כ קונדומים vs שמן תינוקות - סקס אדיר

קונדומים vs שמן תינוקות

1
לעיתים אנו נתקלים בנערה עובדת שלמרות שהיא נמצאת איתנו היא לא מרטיבה במידה המאפשרת לה להזדיין בנוחות. התופעה כמובן יותר נפוצה באנאלי.

מה שמפתיע זה שמדי פעם הנערה תרצה להשתמש בשמן תינוקות (שמו מינרלי) להשלמת הסיכוך החסר. ובכן - זהו נוהל מסוכן לבחורה ולכם מכיוון שהלטקס שממנו עשוי הקונדום מגיב עם השמן ונפרץ. הקרעים הם מיניאטורים ולכן אם אין לכם מיקרוסקופ אין טעם לומר שאף פעם לא היתה לכם בעייה עם זה.

לעומת זאת חמרי סיכה יעודיים (KY למשל) לא פוגעים בגומי.

מפתיע מאד שחלק מהבנות לא מודעות לכך, ולכן חשוב להקפיד על הכללים הבאים, למען שמירה על בריאות הפורום והבנות:
  • לבקש KY או דומיו במקום שמן
  • אם אין אלטרנטיבה לשמן, לבטל את המפגש (גם במחיר הפסד התשלום, מחלת מין תכאב לכם הרבה יותר מחור זמני בכיס)
  • להסביר לבחורה שזה בריאותה ובריאותך ולהפנות אותה להוראות הייצרן אם היא לא מאמינה
תודה.

נ.ב. - היה לי מקרה כזה עם מיכאלה מב"י 38, לקח לי 10 דקות לשכנע אותה שזה אמיתי ולא איזה סטייה שלי ("אני עושה ככה כבר 15 שנים" "אני רואה שזה בסדר" "נו בטח"). בסוף נראה ששכנעתי אותה. מישהו יודע אם היא עברה לחומר אחר?

קונדומים vs שמן תינוקות

2
צודק ב 1000000 אחוז
זה היה לי גם וביקשתי מהבחורה פשוט לא לעשות את זה איך שראיתי את שמן
התחנוקות
זה ממש מסוכן לידיעתכם ובנוסף אני מקפיד להביא קונדום מהבית
מה שיש אצלהם הם הפשוטים ולכו תדעו מתי פס הייצור שלהם היה יותר מפעמיים
נתקלתי במצבים כי איך שהיא שמה את הקונדום הוא נקרע
אז אני לא לוקח סיכונים

קונדומים vs שמן תינוקות

4

האחים צודקים אבל זה אומר שקונדום רגיל באמת לא אוהב שמן.

יש גם כאלה ששמים ליתר בטחון 2 קונדומים, זה גם מסוכן כי הקונדום בנוי לחיכוך עם העור ולא עם קונדום אחר.

(אלא אם כן שמים באמצע סחוג)

שבוע טוב

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”