היי חברים ופה אני מזהיר על בחורה ישראלית בשם קורל שהיא חולת איידס ליפני יום בחור פה שאל עלייה ואני מזהיר שוב היא יפה היא עושה פינוק טוב אבל היא חולה נידבקה מקליינט ומאז היא מדביקה היא בעצמה מציעה לקליינטים בלי גומי סקס וכדי לא להחשיד היא מחכה שהקליינט יחזור אלייה כמה פעמים ואז מציעה לו היא ישראלית עם שער בלונד צבוע חזה סיליקון ואם אני לא טועה יש לה קעקוע קטן על החזה חברה אל תישאלו אותי איך אני יודע אבל אני יודע וזה אמיתי אז אל תגידו שלא הזהרתי אותכם אני יודע שהיא עבדה בבאר-שבע בירושליים בתל -אביב היא נודדת ממקום למקום היא יפה ועושה בלי גומי לכן היא פופולארית אבל שזה לא יטעה אותכם
מחלות באוראלי
25בוא נשאל אחרית עם אני מלקלק לאישה בין הרגליים מה מהסיכון של י לחלות
מחלות באוראלי
26כנס לכאן:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11267& ;PN=1
כבר עשיתי סיקור על כל מחלות המין הקיימות + דרכי הדבקות של כל אחת + תרופה (אם קיימת).
זה כבר יענה לך על השאלה...
אגב יש עוד מחלות שלא הכנסתי לסיקור שאתה בקלות עלול להדבק בהן כמו למשל: מחלת הנשיקה.
המחלה הזאת נגרמת מנגיף שהוא חבר במשפחת נגיפי ההרפס...אז דרכי ההדבקות
הם כמו של ההרפס
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11267& ;PN=1
כבר עשיתי סיקור על כל מחלות המין הקיימות + דרכי הדבקות של כל אחת + תרופה (אם קיימת).
זה כבר יענה לך על השאלה...
אגב יש עוד מחלות שלא הכנסתי לסיקור שאתה בקלות עלול להדבק בהן כמו למשל: מחלת הנשיקה.
המחלה הזאת נגרמת מנגיף שהוא חבר במשפחת נגיפי ההרפס...אז דרכי ההדבקות
הם כמו של ההרפס
מחלות באוראלי
27אני מפחד לשכב ולעשות יחסי מין ואני אוהב ללקק לבחורה את הדגדגן מלעשות תן איצה בבקשה כחבר טוב
מחלות באוראלי
28העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה פשוט להפסיק לעשות זאת!
(לפחות לנערות שבריאותן מוטלת בספק, כמו נערות ליווי)
כי אם אתה משתמש בקונדום ביחסי מין אתה עוד איכשהו מוגן מרוב המחלות אבל
אם אתה בא במגע עם הפה שלך ואיבר המין שלה זה כבר ממש מסוכן ובצורה הזו אתה בעצם חשוף
לחלוטין לכל מחלות המין הקיימות.
(לפחות לנערות שבריאותן מוטלת בספק, כמו נערות ליווי)
כי אם אתה משתמש בקונדום ביחסי מין אתה עוד איכשהו מוגן מרוב המחלות אבל
אם אתה בא במגע עם הפה שלך ואיבר המין שלה זה כבר ממש מסוכן ובצורה הזו אתה בעצם חשוף
לחלוטין לכל מחלות המין הקיימות.