כ לשחק עם המוות - דף 3 - סקס אדיר

לשחק עם המוות

21

בוונזה007 , אני באמת שמח בשבילך שנרגעת ושהעתיד נראה כחזרה לשיגרה עם, אפשר לקרוא לזה אפילו תובנות חדשות (מקווה שזה לא נשמע פלצני מידיי). גם אני למדתי משהוא ותודה על השיתוף העוצמתי.

רק בשמחות...

לשחק עם המוות

23
בוונזה007 היקר,

מצטער גבר אבל נתקלתי בשרשור הזה רק עכשיו (כועס על עצמי)

אתה לא חרא של בנאדם!

עברת חוויה קשה שאני לא מאחל לאף אחד!

ובכל זאת לא לחינם אומרים שהזנות היא המקצוע העתיק בעולם...

גם לי יש אישה מקסימה בבית אוהבת, חמה ומדהימה שאני אוהב בכל ליבי!

וגם אני לא נקי מרגשי אשמה וברור לי שאם 'התחביב' שלי יתגלה אני מסכן הכל!!!

ובכל זאת הצורך שלי במין הרבה יותר חזק משלה (וכמה כבר אפשר לאונן! )

וכך שהסיפוק מנערות עובדות בצורה מעוותת משהו עוזר לי לשמור על השפיות והזוגיות.

ודווקא הניתוק הריגשי לעומת רומן הוא יתרון בעיניי (לך תסביר לה את זה...)

אנחנו צריכים לשמור על עצמנו ולהיזהר כמה שאפשר (גם במחיר פנטזיות מסויימות).

כי מה שאנו עלולים לאבד זה לא רק הבריאות שלנו - זה החיים שלנו על כל המשתמע מזה!

ובכל זאת אני לא אפסיק, כי אני לא מכיר פתרון יותר טוב.

ידידי הווירטואלי אני מאמין שגם אתה תיקח הפסקה ותירגע אך לבסוף תשוב (ועד אז נתגעגע מאוד)

אני מאחל לך בריאות שלמה ואושר ומרגיש בליבי שהכל בסדר איתך.

באהבה,
RoadRunner

חייב לרוץ...

לשחק עם המוות

25
התרגשתי ונמלאתי חרדה לקריאת הדברים שקרו לך.
ואני שואל את עצמי מה גורם לאדם שפוי ומחושב כמוך לקחת סיכונים כאלה?
ואחת התשובות שעולות במוחי היא שהדבר נגרם על ידי שתית אלכוהול מעל המידה הראויה.
ואם נכון הדבר, כדאי לכולנו לחשוב פעמיים לפני שאנחנו דופקים בירה או וודקה אחת יותר מדי.
בוננזה אני מאחל לכך בריאות וזוגיות מוצלחת!

לשחק עם המוות

26

לפי הסיפור אין כמעט שום סיכוי שנדבקת ב HIV

כמו שכולם יודעים, בהגדרה גסה, HIV עובר דרך נוזלי מין או דם. אז איך בדיוק נחשפת. אלה אם כן היה לה דימום ממש מטורף בפה.

כמו כן לפי הידוע לי בבית חולים לא עושים טיפול מונע אלה אם כן יודעים בוודאות שהיתה במגע עם נשא.

תעשה את הבדיקות שאתה חושב אני לא יכול לייעץ לך אבל אני בטוח שאין לך שום דבר

לשחק עם המוות

28

שלום לכולם,

אני שמח לגלות שהדברים שכתבתי הצליחו לעורר איזשהו דיון ציבורי ללא ציניות מצידכם ולפי התגובות שקיבלתי

אני בטוח שזה גרם לחלק מכם לחשוב על מה שאנחנו עושים.

אני באמת מודה לכולכם על התמיכה הוירטואלית. כשרציתי לספר למישהו מחבריי על מה שקרה

לא הצלחתי לחשוב על מישהו שאני מסוגל לספר לו על זה.

יש לי חבר ילדות שאנחנו ביחד מכיתה ג', אפילו בצבא היינו ביחד ועברנו כמה חוויות מטורפות בלבנון ובשטחים.

עברנו כל כך הרבה ביחד, הוא יודע עלי פשוט הכל. ולמרות הכל לא הצלחתי לספר לו, הבושה, הפחד וכל שאר הרגשות שהציפו אותי לא נתנו לי לספר לו. במקרה שכזה אתם פשוט מרגישים לבד. ואתם הייתה פה בשבילי.

חשוב שתדעו, בחדר המיון בשיבא, הרופא של המיון נתן לי מרשם לטיפול מונע אחרי שהצלחתי לגום לו להבין שאני ממש חושש לחיי. הוא ביקש ממני שלפני שאני לוקח את התרופות ללכת לד"ר איציק הלוי ולשמוע את חוות דעתו בנושא. אגב, הטיפול "יעיל" רק אם מתחילים לקחת את התרופות 72 שעות לאחר החשיפה.

טוענים שהטיפול המונע מצליח במקה של חשיפה להוריד את הסיכוי להידבקות ל-1 ל-100 וגם זה לא ממש מוכח מדעית. מזל שלא לקחתי את התרופות וחיכיתי לחוות דעתו של ד"ר איציק הלוי, ברגע שלקחתם את הכדורים שאתם מקבלים במיון אין אפשרות להפסיק עד סוף הטיפול, שזה אומר נטילת כדורים במשך 28 יום ללא הפסקה, אני עדיין לא יצאתי מכלל סכנה כי כפי שכבר ציינתי יש עוד הרבה מחלות שאפשר לקבל, אני ממתין לשבוע הבא, הוזמן לי ע"י הרופא משפחה סבב בדיקות לגילוי אי אלו מחלות.

אני נבדק באופן תדיר ותודה לאל תמיד יצאתי בסדר, אני תמיד שומר על עצמי, תמיד!

הפעם הזו פשוט עשיתי שטות ענקית ונכנסתי לאיזשהו סרט שהחיים שלי נגמרו.

תחשבו רגע מה אתם הייתם עושים אם לאחר אקט מיני כזה או אחר עם זונה, אתם מגלים שאיבר המין שלכם מדמם.

תוסיפו לזה את העובדה שמדובר בזונת רחוב מהתחנה המרכזית ואולי תצליחו לדמיין את התחושת חרדה והפחד שהייתי שרוי בה שניה אחרי שגמרתי ועד לכתיבת שורות אלו.

RoadRunner הגיב בצורה שמצליחה למצות ולהסביר הכל.

אני בטוח שרובכם יכול להזדהות עם הדברים שהוא כתב.

מכל הדיון הזה הייתי רוצה שתלמדו דבר אחד בלבד.

להיזהר, רק תיזהרו, תחשבו על כל מה שיש לכם להפסיד. עזבו אם האישה תגלה שאתם בוגדים בה.

תחשבו מה קורה אם אתם חס וחלילה חוטפים משהו.

אני לא חכם גדול, אני אידיוט גמור, אני רק יכול להמליץ לכם להיזכר בסיפור שלי שהפעם היה עם סוף טוב.

צ'או רבותי.

"אני כבר אחשוב על משהו..."

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”