נושא כל כך אישי וכל כך אינטימי.
חייב לפחות להודות לבולבולקולוג בהחלט שיפרתי עמדות בזכותך.
כ
נושא כל כך אישי וכל כך אינטימי.
חייב לפחות להודות לבולבולקולוג בהחלט שיפרתי עמדות בזכותך.
שלום.
אני רוצה לנסות כדורי סיאליס, מישהו מוכן לקנות ולהתחלק איתי (גם בתשלום כמובן)
אני רוצה לדעת את ההשפעה. ד"א אני מהדרום אבל אין לי בעיה להגיע למרכז.
תודה.
אתה רוצה להתחלק בגלולה אחת 2 אנשים ולהגיע למרכז במיוחד בשביל זה ?
הרגת אותי ! תזמין את המשלוח אליך ויעלה לך אותו דבר בערך
תקרא מה שאשקלוני אחד כתב
[QUOTE=אשקלוני]
אז ככה
קודם כל באמת תודה לך על מה שכתבת ועל ההמלצה
יום ראשון בלילה ניסיתי להזמין לאשקלון והבחור אמר לי שבלילה אני צריך להגיע לאשדוד לקבל את המשלוח או לחכות למחר שיעשו לי משלוח ביום שני (ערב חג) עד אשקלון אבל זה יהיה בתוספת של 50 שקל.
דיבר על סיאליס 8 ועוד 2 וקודם העמדתי אותו על 12 אבל ביקשתי הנחה על המשלוח.
הבחור יצא גבר והציע לי 8+4 +2 על תוספת 30 שקל למשלוח זה יוצא 14 סיאליס בשביל 230 שקל כולל משלוח
או 8+4 +3 על תוספת 50 שקל למשלוח שזה 15 סיאליס על 250 שקל.
אתמול בצהריים הגיע לי משלוח עד אשקלון ושילמתי 230 שקל על 14 כדורי סיאליס שזה הגיע בקופסאות ואלוהים יודע מתי זה יגמר אצלי.
קיצר הייתי לחוץ על זה כי קבעתי עם יזיזה לעשות את הלילה של החג במלון החוף באשקלון שזה כמו מלון גם לזיונים (אני גר ע ההורים אז אני משתמש לפעמים במלון הזה או לדיי יוז או ללילה)
חברים הבחורה הייתה בשוק כי הזדיינו משעה 10 בלילה עד 3 בבוקר. עם הפסקות כמובן.
עכשיו אני בבית אחרי שהחזרתי אותה להורים והייתי חייב להגיד לך תודה גבר.
הנה אני נוגע קצת בעצמי והוא עומד לי טילים אז עכשיו אני בבעיה של חרמנות ואין לי עוד כסף למלון.
הבחורה היא יזיזה ולא זונה אז אל תבקשו את הטלפון שלה וחג באמת שמח.
[/QUOTE]היי.
לפי מה שראיתי באינטרנט כדוריהסיאליס הם צהובים.(לא רכשתי עדיין שום כדור מכל סוג שהוא) אני חושב שזה האמיתי.
כמה עולה סיאליס מקורי מבית מרקחת? (כמובן עם מרשם).
והאם הסיאליס/ויאגרה עוזרים נגד שפיכה מהירה.
תודה לעונים.
הי
אני רכשתי מ 054-22-22-259 כדורי סיאליס 20 מ"ג
ברצוני למסור דיווח וחלילה לא המלצה כלשהי - איש יעשה כישר בעיניו!
שיחת טלפון קצרה - ותןך יום חזר אלי הבחור לתאם עם השליח. שימו לב שכל המספרים שלהם חסויים!
הכדורים הגיעו עם שליח בזמן
האריזה - לא ספק זיוף כולל הנייר הפנימי
הכדורים - ופה הפתעה....נראים מקוריים לחלוטין והכיתוב כולו באנגלית. נראה שהכדורים מוברחים ארצה ופה אורזים אותם בצורה חובבנית חפפנית.
לקחתי חצי כדור....לא אוסיף תיאורים וירטואוזים לא רלוונטים - רק אספר שהדבר עובד!!!! (ועובד ועובד)
לא היו תופעות לוואי - וללא ספק קיבלתי תמורה
שוב כמו שפתחתי - אני בשום פנים ואופן לא ממליץ.....רק מדווח לכם
נעבור לבדיחה ששמעתי השבוע:
לכל גבר שתי טראומות בחייו:
הראשונה - שלא הולך בפעם השניה
השניה - שלא הולך בפעם הראשונה
למיטב ידיעתי המפיץ עליו אתם מדברים נעצר ונשפט ובימים האחרונים נשפט למאסר בגין הפת סיאליס מזויף.
כנראה שכל הדווחים ה"חיוביים" על הצלחות פה, היו כחלק עתיק היומין של אפקט הפלסבו על בני אדם שרוצים להאמין.
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-232914-00.html?tag=11-3 6-00
מזוייף - משמעו במקרה של הכדורים - כדור שיוצר ע"י גורם שאינו היצרן המקורי וללא רישיון ייצור.
אין בכך להעיד שהכדורים ה'מזוייפים' אינם מכילים את החומר הפעיל ואינם פועלים כמו המקוריים.
פתח כל עיתון וראה את כמות המודעות למכירת כדורים. כמות הצורכים היא עצומה, ולא בגלל שיש להם בעיית אונות...
חוקי הכלכלה עובדים ! תמיד ! אם המפיץ ימכור כדורי 'פלסבו' - לא יחזרו לקנות אצלו. לכן, מאליו מובן, שיש לו אינטרס למכור כדורים שמכילים את החומר הפעיל ועובדים.
כל עוד ימכרו בבית מרקחת כדור ב-60 או 70 שקלים ורק עם מרשם רופא - שוק ה'מזויפים' ב- 10 שקלים לכדור יפרח, וירויח, ועוד איך ירויח !!