כ ויאגרה, סיאליס, לויטרה, דיון וסיכומים - דף 4 - סקס אדיר

ויאגרה, סיאליס, לויטרה, דיון וסיכומים

31

אני לא כותב בפורום רק קורא כאן מדי פעם, אולי זה ישתנה בעתיד. אני נשוי+ ובאושר וצריך גיוונים וחיזוקים מדי פעם.
הדיון הזה עזר לי בהחלט ולפי המלצת הכותב ניגשתי לרופא וקיבלתי מרשם. רכשתי 4 גלולות תמורת כ 200 שקלים.

אם בעתיד אמצא צורך לרכוש על בסיס קבוע אני לא שולל לנסות את הספק המדובר.

100%

32

אני לא רוצה להשבית סתם שמחות---אבל חברים יקרים...אני חייב לשאול אתכם שאלה:

אתם לא מרגישים קצת כמו "לוזרים" שצריכים כבר בגילאים כאלה (20..30...40...) ויאגרה??

לא מספיק שאנחנו משלמים בשביל לשכב עם בחורות (כי בטח לחלק מכאן אין סיכוי להשיג זיון בלי שהם ישלמו...) אז מסתבר שלרובינו יש בעיות זיקפה??

אני חלילה לא בא להקניט או לרדת על מישהו----אבל,מה אני אגיד לכם: גברים אנחנו לא.

או יותר נכון "גברים אימפוטנטים".

זה עצוב אם תחשבו על זה..אחים שלי.

אני מכיר הרבה נערים,בחורים,גברים שמזיינים בלי לשלם....וללא שום כדורים.

אבל פה נוצר הרושם שלכולם לא עומד הזין ,אלא רק ע"י כדורים.

זה פשוט עצוב--אני שם כסף ש 90 אחוז מנערות הליווי,כשאנחנו מגיעים אליהן...חושבות שאנחנו כאלה לוזרים וסמרטוטים.(רק מעצם העובדה שאנחנו משלמים בשביל בחורה)

33
אחי,הייתי רוצה לומר משהו בנושא...

1.אני לא חושב שהלקוחות מסכנים..כי ישנם בחורים שלתקופה מסויימת לא מתאים להם קשר מחייב ( או שלא ממש הולך להם עם בחורות) שלבינתיים מסתפקים בלזיין תמורת תשלום,ויש כאלה שיש להם חברה ומהצד הולכים לזונה והנשואים (שהאישה שלהן לא נותנת מספיק/כבר לא מושכת מינית/וכו') שגם הם הולכים לזונות בשביל סיפוק מיני,מה שלא קיבלו.

גם כדורגלנים,אנשי הון,בכירים,שרים,ראשי ממשלה,נשיאים......משלמים בשביל סקס

2.אתה אומר שהן חושבות שאנחנו (הלקוחות) מסכנים...אז שיחשבו.
מה איתן,מה הן לא מסכנות כשהן פותחות את הרגליים שלהן תמורת תשלום? אדרבה,הן מסכנות..לפחות ברובן.

מה שכן,אני מסכים איתך לגמריי,זה שבאמת אין צורך שבחורים צעירים צריכים לקחת ויאגרה או סיאליס,אלא אם כן ובמקרה מסויים יש לו דייט עם בחורה,והוא רוצה להיות על בטוח שהג'וני שלו יעמוד ולא יהיה במצב של תרדמת חורף .

אגב,לשמחתי אינני לוקח ויאגרה או סיאליס בשביל האח הגדול...
הוא מתפקד בנ*ונה כמו אריה (טפו טפו טפו..חמסה חמסה )

[QUOTE=roaic]

אני לא רוצה להשבית סתם שמחות---אבל חברים יקרים...אני חייב לשאול אתכם שאלה:

אתם לא מרגישים קצת כמו "לוזרים" שצריכים כבר בגילאים כאלה (20..30...40...) ויאגרה??

לא מספיק שאנחנו משלמים בשביל לשכב עם בחורות (כי בטח לחלק מכאן אין סיכוי להשיג זיון בלי שהם ישלמו...) אז מסתבר שלרובינו יש בעיות זיקפה??

אני חלילה לא בא להקניט או לרדת על מישהו----אבל,מה אני אגיד לכם: גברים אנחנו לא.

או יותר נכון "גברים אימפוטנטים".

זה עצוב אם תחשבו על זה..אחים שלי.

אני מכיר הרבה נערים,בחורים,גברים שמזיינים בלי לשלם....וללא שום כדורים.

אבל פה נוצר הרושם שלכולם לא עומד הזין ,אלא רק ע"י כדורים.

זה פשוט עצוב--אני שם כסף ש 90 אחוז מנערות הליווי,כשאנחנו מגיעים אליהן...חושבות שאנחנו כאלה לוזרים וסמרטוטים.(רק מעצם העובדה שאנחנו משלמים בשביל בחורה)

[/QUOTE]
Follow your instincts, not your horniness

34

אחי..אני בטח שלא דיברתי על גברים נשואים!!!!

גברים נשואים די הגיוני שלא יילכו לחפש בפאבים או במקומות....כי להם חשובה הדיסקרטיות.

