כ זהירות- אירה וולפסון - דף 3 - סקס אדיר

זהירות- אירה וולפסון

21

סיכוי קלוש. מותר להתנשק עם נשאי HIV ובעצם מותר הכל למעט יחסי מין לא מוגנים

ומגע ישיר עם דם. הריר בפה משמש כמערכת הגנה ומשמיד חיידקים כמעט לגמרי

אז סיכוי אפסי אבל לך תבדק בכל זאת כי אולי היה לי פצע בפה או משהו אז ליתר בטחון.

זהירות- אירה וולפסון

26

טוב חברים,אחרי שסיפרתי לכם שהאירה הזאת זינקה עלי בלי גומי , עברו קצת יותר משלושה חודשים עשיתי בדיקות HIV ושאר מזיקים במרפאה בתחנה הישנה,והכל בסדר.אבל אני יותר ויותר שומע מאנשים גם פה בפורום על שכבניות בדרום תל אביב שעושות בלי גומי,זה מאד מדאיג.

בהתחלה ששמעתי על מישהי שעושה סקס בלי גומי ,עברה לי המחשבה שאולי היא נשאית HIV והיא נוקמת ומדביקה כמה שיותר גברים,אבל בזמן האחרון אני יודע על לפחות מעל 5 שכבניות שמזדיינות בלי גומי , וממש לא נראה לי שכולן נשאיות HIV,אני פשוט תוהה ואומר לעצמי ראבק הן לא מפחדות להידבק.

חברים יקרים תיזהרו ותשמרו על עצמכם.

זהירות- אירה וולפסון

28

אירה זו התופעה הכי מוזרה שהכרתי. היא אשכרה שואלת אותך: "גומי"? אם אתה לא רוצה - אין בעיה - אל תשים גומי.

אני מכיר בחורות שמזדיינות בלי גומי - אבל לא יצא לא להכיר בחורה שממש נתנה לי את האופציה לא לשים.

זהירות- אירה וולפסון

29
[QUOTE=אחד שמבין]

טוב חברים,אחרי שסיפרתי לכם שהאירה הזאת זינקה עלי בלי גומי , עברו קצת יותר משלושה חודשים עשיתי בדיקות HIV ושאר מזיקים במרפאה בתחנה הישנה,והכל בסדר.אבל אני יותר ויותר שומע מאנשים גם פה בפורום על שכבניות בדרום תל אביב שעושות בלי גומי,זה מאד מדאיג.

בהתחלה ששמעתי על מישהי שעושה סקס בלי גומי ,עברה לי המחשבה שאולי היא נשאית HIV והיא נוקמת ומדביקה כמה שיותר גברים,אבל בזמן האחרון אני יודע על לפחות מעל 5 שכבניות שמזדיינות בלי גומי , וממש לא נראה לי שכולן נשאיות HIV,אני פשוט תוהה ואומר לעצמי ראבק הן לא מפחדות להידבק.

חברים יקרים תיזהרו ותשמרו על עצמכם.

[/QUOTE]

אחד שמבין,
אני סבור שאם אתה יודע לפחות על חמש בנות (!!) שמזדיינות בלי גומי, עליך לפרסם מייד את שמותיהן שכן שומר נפשו צריך להתרחק.
כפי שפתחו שרשור בעניין אירה, כך צריך לפרסם כל אחת אחרת שעושה בלי גומי.

שימון
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”