כ אלכס החתלתולה מקינג גורג-אזהרה חמורה - סקס אדיר

אלכס החתלתולה מקינג גורג-אזהרה חמורה

1
נגועה בקונדלימה
הלכתי אליה לאחר קריאת המלצות בפורום, וכעבור שבוע קיבלתי קונדלימה
למזלי אני לא נשוי, והתחלתי טיפול
בעקבות זה אני פורש לחלוטין מסקס בתשלום
אני מזהיר את כל המשתמשים, זיינו אך עשו הכל עם קונדום
תמנעו מאורלי ללא קונדום ומרימינג
כמו שאני נדבקתי ככה אתם עלולים להידבק - שלום ולא להתראות

3

קונדילומה

נגיף הפפילומה גורם למחלת הקונדילומה, שביטויה הנפוץ הוא גידול כרוביתי, אך לרוב היא בלתי נראית.

התלונות השכיחות הן גרד, אי נוחות וכאב. יחודו של הנגיף היא יכולתו לגרום מלבד לדלקת באברי המין, גם למצבים טרום סרטניים וסרטניים.

כבר על ההתחלה של המאמר חשוב לדעת כי בטיפול ובגישה נכונים ניתן להתרפא מהמחלה באופן מוחלט וכן ניתן להיפטר מהנגיפים. עם זאת, כמו במקרה של שפעת, אפשר להדבק במחלה שוב שכן הגוף לא יוצר חיסון טבעי כנגדה.

למען הרחבת הידע - המילה קונדילומה מגיעה מהיוונית שפרושה "כפתור".

שיעור ההדבקה הוא 1:4 [ 25%] שיעור גבוה למדי ולשם השוואה – שיעור ההדבקה בHIV הוא 1:1000.

ההדבקה היא גם במגע אישי שריטותפצעים פתוחיםביחסי מין איש ואישה גבר וגבר. וגם במגע עם מכשירים כמו ויברטור או מכשירי לייזר ואינפרה אדום המשמשים להורדת שערות, וכן במגע עם מגבות ותחתונים.

מתי יש לחשוד במחלת הקונדילומה?

· אצל נשים-תוצאות בלתי תקינות של משטח צואר רחם

· גרד

· פטרת חוזרת

· הפרשה חוזרת או מתמידה

· קונדילומה לבן הזוג

הקונדילומה מוגדרת לעתים כמחלת המאה.

· למעלה מ 100זנים זוהו עד כה מתוכם כ 40 מתבייתים על העור והריריות של אברי המין, פי הטבעת, השופכה וסביבותם והפה, וחלק מהם בעלי פוטנציאל לממאירות. זנים אלו ניתנים לאיתור ע"י בדיקת DNA, באמצעות שיטת PCR.

· מיקום וצורה: הקונדילומה נמצאת לרוב באברי המין ובפי הטבעת ולעתים נדירות בריריות הפה. היא מתבטאת כגידול כרוביתי או ככיב .

· הדבקות: ביחסי מין, במגע עם ביגוד תחתון, סדינים ומגבות. הסכון להדבק בקונדילומה הוא 25% . הסכון לתנוקות ללקות במחלה במיתרי הקול הוא 1 ל- 1000

· בטוי וסכנות: הקונדילומה יכולה להתבטא בגרד, בפטריה חוזרת של הנרתיק, בכאב ביחסי מין ובדלקת צואר רחם. הסכנה היא סרטן צואר הרחם.

· מניעה: קונדום לאישה[יש דבר כזה] מגן טוב יותר מקונדום רגיל. מומלץ להרתיח או לגהץ לבנים, מגבות וסדינים.

· טיפול: יש והקונדילומה מסולקת! היעיל ביותר הוא הלייזר וניתן לשלב גם תמיסת קונדילוקס וקרם אלדרה. במקרים עקשניים – זריקות אינטרפרון.

· בני זוג- חובה להיבדק באמצעות קולפוסקופ המצוי אצל גינקולוגים.

· הנגיף לעיתים סמוי ועשוי להמצא על פני ריריות אברי המין שנים לפני שהוא פוגע וגורם למחלה. הנגיף לא נמצא בדם ואי אפשר לגלותו ע"י בדיקת נוגדנים או תרבית.

· חיסון? - כבר יש ומומלץ.

עשו סקס בטוח ושמרו על עצמכם!
מין פסיכולוגית2009-3-1 22:16:9
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

5

עכשיו כשהמידע הזה ודאי, חשוב מאד שכל מי שהיה במגע עם אלכס ילך להבדק.

חשוב מאד לדעת, שישנם מקרים שנדבקים במחלה, אבל הסימפטום של המחלה לא מופיע. כלומר, לא מופיע עכשיו, אבל המחלה קיימת ויכולה להתפרץ בעתיד. הגילוי המוקדם חשוב מפני שבעתיד זה יכול להתפרץ גם בצורה סרטנית.

רו..........צו להבדק!

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

6
[QUOTE=Lonley_K]

יש חיסון לזה???

כלומר אם אני עושה חיסון ואח"כ שוכב עם בחורה נגועה אני לא נדבק??

או שאני נדבק, בדרך מדביק אחרות, ואז הגוף מתגבר על זה בגלל החיסון??

[/QUOTE]

לשאלות על החיסון הנל' ושאר בירורים ,פנה לקופח' אליה אתה שייך ושאל את האחיות.

לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

8

אני אסביר למה אין תלונות נוספות.

אצל רוב האנשים שהנגיף נמצא בגופם אין סימנים חיצוניים לכך, כך שיכול להיות כפי שכתבת שאצל רבים מחברי הפורום קיים הנגיף ואולי גם אצל רוב האנשים שאנחנו מכירים מחיי היומיום.

מי שיש אצלו סימנים חיצוניים למחלה יכול לשמוח על כך שלפחות הוא יודע שיש לו את זה ויכול לטפל בעצמו אבל סיכוי טוב שהנגיף יחזור. מדובר בנגיף עקשן.

למזלנו הגברים, הנגיף לא מסוכן ולא עלול לגרום לסרטן, הבעיה היא יותר אצל נשים, אצלן זה עלול לגרום לסרטן צוואר הרחם.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”