כ לשחק עם המוות - דף 4 - סקס אדיר

לשחק עם המוות

31

שלום לכם חברים,

אני ער כבר יום וחצי בערך ובקושי מצליח לישון, אני מתגלגל מצד לצד במיטה, נרדם לשעה ומתעורר.

בכל פעם שביקרתי אצל נערה עובדת, כמה דקות אחרי שיצאתי ממנה, עוד לפני שנכנסתי לרכב נקיפות המצפון שלי בנוגע למוסריות של המעשה שעשיתי התחילו.

אחרי שהחרמנות נרגעה, פתאום מתחילים לחשוב על דברים, אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון, לפחות אלו שנשואים או נמצאים במערכת יחסים...

אני יושב בסלון ולא מצליח להחזיק מחשבה אחת יותר מכמה דקות, אני מוכן להישבע שאני אפילו מסתכל על חברה שלי אחרת מאז המקרה, אני פתאום "מעריך" אותה מחדש. הסיבה שזה נכתב במרכאות היא כי מאז ומעולם אני הערכתי אותה, תמיד אהבתי אותה, מעולם לא הפסקתי לאהוב אותה. במהלך השנים למדתי וגיליתי שיש לי חברה מדהימה שלא הפסיקה להפתיע אותי, ולמרות הכל, בגדתי בה. שוב ושוב.

"החוויה" המפוקפקת שעברתי הצליחה לזעזע אותי לגמרי ואני חשבתי הרבה על איך אני מתקן את דרכיי.

אני לא מתכוון לחזור בתשובה או משהו. רק לתקן את הדברים שמבחינה מוסרית תמיד ידעתי שהם לא בסדר.

תמיד תירצתי אותם בכל סיבה אפשרית, שלעיתים נראו אפילו הגיוניות.

לא עוד.

זה אולי נשמע מטופש, אבל מחקתי את כל האוסף פורנו שהיה לי. מדובר בסרטים מלאים שהורדתי במהלך השנים ושעברו סינון כך שנשארתי רק עם הסרטים שעשו לי את זה בכל היבט ומובן.

מדובר ב-120 ג'יגה שהיו לי על המחשב. הכל נמחק ללא שום חרטה.

היו לי כמה קונדומים שתמיד הלכו איתי בשביל "כל מקרה שלא יהיה". נזרקו לפח.

ואחרי שהדיון הזה הועבר לפורום "סקס רפואי" התחלתי לקרוא את מה שיש פה.

הכניסה לפורום תמיד הייתה לפורום סקס המרכזי, פורום סקס פרסומי ועוד. לעולם לא נכנסתי ל"סקס רפואי".

אם תשימו לב לכמות הצפיות של הדיונים בפורום זה תגלו שזה משול לערוץ הכנסת לעומת ערוץ 2.

אני בטוח שאתם מבינים את ההקבלה...

חשבתי על זה, הד"ר הזה שדיברתי עליו, ד"ר איציק הלוי, אולי אני אשלח לו מכתב שכדאי שהוא יתחבר לפורום ויתן יעוץ מקצועי שכל כך חסר פה.

בדיוק כמו בסמים, מערכות החינוך בעולם למעט שלנו כבר הבינו שמלחמה בסמים לא נעשית דרך הפחדה.

אלא הסברה שמגיעה גם עם הסבר על "שימוש נכון" שאם כבר עשית לפחות תדע ממה להיזהר.

אצלנו עדיין יש פוסטרים של "סמים מוחקים אותך" כאילו זה באמת מרתיע איזה בן נוער מלעשות זאת.

בקיצור, אני חושב שזה משהו שיכול אולי לעזור.

וכפי שבטח שמתם לב, חוט המחשבה שלי אחרי כל כך הרבה שעות ללא שינה לא ממש חד.

אני קופץ מנושא לנושא מבלי להיות בטוח שהצלחתי למצות את מה שהיה לי לומר.

אבל אני סומך עליכם שתבינו מהדברים את הכוונה.

אני באמת מאמין שאני בדרך לשינוי. אולי התבגרתי. אולי היית צריך את זה כדי להעריך את החיים שלי מחדש.

אחרי הכל, אני לא מצליח לתת לעצמי תשובה חד משמעית למה הלכתי לנערות עובדות ולמה שילמתי על זה.

לעזאזל כל הכסף ששרפתי במהלך השנים על זה. אם היית משקיע חצי מהזמן בזוגיות שלי אני חושב שהייתי מתחתן כבר לפני שנה. בכל פעם שהלכתי לזונה זה "עלה" לי בלפחות שבוע שבו לא נגעתי בחברה שלי.

משהו בתת מודע בצירוף חוסר חרמנות ש"בוזבזה" על מישהי אחרת.

הרבה תובנות יש לי... לא רוצה לעייף אתכם. זו פעם ראשונה בחיי שאני נפתח בצורה כזו.

האנונימיות בשילוב אופי הפורום שבו דבריי נכתבים מאפשרים לי להתבטא לראשונה בכזה גילוי לב.

אחרי כל מה שכתבתי מתחילת הדיון ועד שורות אלו, גיליתי שהאנשים פה מצליחים לקרוא את הדברים ולהזדהות איתי. אתם מבינים אותי. אולי לא מסכימים עם כל מה שאני אומר. אבל אתם מבינים אותי. זו תחושה טובה.

למעט תגובה אחת או שתיים אף אחד לא ניסה להטיף לי מוסר, אז עדיין מדובר ברוב גדול של אנשים שכנראה מרגיש כמוני.

ועוד נקודה שלא קשורה אבל אני מוצא אותה כאירונית לגמרי.

מישהו שם לב למה שכתוב מתחת לשם משתמש שלי?

"משתמש חדש אבל חבר עם עתיד !!!" חיפשתי אם יש לעוד מישהו את ההגדרה הזו ולא מצאתי.

אירוני משהו אתם לא חושבים?

יאללה, חפרתי לכם מספיק להיום. אוהב אתכם.

תשמרו על עצמכם ותחשבו כמה יש לכם להפסיד.

"אני כבר אחשוב על משהו..."

לשחק עם המוות

32
בוונזה, אתה אומר דברים כל כך חכמים.
באמת לפעמים קשה לנו להבין את ההתנהגות של עצמנו ואנחנו
מונעים ע"י כוחות נסתרים.
כל כך קשה למצוא את נקודת האיזון בחיים ועוד יותר קשה
לשמור עליה.
ראיתי כמה תגובות פה שאמרו דברים בסגנון: "אתה עוד תחזור"
ולדעתי מי שאומר כך עושה את זה בעיקר בשביל להרגיש יותר
טוב עם עצמו...
על כל פנים, תתעודד, הזמן יעשה את שלו והשמש תשוב לזרוח