ותוציא את הפחד והחרדה מהראש.

אני במקומך הייתי הולך לחפש את הנערת רחוב ונותן לה כמה מאות שקלים שתבוא איתך לבדיקה מיידית של HIV באד המקומות שעושים מעכשיו לעכשיו.

בכול מקרה אני התפלל בשבילך שאלוהים ישמור אלייך!

תנסה להירגע אפילו כך רסקיו (תקנה בבית מרקחת) וזה ירגיעה אותך קצת.

אתה תעבור את זה כמו גדול ועוד תצחק על הרגעים האלו!(ב"ה)

שבוע טוב לכולנו ובשורות טובות!

לשחק עם המוות

20

בוננזה !! אני שמח שאתה בריא ולמדת את הלקח שלך,

רק החברה פה שכחו לציין שמעבר לhiv קיימות מחלות אחרות שעוברות דרך מין אוראלי ויכולו לפגוע במוח וכבד דרך חיידק שעובר דרך הפין לעמוד השדרה ולמוח או לכבד

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”