אבל בחורים צעירים...בני 20...25.....27.....??? שאלה יילכו לנערת ליווי..באופן קבוע?? ( אני לא מדבר על איזה חוויה אחת לחצי שנה נגיד)

הבנת אותי?

37
בולבולקולוג כתב כאן פוסט מדהים! רציני, מפורט וענייני

כאן גם המקום להודות לו, למרות שהייתי צריך לעשות זאת לפני מס' חודשים

בקיצור קניתי מהבחור שהומלץ כאן, הגיע תוך חצי שעה והכי חשוב...

עובד באבו אבוהה!!!

חייב לרוץ...

38
תודה לבולבולקולוג על הסקירה המקיפה!
באופן מוזר רק היום נחשפתי לשירשור, ותרשו לי לציין שני דברים:
1 באריזות סיאליס שאני רוכש באופן חנוני/סדיר בבית מרקחת תוקף התפוגה עומד על בין שנתיים ושלוש. לא מגיע לארבע שנים כמו בדוגמת הכדורים שנרכשו מן היבואן המקביל.

2 לפני ההתבססות מול הסיאליס ניסיתי גם את הויאגרה, מבחינה כלכלית עדיף סיאליס אשר נותן לי מעל 48 שעות פעילות. כמו כן במהלך העבודה של ויאגרה התקיימה אצלי תופעה של גלי חום הגוף הפך לחם וסמוק. זו תופעה שניתן לראותה לפעמים גם אצל שחקני הפורנו.

אינני יודע אם אשתמש אי-פעם בשרותיו של הספק המקביל, מעדיף את הביטחון האישי שלי מבחינה רפואית בעת נטילת התרופות.

ושוב כל הכבוד ותודה לכל משתתפי הדיון ובעיקר לבולבולקולוג שחשף ונחשף בפנינו עם נסיונו העשיר.
אוהב חזה קטן ובתולי.

39

לידיעת משתמשי הלויטרה:הרופא האורולוג שנותן את המרשם סיפר לי שכעת ישנו נסיון לקידום גלולה זו ע"י סוכני מכירות דרך הרופאים. על כל 2 גלולות שקונים ומביאים את הקבלה לרופא מקבלים אחת חינם. אני לדוגמא קניתי 6, חזרתי עם הקבלה וקיבלתי 3 חינם. אין לי ממש מושג עד מתי ואצל אילו רופאים קיים "מבצע" זה. גלולה של 20 מ"ג ניתן לחצות ל-2 (בהרבה מקרים זה מספיק) ועולה 40 שח בבית מרקחת של מכבי. לאחר ההטבה מדובר על בערך 30 שח לגלולה, כלומר כ-15 שח לזיון, כאשר מקבלים מוצר מקורי מבית מרקחת.

לשיקולכם...

40

אם כבר, אז כבר

ניסיתי את הקטע של הקפה

כתשובה הבולבולקולוג כתב:

לי באופן אישי אין שום תופעות לוואי ולא היו לי מאף סוג של כדור שניסיתי.

אין מניעה לקחת אקמול או אדויל במידה ויש לך כאבי ראש, אבל יש לי הצעה חלופית לכדורים:

אם אחרי (רק אחרי !) יש לך כאבי ראש ... זה הולך להיות מגעיל ...

תכין קפה שחור בוץ מבושל בפינג'אן או בקומקום:
2-3 כפיות קפה שחור + 1-2 כפיות סוכר לפי הטעם שלך
כוס וחצי מים
לבשל על הגז עד לעליית מפלס קצף הקפה כמעט עד לגלישה... להרים מהאש לתת לקצף לרדת ושוב לחמם עד עליית הקצף, ניתן לכבות את הגז או לחזור על הפעולה פעם נוספת.

תיזהר במיוחד כדי שהקפה לא יגלוש לך ...

עכשיו כשהקפה מוכן, תמזוג לכוס את הקפה (כולל הבוץ)

ועכשיו לחלק המגעיל: תחתוך לימון טבעי לשני חצאים, ותסחוט חצי לימון לתוך כוס הקפה, 15 עד 25 טיפות גם מספיקות.

תשתדל לשתות את הקפה המגעיל עד הסוף ... ותוך מקסימום 10 דקות אמור כאב הראש להיעלם לחלוטין.

אזהרה: לא להתמכר לקפה הזה ולא לעשות את זה על בסיס יומיומי.

אולי אני אכתוב את כל התשובה הזאת בדיון וזה יעזור לעוד אנשים, או שאתה תעתיק את התשובה לדיון אם זה עזר לך.

בולבולקולוג שמח לעזור.

אין לי המלצה על סוג כזה או אחר של קפה שחור. עלית ולנדוור חביבים עליי שניהם באותה המידה ?@!

וזה פשוט עובד מצויין

בולבולקולוג - בורכת משמיים.

יברכך הגדול וישמרך..

יגדיל לך אותו ויקשיחך ...

ירבה אורגזמותיך והשפרצותיך לרוב ...

וישם לך שלום הפותר הכל ולא רק בחלום ...

חזור אל “פורום סקס רפואי”